Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehet ezt ép ésszel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt ép ésszel túlélni?

Figyelt kérdés

Nem térek napirendre.

Mikor hazajöttem egy hete munkából egy nagyon rossz nap után, a férjem és a legjobb barátnőm a nappaliban vártak. Az egy éves kisfiamat pedig lepasszolták a nagymamához. Közölték, hogy ők együtt vannak. Nem hittem a fülemnek, többször el kellett ismételniük.

A férjemmel napi szinten együtt voltunk szexuálisan, sokat nevettünk, persze voltak viták is, de kinél nem?

A barátnőm pedig egy hírhedt ágybetét, folyton nemi betegségei vannak, amit a férjem is tud. Csúnya megjegyzéseket is tett rá. És ők együtt vannak.

Egyszerűen nem értem hogy tehették ezt, hülyének néztek már fél éve.

Utána még kettesben maradtam a férjemmel és elmondta, hogy szeret és nagyon jó velem a szex, de a nő elcsábította a nagy melleivel. Nekem kicsik vannak.

Sajnos nem tudok rájönni, hogy mi az igazi ok, mert tudom, hogy egy kapcsolat megromlásáért mindkét fél felelős, de a megcsalás az kizárólagosan a kettőjük bűne. Szerintem egyszerűen csak nem akarta megbeszélni a dolgokat.

Mit lehet ilyenkor tenni? Nem bírom ezt í tétlenséget, hogy semmit beleszólásom nincs.

Elhagyott az akit szeretek, aki a gyermekeim apja! Nem tudok erős lenni, pedig ott a fiam. Mit csináljak? Kikészültem.

2012. febr. 7. 08:44
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem tudtam kidobni, mert még egy csomó kérdésem lett volna, de faképnél hagyott. Magyarul ő dobott engem.

Nem tudnám visszafogadni, de bármennyire is próbálok a jövőbe nézni nem tudok, mert mindig elakadok annál a pontnál, hogy elhagyott. Itt megreked minden...

Biztos vagyok benne, hogy egy jó darabig nem kell mellénk senki.

2012. febr. 7. 09:24
 12/28 anonim ***** válasza:

Nem akarom elhinni, hogy ilyen emberek léteznek.

Soha ne legyenek ilyen ellenségeim, nemhogy barátaim! Szörnyű.

Nagyon sajnállak! Őszintén. Remélem sikerül talpra állnod és továbblépned. Sajnos jó tanáccsal nem tudok szolgálni, mert ilyen helyzetre nincs gyors és kellemes megoldás. Egy idő után már kevésbé fog fájni, aztán majd csak ritkán jut eszedbe. De emlékezni mindig fogsz rá. Ilyenkor jobb lefoglalni magad valamivel, hogy kevesebbet agyalj ezen és teljen az idő. De ez baromi nehéz. Esetleg a család, szülők, "barátok" tudnak ebben segíteni. De ahogy elnézem, a barátok itt nem a legérdemesebbek erre. A fájdalmas érzések felszínre törését elkerülendő, jobb ha a találkozásokat velük minimalizálod, és csak a legszükségesebbekre korlátozod.

2012. febr. 7. 09:24
 13/28 anonim ***** válasza:
40%

Figyelj! Ha eddig soha ilyen nem történt, ha mindig tényleg szerető férjed volt, akkor én a helyedben megbocsátanék akkor, ha véget vetnek ennek a kapcsolatnak, és veled akarna maradni.

Persze, ha a nagymellű k*rv*val szeretne maradni, akkor csak a válás marad, mert ez tényleg rajtad kívül álló dolog.

Amúgy pedig nem is értem, ha te egy tisztességes családanya vagy, miféle lelki kapcsolatod lehetett egy ilyen tisztességtelen nővel, egy ágybetéttel, hogy lehetett ilyen barátnőd?! Én nem érezném magam jól ilyen ember társaságában, nem hogy még a barátnőm is legyen, a gyermekem életének része legyen ezáltal, és ilyesmire tanítsa a példájával a gyermekeimet, hogy ez a fajta életvitel apa és anya számára elfogadható, mert a család barátja ez a nő! Szóval ha másban nem, ebben azért felelőtlen voltál.

2012. febr. 7. 09:25
 14/28 anonim ***** válasza:

Nehogy bevedd az a szöveget, hogy a kapcsolat megromlásáért mindkét fél szükséges!

Igenis vannak olyan esetek, ahol egyszerűen a másik fél nem bír a vérével, te a fejedre állhatsz se leszel elég neki!

Exem is ilyen volt, tökéletes kapcsolat, minden oké, majd a pofon, hogy nem vagyok neki elég... Pedig imádott, és fájt a szíve értem...

