Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehet ezt ép ésszel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt ép ésszel túlélni?

Figyelt kérdés

Nem térek napirendre.

Mikor hazajöttem egy hete munkából egy nagyon rossz nap után, a férjem és a legjobb barátnőm a nappaliban vártak. Az egy éves kisfiamat pedig lepasszolták a nagymamához. Közölték, hogy ők együtt vannak. Nem hittem a fülemnek, többször el kellett ismételniük.

A férjemmel napi szinten együtt voltunk szexuálisan, sokat nevettünk, persze voltak viták is, de kinél nem?

A barátnőm pedig egy hírhedt ágybetét, folyton nemi betegségei vannak, amit a férjem is tud. Csúnya megjegyzéseket is tett rá. És ők együtt vannak.

Egyszerűen nem értem hogy tehették ezt, hülyének néztek már fél éve.

Utána még kettesben maradtam a férjemmel és elmondta, hogy szeret és nagyon jó velem a szex, de a nő elcsábította a nagy melleivel. Nekem kicsik vannak.

Sajnos nem tudok rájönni, hogy mi az igazi ok, mert tudom, hogy egy kapcsolat megromlásáért mindkét fél felelős, de a megcsalás az kizárólagosan a kettőjük bűne. Szerintem egyszerűen csak nem akarta megbeszélni a dolgokat.

Mit lehet ilyenkor tenni? Nem bírom ezt í tétlenséget, hogy semmit beleszólásom nincs.

Elhagyott az akit szeretek, aki a gyermekeim apja! Nem tudok erős lenni, pedig ott a fiam. Mit csináljak? Kikészültem.

2012. febr. 7. 08:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
komolyan mondom ki tudnam tepni a hajat a mocskos kurv@nak!!!
2012. febr. 7. 16:24
 22/28 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy így történt. nagyon gyenge a férjed.

Addig legyél okos, amíg a szerelméért bármeddig elmenne.

Egy ismerősöm férje ment volna a k..jához. Monda a feleség, jó, elengedlek, de most írd alá, hogy a 2 gyerek javára lemondasz a ház feléről.

Aláírta !!! annyira be volt zsongva.

Te is segíts neki csomagolni, mást nem tehetsz, illetve nem éri meg. Csak most elég nagy szakadékot alakíts ki, hogy ne sírja vissza magát.

(azt nem mondom, hogy nagyobb cicid legyen, mert egy ilyen patkányért nem érdemes)

2012. febr. 7. 21:15
 23/28 A kérdező kommentje:

Egyébként 2 hónap múlva műtenének.

Komplexusom van a melleim miatt mióta csak serdültem, de a terhesség után még rosszabb lett a helyzet, s mivel engem ez bánt és valós problémának élem meg, hát ebbe kapaszkodott ő is.

Szerencsére a házhoz semmi köze, az csak is az enyém.

2012. febr. 8. 07:18
 24/28 anonim ***** válasza:
Hát ez gyönyörű,Te is jól kifogtad.Most nagyon nehéz,kell egy kis idő,de semmiképpen ne bocsáss meg neki.Nem egy botlásról van szó,hanem egy kapcsolatról,ami melletted zajlott.Valami hiba biztos volt köztetek,hogy beférkőzött egy 3.,de ez a hiba nem biztos hogy a tiéd,lehet hogy a férjedet hajtja a vére.Én is hasonlóan jártam,annyi különbséggel,hogy a ribi nem volt a barátnőm,a férjem kedves ismerőse volt.4,5 évig csalt vele,sőt elhozta hozzánk,és az még ajándékot is hozott,én meg ebédet adtam neki(munkát szerzett volna,ez volt a fedőduma)feltérképezte hogy élünk,stb.A férjemnek ott is volt pizsamája meg minden.A csaj még az apjával lakott,az apa nem tudott semmiről.Csak a csaj megúnt várni,mert a férjem ám válni nem akart,és kitette a szűrét.Na ekkor borult a bili,elmondta én is kidobtam,meg a nő is.De igérgetni azt nagyon tudott,én meg visszafogadtam,de már odafigyeltem,újra megtette egy 17 éves kiscsajjal.Közben az önbecsülésem a béka segge alá rakta,(csúnya vagy,kinek kellesz stb)magas lett a vérnyomásom,idegösszeomlást kaptam.Anyóséknál laktunk,egy gyerek volt.Ekkor eldöntöttem kell ez nekem?Nem kellett.A férjem még rá is kontrázott.Azt mondta miért nem fogadom el hogy ő ilyen?Meg hogy akárhogy fordul a kocka,úgyis ottleszek.Közben voltam albérletben a kicsivel,ezt már nem is részletezem.Kimondtam elég.Azonnal szinte elkezdtem keresgélni,hirdetésekre válaszoltam.És ott találtam párt,akivel boldogan élünk,ő még nőtlen volt,most 2 közös gyerek is van.Nagyon megfontoltan választottam,és sikerült,neked is lesz ne félj.Állj fel,erős leszel!A gyerek miatt is,és miattad.Van hol laknotok,ez a lényeg.Ő meg hagy menjen.Meg fog találni a boldogság,ha nyitott leszel rá.Nekem is eltelt egy bizonyos idő,míg nyitott lettem,át kell vészelni.Mond azt magadnak hogy egy ilyen ember nem érdemli meg hogy miatta szomorkodj.Hiszen semmibe vett téged.Kívánom a legjobbakat!
2012. febr. 8. 16:26
 25/28 anonim válasza:
80%

