Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férfiakat kérdezem: igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat kérdezem: igaz lehet az, hogy a félrelépések csak testi igényt elégítenek ki? Attól még a feleség a fontos?

Figyelt kérdés
Szeret a férjem - mondta és mondja mindig, több évtizede. Művész, nagy a korkül. köztünk, két évtized. De gyakorlatilag minden arra járó nővel lefeküdt, a második gyerekemmel voltam otthon, amikor 5 éves kapcsolatára véletlenül rájöttem. El akartam válni, 1 év türelmet kért, én meg újra beleestem. Nagyon jó lett megint. S azóta is majdnem mindig van valakije. Most éppen profikhoz járt - mert már öreg. Pasik, tényleg semmit nem jelentenek ezek a félre....? Ő azt mondja - semmi érzelmi szál nincs. Lehet, hogy velem sem?

2012. jan. 29. 19:57
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:

Azért van ennyi félrelépés a házasságokban, mert ritka az olyan házasság ahol mindkét fél szerelmes. Az a leggyakoribb, hogy az egyik fél szerelmes, a másik csupán kedeveli a társát. Arra jó, hogy jó férj vagy feleség legyen, esetleg jó apa vagy anya, de ha szerelem vagy szex kell máshová megy. Van aki ezt tűri, van aki nem veszi észre.

De ott ahol a felek kölcsönösen szeretik és tisztelik egymást ott nem alázzák meg a másikat. Ritka az ilyen kapcsolat.

2012. jan. 30. 01:37
 32/70 anonim ***** válasza:

javítás

kedeveli= kedveli

2012. jan. 30. 01:38
 33/70 anonim ***** válasza:
100%
Ezt akár a humor kategóriába is írhattad volna, remélem vicc. Sajnálom hogy így hagyod magad alázni. Igen, nem csak veled történik ez, rengeteg bunkó él a világon, de egyelőre nem a ti helyzetetek a normális. Van akinek még maradt önbecsülése, sőt, olyan is van aki nem csalja a feleségét.
2012. jan. 30. 10:12
 34/70 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de az én környezetemben nem csalják egymást a párok. Azért, mert téged csalnak, nem ez a normális. Ahelyett, hogy nekünk támadsz, inkább a férjed grabancát kellett volna már rég elkapni. Te, hogy tudsz hozzá érni, miközben tudod, hogy egy hivatásossal hetyegett?
2012. jan. 30. 10:20
 35/70 anonim ***** válasza:
100%

:-D

Most kapcsolódtam be, de ez a sztori egyre jobban tetszik.

80 évesen elment szop@tni egy prostihoz? Háh. Ez igen! Amúgy a választ le is írtad. Hogy ki akarta próbálni. Biztos úgy volt vele, hogy nem akar úgy meghalni, hogy nem sz*pták le. Azt nem tudom téged miért nem kért meg, de biztos van rá oka. Lehet jővő héten ejtőernyőzni megy. szal ne lepődj meg.

Amúgy nem is értem miért most gondolkozol ezen az érzelmi szálon. Biztos kötődik hozzád valamennyire, ha már 80 éves, évtizedek óta csal, de mégsem hagyott ott másért soha. Na.

Én nem is akarok ezen gondolkodni, megyek is, csak szerettem volna kifejezni, minden rosszindulat nélkül, hogy felvidított ez a sztori. (Nem akartam amúgy senkit sem megbántani, de tényleg. Nem ítélkezem.)

