Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túlélni egy válást?
Nem fogsz meghalni tőle, mivel nem fogsz ilyen nagy baromságot csinálni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nyugodj meg szépen. Most elviselhetetlenül fáj, de valahogy túl kell élned! Gyereketek van? Hány éves vagy?
Miért akar elhagyni a férjed?
Nincs gyerek ! 24 vagyok a férjem 43.1 éve vagyunk házasok.
Nem tetszett neki az a dolog hogy a munkatársával meg még pár ismerőssel kijárok a ház elé cigizni este 9 kor. Meg a múltkor Balázsnak névnapja volt és hozott ki az utcára nekem 1 p. pezsgőt. A férjemet is hívtuk de ő nem akart jönni.
És ez válóok? :D üljetek le szépen, és beszéljétek meg!Biztos nem gondolta komolyan a válást, csak dühében mondta.
Féltékeny, az a baja?
Mondhat bárki bármit, ennyi év korkülönbséggel nem tart sokáig egy házasság. Más korosztály vagytok. Bármilyen nagy a szerelem mások a szokásaitok, igényeitek.
Egy öngyilkosság nem old meg semmit. Fiatal vagy, más is túl élt már egy válást (én kettőt is).
Van még időd megtalálni azt az embert, akivel tényleg leéled az életed.
És ez válóok? :D üljetek le szépen, és beszéljétek meg!Biztos nem gondolta komolyan a válást, csak dühében mondta.
Féltékeny, az a baja?
Visszakérte a gyűrűt is és albérletet keres. Nem komolyan szerinted így sem?
Nálunk a férjemmel 16 év a korkülönbség, és együtt vagyunk már 17 éve, szerintem nem esélytelen egy kapcsolat a korkülönbség miatt. Véleményem szerint a párodnak olyan gondolatai vannak, hogy lehet, hogy még nem csaltad meg, most még csak cigizni jársz a barátokkal, semmi komoly, de később még akármi is lehet. Szerintem attól fél, hogy nem lesz elég neked és mást fogsz keresni helyette. Erről kellene valahogy meggyőzni, hogy nem így van. Úgy gondolom, azért akarja felrúgni a kapcsolatotokat, mivel így még emelt fővel ő szakíthat, nem kell megvárnia, míg eljön a megcsalós, hazudozós, megalázó korszak. Valószínűleg féltékeny, tudja ő, hogy nem volt még semmi, de nem hisz abban, hogy nem is lesz.
Jól látod a dolgokat!
Hogyan győzzem meg mit csináljak? Segíts kérlek!!!!!!!!!
Jézusom, nekem volt 15évvel idősebb exem, most lehet 43...én azért éreztem, hogy öregszik, "öregszagú" lett meg ilyenek :D
te meg még fiatal vagy van esélyed egy normális életre
de ha meg akarod ölni magad, persze az is egy megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!