Gratulálok a sok családcentrikus hozzászóláshoz. Talán nem tévedek sokat, hogy elvált hölgyek osztják a "jobbnál jobb" tanácsokat: válj el, dobd ki, zavard el...stb. Miért akarják hölgyeim, hogy a kérdezőnek se legyen jobb, mint Önöknek?

Egyébként elítélem a férj cselekedetét. De javaslom keressétek meg az okokat. Ha puszta testi fellángolásról volt szó, az hamar elmúlik. Lehet, hogy a történtek után azért hagyott el, mert mélységesen szégyelli magát és nem mer a szemedbe nézni. Ha bátorítod, lehet hogy őszinte bocsánatot fog kérni.

A továbbiakra nézve pedig NE BARÁTKOZZ ÁGYBETÉTEKKEL!

2012. febr. 9. 21:01
 26/28 anonim ***** válasza:

Ez a helyzet tényleg nagyon szar, de itt is van mire felhívnom a figyelmedet, hogy lásd az előnyös oldalát: egy gyereked van csak, egy gyerekkel még jó esélyed van újrakezdeni, férjhez menni, egy normális férfit találni.

Költözz el jó messzire tőlük, és felejtsd el őket!

Én nem rágódnék ezen, mert nem én vagyok a felelős ezért!

Ami fontos, vizsgáltasd ki magad egy nőgyógyásszal! A nemi betegségek miatt aggódnék, még AIDS tesztet is csináltatnék! És jobb, ha tudod, sok nemi betegség csak hónapokkal később látható. az AIDS-et pl. a fertőzés után 3 hónappal lehet kimutatni a vérből, ugyanis ennyi idő kell a vírus szétterjedéséhez. A méhnyakrák vírusa szintén hónapokig lappang, míg tüneteket okoz.

2012. febr. 18. 18:46
 27/28 anonim ***** válasza:

INFO:

Én voltam AIDS teszten és azt mondták 3 héttel a fertőzés után kimutatható a vírus. (Csak hogy értsétek ha a vizsgálat előtti 3 hétben volt olyannal együtt aki gyanús, akkor menjen az aktus után megint 3 hét múlva.)

A tenyésztéses vizsgálat elég hosszadalmas, több hét, de olcsóbb ás megbízhatóbb, az ellenanyag vizsgálat egy óra, de drágább. Anno 7000 forint volt a Lászlóban.

A HPV meg legenda, ha szemölcs van, azt úgyis észreveszi, de az nem veszélyes, kikezelik, a veszélyesebbnek úgysem lesz tünete, de ez az esetek pár százalékában okoz méhnyakrákot, a felnőtt nők majdnem 100 %-a, átesik a fertőzésen, már ha él nemi életet persze, és nyomtalanul eltűnik belőle a vírus. Nődoki mondta, mikor az oltásról faggattam. Ami amúgy fölösleges, de van vagy 60 rongy és a gyártó baromi jólbjár vele.

2012. febr. 18. 21:43
 28/28 anonim ***** válasza:

Ja és az AIDS tesztet nem a nődoki végzi. Értelemszerűen.

Vérvétel és labor. Nem kellett szakorvosi beutaló sem, mert kifizettem az adminisztráción vagy mittudomén minek hívják és mentem. Ha fizetsz bármire kérhetsz laborvizsgálatot, doki sem kell hozzá.

2012. febr. 18. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!