2012. jan. 30. 10:46
 36/70 anonim ***** válasza:
100%
Ugye ez vicc? Mert nagyon jót nevettem.
2012. jan. 30. 11:58
 37/70 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindazoknak, akik valamit is megpróbáltak megérteni ezen a helyzeten. Csak bőgök napok óta, mert most is kötődöm hozzá. És tudom, hogy igazatok van, hisz éppen ezért vagyok itt - nem gondoljátok? De ezt a terhet soha senkivel nem tudtam megbeszélni. És én is azt gondolom, hogy nem szeretett, miközben velem is megvolt minden póza. Nehogy azt gondoljátok, hogy prűd vagy elzárkózó feleség vagyok. És azt is igaznak tartom, amit az egyik kedves hölgy írt, hogy a nőknek is nagy a szexigényük, csak belénk nevelik az ellenkezőjét. Mi művészkörökben mozogtunk, meg értelmiségiek köztt, bár melósok között is szép számmal. Hát a saját szememmel láttam, mikor többgyermekes apák a szép szeretőjükkel jöttek-mente, mikor a feleség meg otthon vagy a melóhelyén dolgozott. Nagy belső harcban vagyok - ennyi év sok örömmel, boldogsággal is tele volt, sok közös élményünk van, á, ezt nem is lehet érzékeltetni. De nem tudom, mit csnáljak. Üvöltöttem, verekedtem, de nem múlik sehogy. Próbáltam séta, gyereke, munka, nem megy ki a fejemből - az első traumám után valami nagy béke és megértés szállt belém - és mindent megbocsátottam. Nem tudom, ki él bennem, de - mostmár ezt is leírom - az is megfordult bennem, hogy elengedem, hadd menjen a tudtommal, ha ez jó és ez kell neki. Én nem tudom, mi ez bennem, hülye vagyok, azt írjátok - de így volt. Aztán persze, nem mégsem ez lett, de igen, napokig valami nagy szerelemben éltünk - igen, a közel 80 éves házastársammal. Én erre sokáig büszke voltam, azt hittem, hogy ez is az én érdemem, hogy ilyen jó karba tartom. Hát értsétek már meg, hogy én szeretem, és ő is engem. Nekünk mindig működött a sex, s bár az utóbbi időben lassabban, meg türelmesebben, de meg csökkenten, de volt. Én szerettem a férjem, és nem tudom, mi a francnak élek még - ezek után. Én is alázva érzem magam. Ő meg csak annyit bír kinyögni, hogy lépjek már túl. Ez őrület. Ki vagyok én, hogy ide jutottem...
2012. jan. 30. 12:29
 38/70 anonim ***** válasza:
100%

Ez igen! Itt egy tipp: 20 év a te javadra, hát használd ki mintsem sírsz az nem old meg semmit!!!

Változtass az eddigi jól bevált rutinon, egyszerre piciket, szépen lépésről lépésre, gondolok itt a családban betöltött szerepedben. Amennyiben eddig ápolónőként és megértő mindenesként működtél, hát úgy vegyél vissza ezekből a klassz szerepekből és egy picikét próbálj ÉLNI, tudod azt tenni ami boldogít, sport , társasági élet , nem az éjszakai kalandokra gondolok, szóval érted . A férjed ettől elsőre megijed, talán tiltakozik is , de ne hagyd magad , majd megszokja az új stílust és talán üdítőbb lesz egy olyan feleség aki nem mindig van kéznél csak csettinteni kell neki. Igazad van sok ilyen házasság van, de itt nem csak a pasi a hunyó, hanem a nő is aki hagyja , hogy kihasználják és megalázzák. Igen, vannak helyzetek amikor nem lehet nagyot dobbantani, de fokozatosan lépéseket tenni a változás érdekében igenis lehet, sőt kell is tenni , mert egy házasság , vagy kapcsolat csak a akkor jó és jó benne lenni, ha közben nem letöltendő börtönbüntetésnek éled meg:-)

2012. jan. 30. 12:46
 39/70 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a legutóbbi választ. Tisztább pillanataimban én is erre gondolok - azt hiszem (most), hogy így teszek.

De nem hagytam ám én ezeket a kalandokat szótlanul - nagyon sokszor éreztem, hogy nem teljesen figyel rám (nekem ő az első, neki viszont már több kapcsolata is volt. Az előző felesége meghalt a gyerekük születése után nem sokkal), mi rá fél évre ismerkedtünk meg, s ismét egy fél év múlva házasságra léptünk), én neveltem a félárván maradt 2 lányt, nagyon szerettem őket, ma is jó kapcsolatom van a fiatalabbikkal - és minden gyereket összefogok, nagy családi ebédek, ünnepek - szóval mindig meg akartam felelni egy láthatatlan elvárásnak, amire úgy látszik, nem is kellett volna törekednem. De én nagyon jó akartam lenni. De csak nem csináltam jól - megőrülök

mmegőrülök, ki kell ebből lépnem,

2012. jan. 30. 13:18
 40/70 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy segíthettem!

Próbáld meg az életstílusbeli változtatásokat előbb kis lépésekben és , ha tényleg nem működik csak akkor a végleges elszakadást tőle. Már nem annyira fiatal, neki is fontos lehet a minőségibb élet és talán ráébred melletted hiszen sohasem késő!Közben Magadra is gondolj!- neked is ketyeg az óra ahogyan mindenkinek :-)

2012. jan. 30. 13:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!