2012. febr. 7. 09:27
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én úgy látom, nem volna értelme megbocsátani. Ha hibázik valaki, azt meg lehet, mert lehet, hogy nem tesz többé ilyet. De ha egyszerűen egy önző bunkó?!

Azzal ne zaklasd magad, hogy 2 emberen múlik egy kapcsolat, ez csak a mentegetőzőszövege az ilyen embereknek és a szeretőjüknek. Ha jártatok volna párterápiára, családterápiára, próbáltátok volna ketten megoldani a felmerülő problémákat, de nem megy, mert mindketten túl nagynak találjátok a kompromisszumokat, és együtt úgy döntetek, hogy külön tovább, na akkor 2-n múlott. Itt csak a férjeden, aki sz.rt megbeszélni veled akármit is, mert nem is volt mit, azt hogy lehet, hogy unlak és el akarlak hagyni gyerekestül?!(jó, itt is 2-n múlott, a férjeden és a kedves szeretőjén)

2012. febr. 7. 09:32
 16/28 anonim ***** válasza:
Tudom,hogy ez nem vigasz,de nem vesztettél vele semmit,mert a férjed egy puhatestű.Meg sem érdemli,hogy szeresd.Ez a lotyó meg úgy is meg fogja szivatni.Nem adok neki fél évet és az ajtód előtt fog könyörögni.
2012. febr. 7. 09:35
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Hagy a pi...csába. Elcsábították szegényt nagy mellekkel, ő küzdött, küzdött, ellenállt, de azok a mellek húzták őt.....

Röhögj a képébe!

2012. febr. 7. 10:19
 18/28 anonim ***** válasza:
A te férjed is egy gusztustalan gerinctelen féreg. Gondolom nem kell ezért bocsánatot kérnem. Nem egy férjünk volt? na jó ez vicc. Dettó ilyen helyzetbe kerültem. Csak én nem otthon hanem a munkahelyén tudtam meg, hogy együtt van a barátnőmnek hitt k...val (Karácsonykor)régen ő is mindig szidta a csajt, hogy hogy néz ki, milyen csúnya miért nem hortd divatos ruhákat sőt egyik alkalommal ugy volt, hogy én adok neki kölcsön, hogy a pasijának akkor még volt neki tetszen. De a nagy valagára nem ment neki fel. Ja a csaj 10 évvel idősebb a férjemnél, 35 éves, de kinéz vagy 40-nek, a környék legcsúnyább nője (mindenki ezt mondja)nem csak én ,egy szerencsétlen, ja és még 3. unokatesója a férjemnek. Sem külsőleg sem pedig belsőleg nem illenek össze. a férjemet mint a tenyeremet meg a volt barátnőmet is. Teljesen más gondolkodás. Most valami mégis megtetszett neki. Na? Egészségükre.
2012. febr. 7. 14:16
 19/28 A kérdező kommentje:

A "barátnőmről" :

Mikor megismertem még gimnazisták voltunk és ő volt egyedül kitűnő tanuló, olyan stréber fajta, mert folyton loholt a tanárok után. Ketten barátkoztunk vele, mert mindenki utálta pont ezért. Aztán 10-ben egyszerűen megfordult vele a világ, lett egy barátja, de a jegyei nem romlottak. És innen már csak lefelé volt, nem is tudom mikor veszett el igazán, talán mikor a szülei kimondták végleg a válást. 18 évesen már füzetet vezetett arról, hogy hány hapsival feküdt le.

Nem érdekelt annyira, mert nekünk (azt hittem) nagyon jó volt mindig a kapcsolatunk, sokat segített nekem mindenben, én is neki. Ő volt mindig a támaszom. Mikor megszületett a fiunk akkor jött segíteni ha kértem ha nem, áldottam az eget, hogy ilyen barátnőm van. És akkor tessék.

Tényleg én vagyok a hülye, vagy túlságosan lefoglalt a fiam ( amit nem bánok) és hamar vissza is kellett mennem dolgozni, hogy ne vegyék el az állásom. Volt, 1 hónapig ő vigyázott a fiamra, mert az elején nem volt pénz magánbölcsire, gyedből nem futotta rá. Férjem veszekedett is miatta, hogy miért egy "ilyenre" bízom a gyereket, nála még egy idegen is jobb. A fiam rajtunk kívül csak nála nem sírt, szerették egymást nagyon.

Nem tudom mikor és mi kattant el bennük.

De valamiért még én nem tudok a tükörbe nézni. Szörnyű érzés.

Köszönöm, hogy "meghallgattok" tényleg nem maradt senkim akivel ezt meg tudnám beszélni.

2012. febr. 7. 14:27
 20/28 A kérdező kommentje:
A legmegrázóbb az volt mikor közölték velem, hogy együtt vannak és a férjem elköltözik, hogy kifejezéstelen volt az arcuk. Mindkettőé, elvileg szerettek.
2012. febr. 7. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!