Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat kérdezem: igaz lehet az, hogy a félrelépések csak testi igényt elégítenek ki? Attól még a feleség a fontos?
Azért van ennyi félrelépés a házasságokban, mert ritka az olyan házasság ahol mindkét fél szerelmes. Az a leggyakoribb, hogy az egyik fél szerelmes, a másik csupán kedeveli a társát. Arra jó, hogy jó férj vagy feleség legyen, esetleg jó apa vagy anya, de ha szerelem vagy szex kell máshová megy. Van aki ezt tűri, van aki nem veszi észre.
De ott ahol a felek kölcsönösen szeretik és tisztelik egymást ott nem alázzák meg a másikat. Ritka az ilyen kapcsolat.
:-D
Most kapcsolódtam be, de ez a sztori egyre jobban tetszik.
80 évesen elment szop@tni egy prostihoz? Háh. Ez igen! Amúgy a választ le is írtad. Hogy ki akarta próbálni. Biztos úgy volt vele, hogy nem akar úgy meghalni, hogy nem sz*pták le. Azt nem tudom téged miért nem kért meg, de biztos van rá oka. Lehet jővő héten ejtőernyőzni megy. szal ne lepődj meg.
Amúgy nem is értem miért most gondolkozol ezen az érzelmi szálon. Biztos kötődik hozzád valamennyire, ha már 80 éves, évtizedek óta csal, de mégsem hagyott ott másért soha. Na.
Én nem is akarok ezen gondolkodni, megyek is, csak szerettem volna kifejezni, minden rosszindulat nélkül, hogy felvidított ez a sztori. (Nem akartam amúgy senkit sem megbántani, de tényleg. Nem ítélkezem.)
Ez igen! Itt egy tipp: 20 év a te javadra, hát használd ki mintsem sírsz az nem old meg semmit!!!
Változtass az eddigi jól bevált rutinon, egyszerre piciket, szépen lépésről lépésre, gondolok itt a családban betöltött szerepedben. Amennyiben eddig ápolónőként és megértő mindenesként működtél, hát úgy vegyél vissza ezekből a klassz szerepekből és egy picikét próbálj ÉLNI, tudod azt tenni ami boldogít, sport , társasági élet , nem az éjszakai kalandokra gondolok, szóval érted . A férjed ettől elsőre megijed, talán tiltakozik is , de ne hagyd magad , majd megszokja az új stílust és talán üdítőbb lesz egy olyan feleség aki nem mindig van kéznél csak csettinteni kell neki. Igazad van sok ilyen házasság van, de itt nem csak a pasi a hunyó, hanem a nő is aki hagyja , hogy kihasználják és megalázzák. Igen, vannak helyzetek amikor nem lehet nagyot dobbantani, de fokozatosan lépéseket tenni a változás érdekében igenis lehet, sőt kell is tenni , mert egy házasság , vagy kapcsolat csak a akkor jó és jó benne lenni, ha közben nem letöltendő börtönbüntetésnek éled meg:-)
Nagyon köszönöm a legutóbbi választ. Tisztább pillanataimban én is erre gondolok - azt hiszem (most), hogy így teszek.
De nem hagytam ám én ezeket a kalandokat szótlanul - nagyon sokszor éreztem, hogy nem teljesen figyel rám (nekem ő az első, neki viszont már több kapcsolata is volt. Az előző felesége meghalt a gyerekük születése után nem sokkal), mi rá fél évre ismerkedtünk meg, s ismét egy fél év múlva házasságra léptünk), én neveltem a félárván maradt 2 lányt, nagyon szerettem őket, ma is jó kapcsolatom van a fiatalabbikkal - és minden gyereket összefogok, nagy családi ebédek, ünnepek - szóval mindig meg akartam felelni egy láthatatlan elvárásnak, amire úgy látszik, nem is kellett volna törekednem. De én nagyon jó akartam lenni. De csak nem csináltam jól - megőrülök
mmegőrülök, ki kell ebből lépnem,
Örülök, hogy segíthettem!
Próbáld meg az életstílusbeli változtatásokat előbb kis lépésekben és , ha tényleg nem működik csak akkor a végleges elszakadást tőle. Már nem annyira fiatal, neki is fontos lehet a minőségibb élet és talán ráébred melletted hiszen sohasem késő!Közben Magadra is gondolj!- neked is ketyeg az óra ahogyan mindenkinek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!