Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férfiakat kérdezem: igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat kérdezem: igaz lehet az, hogy a félrelépések csak testi igényt elégítenek ki? Attól még a feleség a fontos?

Figyelt kérdés
Szeret a férjem - mondta és mondja mindig, több évtizede. Művész, nagy a korkül. köztünk, két évtized. De gyakorlatilag minden arra járó nővel lefeküdt, a második gyerekemmel voltam otthon, amikor 5 éves kapcsolatára véletlenül rájöttem. El akartam válni, 1 év türelmet kért, én meg újra beleestem. Nagyon jó lett megint. S azóta is majdnem mindig van valakije. Most éppen profikhoz járt - mert már öreg. Pasik, tényleg semmit nem jelentenek ezek a félre....? Ő azt mondja - semmi érzelmi szál nincs. Lehet, hogy velem sem?

2012. jan. 29. 19:57
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
87%

Kedves :D

Priviben azt küldted nekem , hogy " buta vagy és tapasztalatlan" vagyok gondolom, mert nem értettem veled egyet és nem sajnáltalak ezerrel amiért azt a sorsot éled amit magadnak megteremtettél.

Miért indítottad ezt a kérdezőshowt , ha nem bírod a kritikát? Az emberek tükröt tartanak neked és te nagyon csúnya dolgot láthatsz benne amiért így kiborultál, pedig az a csúnya dolog a te életed . Mit vártál az emberektől , hogy ilyen élet felvázolása után a földön hevernek bámulatos életutad előtt, így is van , de a RÖHÖGÉSTŐL:DDD

2012. febr. 2. 21:03
 62/70 anonim válasza:
86%

Kérdező, végigolvasva a kommentjeidet és a többiek kommentjét én is hasonlót tudok csak mondani.

A gond csak az hogy te nem gondolkozol, a válaszaid , érveid ütik egymást.

Igazuk van a többieknek, szánalmas vagy, és magadat próbálod becsapni azzal, hogy azt képzeled be hogy ilyen egy átlagos család modell. Elkeserítelek, nem ilyen az átlagos modell, tény hogy ilyenből is sok van, de nem ez az átlagos !!

Miért gondoljuk itt hogy szánalmas vagy?

Nos ez egyszerű. Leírod miket csinál a férjed, és hogy mennyire eleged van ebből, valamint hogy kihasznál. (általában azt használják ki, aki engedi hogy kihasználják) Ezután a beérkező kommentek íróit letudatlanozod, lebunkózod amiatt, hogy mit képzelnek magukról hogy ilyet mondanak a "drága férjedről". Mégis mit vársz? Ha annyira véded a férjedet akkor minek írtad ki a kérdést? Viszálykeltésnek?

Leírod, hogy szerinted az összes pasi ilyen, hogy minden nap másik lyukra játszik, hogy mindíg megcsalja a feleségét, holott ez nem igaz. Több kommentelő is több példát felhozott, hogy igenis vannak rendes emberek ! Szerintem is vannak, ismerek is sokat. Erre te közlöd, hogy de az szerinted "tunya" meg fatökű, nem férfi.

Akkor most mégis mi a problémád? Ha neked attól férfi egy férfi hogy kihasznál, és ott csal meg téged ahol tud, akkor csak élj boldogan! Ezt a világot, ezt a helyzetet te teremtetted meg saját magadnak, pont az ilyen felfogás miatt. Akkor ne máson verd le a dühödet, hanem csak idd meg a levét annak, amit okoztál !

A gyerekeid is ezt látják, hogy megcsal téged, te meg szó nélkül tűrted és tűröd. Szép példa van előttük mondhatom....

Egyszer próbáld légyszíves visszaolvasni saját magadat, és meglátod hogy mennyi b*romságot hordtál össze, és mennyi válaszolót tudatlanoztál le csak azért, mert nem állt 100%-osan a te véleményed mellett.

Próbáld mindezt megcsinálni a lila köd nélkül....

