Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek ha elhagynám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha elhagynám, észhez térne? Vagy már nem lenne visszaút?

Figyelt kérdés

Párommal 5 éve vagyunk együtt, 4 éve együtt élünk, 8 hónapos a fiúnk. Szeret mindkettőnket, de kb 3 hónapja nagyon sokat jár el. Szinte minden hétköznap este elmegy sörözni, biliárdozni stb. Nem jön haza későn és részegen, de a gyerekkel szinte csak hétvégén találkozik és bizony néha én sem bírom ébren megvárni.

A kisfiúnkkal nincs semmi baj, 4 hónapos kora óta átalusszsa az éjszakákat, azóta a házimunkát teljes egészében én csinálom. Igaz, hogy addig elvártam a segítségét, mert szoptatok és napközben is aludtam; viszont neki nem kellett éjszakázni. Ez így volt természetes mindkettőnknek.

Próbáltam vele beszélni, de semmi nem hatot rá. Azt mondja, neki erre szüksége van.

Véleményetek?

2012. febr. 19. 18:01
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Heti 5 alkalom... basszus... én már azért is hálás lennék, ha HAVONTA 1 estém lenne egyedül, az asszony nélkül. Nem baj, majd a sírban... :-(
2012. febr. 20. 15:10
 22/35 A kérdező kommentje:

Ha szakítunk, a fiam nem fog érdemben kevesebbet találkozni az apjával, mint most :-(

Anyukám az ország másik végében él, nem keres túl jól és van CHF hitele. Nem mennék a "nyakára", pénzt pedig nem fogadna el tőlem. Úgyhogy a párom megy.

2012. febr. 20. 16:16
 23/35 A kérdező kommentje:
21-es: a te helyzeted sem normális szerintem :-(
2012. febr. 20. 16:16
 24/35 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kérdező,de szerintem rohadtul túldramatizálod.

Azért olyan hibát nem követett el a férjed, ami miatt el kéne hagyni és megfosztani a gyerekétől.

Elárulom neked mi történt: Látta rajtad, hogy te a hormonoktól vezérelve mennyire átérzed az anyaságot, és ő pedig még nem érzi ezt, ami egy 8 hónapos gyerek esetében teljesen normális, ilyenkor egy férfi még nem igazán tud mit kezdeni a gyerekkel. Feltételezem ez rohadtul bántja és ez elől menekül. Iszonyú sok férfivel előfordul. Aki azt hiszi már mindent éreznie kellene, annak bűntudata van és épp így viselkedik.

Megértéssel próbálj vele beszélni.

2012. febr. 20. 16:31
 25/35 A kérdező kommentje:

Beszélni próbáltam többféle módon: emberi hang, hiszti, könnyek, érvek-ellenérvek.

Ha neki az a fontosabb, hogy sörözni járjon, hát tegye. Én nevelem a gyereket, rendet tartok itthon, főzök. Cserébe elvárnék annyit, hogy hetente 1-2szer hazajöjjön munka után, játszon a fiával, beszélgessen velem.

Aki szerint ez átmeneti: mit gondoltok, meddig fog tartani?

2012. febr. 20. 16:44
 26/35 anonim ***** válasza:

szerintem cseppet sem normális, hogy az apukának nincsenek szülői érzései a 8 honapos fiával kapsolatban..miért állítjátok be úgy, hogy ez normális? apukám már egy napos korom óta imád, velem aludt, velem játszott és igenis voltak apai érzései a kezdetektől....és szerintem ez a normális....sajnálom kérdező....nem mondom hogy hagyd ott, mert ez szerintem még megoldható kategoria...még légy picit türelmes, probáld megtudni, mégis miért olyan fontos neki, hogy minden nap eljárjon....probáld őszinteségre birni:/

23L

2012. febr. 21. 08:33
 27/35 anonim ***** válasza:

Azért mert ez tény, hogy normális. Szó sincs arról, hogy nem szeret valaki valakit, hanem hogy az apa később válik szülővé.

Általában akkor, amikor a gyerek már kommunikál.

2012. febr. 21. 15:42
 28/35 anonim ***** válasza:
Ne haragudj utolsó, de ha szerinted az normális, ha egy férj minden este munka után a kocsmába megy és nem haza /függetlenül attól, hogy van-e gyereke vagy nincs/ akkor csak sajnálni tudlak.
2012. febr. 21. 22:20
 29/35 anonim ***** válasza:

Kérdező! Ha jól olvastam, te tegnap reggel 7,20-kor magadra maradtál a picivel és tudtad, hogy este a férjed moziba fog menni valakikkel????!!!!

Ne haragudj, de én úgy vágnám ki az ilyen pasit, mint a cicát hasmenéskor!

Ha megpróbáltál mindent, akkor erőlködnöd már sok értelme nincs.

Meggondolta magát. Gyerek nélkül még jó voltál, gyerekkel már nem kellesz. Nem 2 hete szültél, könyörgöm, hanem nyolc hónapja. Ha eddig nem jött rá, hogy apa lett és kötelességei vannak, akkor ezután sem fog.

Ne hagyd magad tovább alázni! Kikkel megy moziba? És Te el is hiszed??? Ne haragudj, de Téged teljsen hülyének néz a férjed! :-(

2012. febr. 21. 22:28
 30/35 anonim ***** válasza:

#28: az a normális, hogy némely apák nem szeretik rögtön a gyereket, ahogy kibújik. Sőt, csak sokkal később.

Anyák is szoktak ezzel szembesülni, hogy rögtön szeretniük kéne, de ők nem érzik. Ez mindjárt egy plusz stressz is rögtön, pedig ők még 9 hónapig a szívük alatt is hordták.

2012. febr. 21. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!