Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek ha elhagynám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha elhagynám, észhez térne? Vagy már nem lenne visszaút?

Figyelt kérdés

Párommal 5 éve vagyunk együtt, 4 éve együtt élünk, 8 hónapos a fiúnk. Szeret mindkettőnket, de kb 3 hónapja nagyon sokat jár el. Szinte minden hétköznap este elmegy sörözni, biliárdozni stb. Nem jön haza későn és részegen, de a gyerekkel szinte csak hétvégén találkozik és bizony néha én sem bírom ébren megvárni.

A kisfiúnkkal nincs semmi baj, 4 hónapos kora óta átalusszsa az éjszakákat, azóta a házimunkát teljes egészében én csinálom. Igaz, hogy addig elvártam a segítségét, mert szoptatok és napközben is aludtam; viszont neki nem kellett éjszakázni. Ez így volt természetes mindkettőnknek.

Próbáltam vele beszélni, de semmi nem hatot rá. Azt mondja, neki erre szüksége van.

Véleményetek?

2012. febr. 19. 18:01
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:

Azért egy gyerekkel már nagy felelősség elhagyni. Inkább beszélj vele még egyszer de úgy, hogy mondd meg neki, hogy ha nem hagyja abba akkor elhagyod. Ebből hátha érezni fogja a súlyát.

17/L

2012. febr. 19. 18:07
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

Amikor otthon van a párod, akkor mi történik?

Mennyire tudsz rá fókuszálni?

Mert ha netán órákon át azt ecseteled, h a gyerek hányat büfizett napközben és milyen színűt kakilt stb. stb., tehát nem a férjeddel foglalkozol hanem magaddal, magatokkal, akkor ennek bizony menekülés a vége... Sok esetben ez van, és nálatok is erre tippelek.

Nos, őszintén?!

2012. febr. 19. 18:16
 3/35 A kérdező kommentje:

Második: igen, ezt is le kellett volna írnom :-) Őszintén: sajnos így kezdtük. De most már tudatosan figyelek erre is. Szerencsére van kire hagyni a gyereket, így havonta járok fodrászhoz és kozmetikushoz. Előfordul, hogy lebüfizett/leevett pólóban várom haza, de nem ez a jellemző. Ha hazajön, elmondja vacsora közben mi volt a melóhelyen, én elmondom ha volt valami különleges (kakis sztorikat már hanyagolom),utána alvás/szex.

A szex is rendbe jött, kb ugyanannyit és ugyanolyan minőségben vagyunk együtt, mint korábban. Persze ehhez is idő kellett.

Még ami fontos lehet: nem becsúszott a baba, mindketten szerettük volna.

2012. febr. 19. 18:21
 4/35 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy minden hétvégén megyünk valahová kettesben: mozi, teázó, korcsolya, biciklizés, esetleg egy motel :-) Ez kb 5 hónapja van így, azóta kevés alkalom maradt el.
2012. febr. 19. 18:23
 5/35 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs okod panaszra. Lehetne csökkenteni a sörözések számát, de azt írod, hogy jó a szex, hétvégén vannak közös programjaitok, tehát törődtök egymással. Ha elhagynád, soha nem kapnád vissza. Megéri?
2012. febr. 19. 18:49
 6/35 A kérdező kommentje:

5-ös válaszoló: ha egyet értenék veled, nem tettem volna fel a kérdést. Azért költöztem össze, vállaltam gyereket vele, mert vele szeretnék élni. Nem csak napi 30 percre látni.

Elhiszem, hogy mások vannak rosszabb helyzetben, de én így nem vagyok boldog.

2012. febr. 19. 18:55
 7/35 anonim ***** válasza:
Akkor fogd magad, hagyd ott, utána tedd fel a következő kérdést, hogy most mit kezdj magatokkal, nincs egy forintod se, mert a gyes semmire sem elég, hogy találj munkát, stb. Sok szerencsét!
2012. febr. 19. 19:12
 8/35 anonim ***** válasza:

Azt kellene megbeszélnetek, hogy neki miért van szüksége erre, miért akar feltétlen külön lenni. Esetleg lehetne valami kompromisszumot kötni, hogy hetente 3-4 alkalommal menjen csak el, a többi napokon meg legyen a gyerekkel is valamennyit.

Azt sem ártana tisztázni, hogy mi az, ami a gyerekben zavarja, mert a leirásod szerint a gyereketöl menekül el.

Elhagyni vagy ezzel fenyegetözni értelmetlen dolog, mert sok esetben a másik fél komolyan veszi. Ezt csak akkor csináld, ha elöre átgondolod, hogy utána egyedül hol fogsz élni, miböl és hogy tartod el magadat meg a gyereket is.

2012. febr. 19. 19:17
 9/35 A kérdező kommentje:

Az anyagi része nem érdekel. Megoldom.

Fenyegetőzni én sem szeretnék.

Azt mondja, nem tőlünk menekül, csak kikapcsolódásra is szüksége van néha. Én heti 3 alkalomban benne lennék, de neki ez kevés :-(

2012. febr. 19. 19:23
 10/35 anonim ***** válasza:

mgszervezném, hogy ne legyünk otthon, amikor 30 percre ő otthon van,

aztán gondolkozzon.

2012. febr. 19. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!