2012. febr. 2. 21:44
 63/70 anonim ***** válasza:
21%
Kedves kérdező! Szegénykém, kemény az élet. Azt hiszem nem jó helyen tártad ki a szíved. Vannak más fórumok is ahol , nem csak az ostorozás jut a téma felvetőjének.
2012. febr. 2. 21:46
 64/70 anonim ***** válasza:
Tényleg, hol vannak a férfi kommentelők? Én is szívesen olvasnám az Ő állásfoglalásukat ebben a témában.
2012. febr. 2. 21:59
 65/70 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, hogy mi butácskák vagyunk, de te kedves kérdező egy hatalmas marha vagy.
2012. febr. 3. 01:51
 66/70 anonim ***** válasza:
84%

A párommal rengeteget beszélgetünk a megcsalás témáról, mert szerintem egyszer megbocsájtható, ha hónapokig nincs szex, és az asszony úgy néz ki mint egy barlangi medve, a a párom szerint viszont már az is megcsalás, ha az ember másra gondol. Kicsit álszentül hangzik, tudom, de szerintem ő ezt komolyan is gondolja (még). Másfél éve vagyunk együtt, tehát még mindig ugyanaz a lángoló szerelem (ha nem több), mint az elején, ilyenkor nehezen gondolkodik tisztán az ember. Fogadkozik mindenki, hogy örökké szeretni fog stb. Azonban a páromnak a leghosszabb egy 3 éves kapcsolat volt, amikor is havonta találkoztak a barátnőjével, és egyszer sem csalta meg. Tehát ilyen létezik.

Kérdező, neked egyszerűen nem jó az értékrended, olyan kb mint valami amcsi filmben a "gazdagok", akik bármit megtehetnek, úgysem derül ki, közben meg mindenki szenved. Butaság. Hülye vagy te is, hülye a férjed is, meg mindenki aki ezt természetesnek tartja. 5 éves kapcsolat?! Szerinted az csak testiség? Én csak a szex miatt senkivel nem lennék együtt 5 évig, tekintve, hogy a párod változatosságot keres. Az bizony igazi KAPCSOLAT volt, szerelemmel stb. Sajnálom, hogy ki kell ábrándítsalak, de így meg aztán főleg nem csak testi igényt elégített ki a kedves barátnő.

2012. febr. 3. 06:27
 67/70 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem csak engem zaklat privátban, hogy korlátolt vagyok, mert szerinte egy igazi férfi nem hűséges.

Ez esetben, mint írtam várd tapsikolva a hivatásosoktól hazajövő igaz férfit.

Tudod miért nem válaszolnak férfiak? Melyik férfi állna le beszélgetni egy 60 év körüli háztartási lyukkal? Mert a férjed szemében csak ennyi vagy.

A férjednek 5 éves kapcsolata volt és te azzal áltatod magad, hogy csak testiség volt. Hát van akit egy életen át lehet hülyíteni.

2012. febr. 3. 15:38
 68/70 anonim ***** válasza:
80%
' háztartási lyukkal' itt már potyogtak a könnyeim a nevetéstől. Ez a fórum egyre jobb lesz, engem nagyon szórakoztat:DDD
2012. febr. 3. 15:42
 69/70 anonim ***** válasza:
89%

Én fiatal vagyok, így pláne nagyobb igényem van gondolom én férfi létemre a több szexuális kapcsolatra, vagy arra hogy kipróbáljam milyen.

Több mint 2 és fél éves kapcsolat után volt megannyi lehetőségem megcsalni a párom, és mégsem tettem(szabályoson szinte ajánlatokat kaptam hogy a lányok kielégítenek akármikor). Tehát ha igazán szeret a párod nem csal meg, a többi pedig mind kifogás

Már ne haragudj fiatalon nincs nagyon jogom becsmérelni a férjed de eléggé szégyellheti magát ha idősebb létére nem bírja kordában tartani ezeket a dolgokat, minek ment akkor házasságba? Miért nem élte az életét r*bancokkal? Nem bírom felfogni hogy lehet valaki ennyire felelőtlen, és egyben buta. A feleség az feleség, nem Pót partner.

Az "oké" hogy semmi érzelmi szál nincs, de ez akkor is önzőség, ha neked olyanod támadna hogy le akarsz feküdni 1 férfival akkor csak úgy menned kéne és megcsinálni? És rávágni hogy ez semmi érzelem csak szex?

Nyilván nem tudná lenyelni olyan könnyen, gondolom én.

Tehát én osztom azt a véleményt aki párkapcsolatban az ne lépjen félre, ha igazán szereti a másikat.

18/F

2012. febr. 6. 12:02
 70/70 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem ez nem igaz.
2012. febr. 8. 12:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!