Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermektartásdíj emelésnél a bíróság nézi az új feleség fizetését is?
Hadd találjam ki, te vagy a magasabb gyerektartásra ácsingózó anyuka, vagy egy hozzátartozója?
Az új feleségnek semmi köze a régi kapcsolatból született gyerekekhez, nem dolga eltartani őket.
ilyen alapon, azt is kéne nézni, ha fizetésemelést adnak a kollégájának, vagy ha nő a gdp
természetesen az új feleség fizetésének semmi köze a gyerektartáshoz
Akkor bocsánat. Mondjuk így alaposan végigolvasva nem tűnik úgy, mintha a volt feleség írta volna. Félreolvastam az utolsó mondatot. :)
Tartom a véleményem: az anyuka nem követelhet semmit, nem fogják figyelembe venni, hogy mennyit keresel. Ha az apukáé változna, azt esetleg.
Bocs az off-ért,én hasonló cipőben vagyok,a lányom nagykorú nappalin tanul és rokontartást kér.Én is azt gondoltam a férjem(nem az ő lánya)jövedelme nem számít,mert csak az én felelősségem a tartása.De jól pofára estem mert egy ügyvédtől ezen az oldalon ezt a választ kaptam: [link] 2011. 10. 17. 15:08-es válasz
Szerintem te is itt kérdezd meg pontosan.
Hát igen,nálatok ez azért van így,mivel gondolom Te és az új párod nevelte a lányod és nem az igazi apukájával. Veletek élt és ezért az új párod lett a mostoha apukája, ezért az Ő fizetését is számításba veszik.
Nálunk viszont nem velünk él a gyermek,hanem az anyjánál, ezért én remélem nem számítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!