Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehet túlélni egy válást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barbi5110 kérdése:

Hogyan lehet túlélni egy válást?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a férjem de Ő válni akar. Szerintetek ha beveszek egy doboz nyugtatót és egy doboz vérnyomás csökkentőt azzal véget vetek az életemnek?
2011. febr. 8. 06:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy tudnék segíteni... egyrészt minden ember más és más, másból láthatná a párod azt, hogy elköteleződtél mellette ténylegesen, mint az én férjem. Az is egy megoldás lehet, hogy nem jársz másokkal cigizni és sehová, illetve mindenhová együtt mentek, vagy ha nem, akkor is hívod, legfeljebb nem megy el. Valami feltétlen odaadást kellene látnia, azt, hogy képes vagy érte lényegében a saját szabadságodból minél többet feláldozni. A másik meggyőző az lehetne, hogy beszélsz valami barátjával, vagy olyan valakivel, akire hallgat, hogy győzze meg arról, hogy jó lesz neki veled, tartós lesz a kapcsolat, rajtad nem múlik.

Azon azonban érdemes elgondolkodni, vajon tényleg ezt akarod-e, mivel a személyiséged egy részét feláldozod az ügy érdekében az ilyen lépésekkel...

Másrészt ha egyszer valóban szakítani akarsz vele, sok mindent rád fog majd hárítani, esetleg öngyilkossággal fenyegetőzik vagy zaklatni fog, mivel biztattad, ő hitt benned, de te mégis elhagytad...

Én úgy gondolom, ha két ember tényleg szereti egymást, illetve értelmesek, el tudják fogadni a testük változását, és nem ilyen szagokon vagy egyéb dolgokon gondolkoznak. Személy szerint nem cserélném el a páromat tíz fiatalabbért sem - főleg tekintve, hogy milyen a mostani felhozatal fiatal férfiakból... tisztelet a kivételnek, de a férfi sok esetben csak a nemi különbözőségre utal, máshol nem nagyon ütközik ki...

2011. febr. 8. 08:04
 12/31 anonim ***** válasza:
66%

Ekkora korkülönbséggel csak akkor működik a házasság,ha a feleség "hozzáöregszik" a férjéhez. De ez is nagyon ritka.

A barátaiddal a férjed nem érzi jól magát,mert sokkal fiatalabbak tőle. Az pedig,hogy a munkatársaival,barátokkal nem a lakásban szórakoztok,beszélgettek,hanem az utcán, elég furcsa! Nem csoda,hogy ő nem az utcán akar társadalmi életet élni.

Nem tehetsz mást,mint elválsz,és idővel lesz egy korban is hozzád illő párod.

Az öngyilkosság ostobaság.

2011. febr. 8. 08:05
 13/31 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem is mond meg neki,hogy őt szereted és ha őt zavarja akkor nem mész ki a barátokhoz este hanem vele vagy,majd csak ketten legyetek a társdaságba és akkor rájön,hogy nincs miért féltékenynek lennie!!

Szerintem is az abaja,hogy fél,hogy elhagyod egy fiatalabbért....

Beszélj vele!!!!!!!!!!!!

Az öngyilkosságot pedig felejtsd el!!!!!!!!!!!!!

2011. febr. 8. 08:07
 14/31 anonim ***** válasza:
29%
Erősíteni kellene benne azt, hogy őt kívánod, ő a férfiideálod, ő tetszik leginkább. Legyezd a hiúságát szavakkal, tettekkel. A pasihoz nem biztos, hogy a hasán át vezet az út, én inkább a jó szexre szavazok. Ha egy nő kvázi bálványoz egy pasit, az biztos, hogy nem fogja elhagyni. Legyél megértő, kedves, megadó, és ha azt látja, hogy nálad jobbat nem talál, még ha elhagy, akkor is vissza tudod csábítani.
2011. febr. 8. 08:20
 15/31 anonim ***** válasza:
29%
Egyébként korban egymáshoz illő pároknál nagyon sok a válás, csak szét kell nézni. Egy fiatalabb férfi eleve esélyesebb arra, hogy elcsábítsák, még akkor is, ha egyébként nem hűtlen típus. Utána meg a korban hozzá illő pasitól vállalt gyerekekkel jól egyedül marad a nő... mennyi ilyen van :( Az idősebbek talán már megfontoltabbak, nem olyan forrófejűek és már ismerik egy kicsit az életet, annak buktatóival együtt.
2011. febr. 8. 08:23
 16/31 anonim ***** válasza:
91%
Ne aggódj nem fog ő el hagyni!De ha most ki mutatod hogy mennyire félsz hogy el hagy akkor máskor is vissza fog vele élni!Mond neki,hogy ha ilyen dologért el akarsz hagyni akkor nem is szeretsz. Ha nem szeretsz akkor minek vagyunk együtt!
2011. febr. 8. 08:32
 17/31 anonim ***** válasza:
73%

2 év alatt kihevered. Járj bulizni!

Nem biztos, hogy ő volt az igazi, ha így viselkedik veled. A barátok átsegítenek minden gondon. A szerelem elmúlik, a barátság örök. És az anyád, testvéred, apukád is örökké veled vannak. Támaszkodj rájuk. Ne alázkodj meg a férjed előtt, megbánnád.

2011. febr. 8. 08:35
 18/31 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudod meggyőzni, ő ilyen. Ez még romlani fog, ahogy öregszik. Őbelőle ezt váltja ki. Vagy tudsz ezzel együtt élni, vagy nem. Ha vele maradsz, számíts rá, hogy ez ismétlődi fog, és egyre durvábban. Ha ő 60 lesz, te meg 40, akkor lesz csak igazán féltékeny.
2011. febr. 8. 08:37
 19/31 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem legjobb védekezés a támadás elvét játsza a férjed.Lehet,hogy neki vannak más tervei,mással.Szóval,azért nem kell mindent elhinni neki.Gyógyszert felejtsd el,légy felnőtt,ne bizonygasd,hogy bezzeg Te mennyire szereted.Legyen,ahogy akarja,úgyis kibukik mindennek a miértje.Légy okos,és szorítok Neked.
2011. febr. 8. 08:39
 20/31 anonim ***** válasza:
75%

Itt nem a korkülönbséggel van a baj, hanem a 2 ember személyiségével (nálunk 23 év van, 7 éve együtt vagyunk, és nincs apakomplexusom, mivel a párom nem egy vén trotty, hanem egy egészséges, életerős fiatalember, aki gondolkodásban és szellemi frissességben veri a huszonéves srácokat..ja, és sajnos nem, nem gazdag.)

Valószínűleg viszont a kérdező párja nem egy fiatalos, rugalmas ember.

Ha szeretne téged, szerinted képes lenne válni? És elég lenne ennyi ok, hogy kidobjon? Ne már. Szerintem tudatosítani kéne magadban, hogy ez a pasas nem akar téged, különben nem állna így hozzád. Szerintem még egy nyugodt beszélgetést megérne a dolog, de ha ennyitől odadobja a jegygyűrűjét, akkor felesleges siránkozni rajta. Nem ő a te párod és kész. És örülj neki, hogy fiatal vagy és hogy ez most kiderült, nem kell évekig nyűglődni egy sz@r kapcsolatban. De most komolyan. Fogadd el, dolgozd fel és lépj túl. Ha ezek megvannak, akkor nevetni fogsz már az egészen.

2011. febr. 8. 09:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!