Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férfiakat kérdezem: igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat kérdezem: igaz lehet az, hogy a félrelépések csak testi igényt elégítenek ki? Attól még a feleség a fontos?

Figyelt kérdés
Szeret a férjem - mondta és mondja mindig, több évtizede. Művész, nagy a korkül. köztünk, két évtized. De gyakorlatilag minden arra járó nővel lefeküdt, a második gyerekemmel voltam otthon, amikor 5 éves kapcsolatára véletlenül rájöttem. El akartam válni, 1 év türelmet kért, én meg újra beleestem. Nagyon jó lett megint. S azóta is majdnem mindig van valakije. Most éppen profikhoz járt - mert már öreg. Pasik, tényleg semmit nem jelentenek ezek a félre....? Ő azt mondja - semmi érzelmi szál nincs. Lehet, hogy velem sem?

2012. jan. 29. 19:57
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
96%
a művészeknek nem is szokott érzelmi száluk lenni, ők mártírok...legalábbis ahogy ők gondolják, meggondolatlan és felelőtlen voltál.
2012. jan. 29. 20:05
 2/70 anonim ***** válasza:
89%
Veled sincs érzelmi szál, egyébként nem alázna meg. Te jó vagy állandónak.
2012. jan. 29. 20:14
 3/70 anonim ***** válasza:
40%

> igaz lehet az, hogy a félrelépések csak testi igényt elégítenek ki?

Igen.

2012. jan. 29. 20:15
 4/70 anonim ***** válasza:
92%
Most te Önmagadat áltatod ezzel a szöveggel? Sajnállak...
2012. jan. 29. 20:16
 5/70 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezért mondják, hogy csak testi a dolog. Hogy ne hagyd el, ő meg dughasson félre. Egy "szeretlek"-től elolvadó nőnél ez be is jön. Aki meg a 20 évvel fiatalabb felesége mellett útszéliknek fizet a szexért, az nem férfi, az FÉREG. Lehet, hogy jó művész vagy ilyenek, de embernek egy rohadt nagy nulla.
2012. jan. 29. 20:17
 6/70 anonim ***** válasza:
95%
Neveled a gyereket, ellátod őt és közben elnézed, hogy fűvel fával félremegy. Ezek után komoly a kérdésed? Ennyire naiv vagy?
2012. jan. 29. 20:18
 7/70 anonim ***** válasza:
93%
Én nő vagyok, de egyetértek az előttem szólókkal. De megkérdezhetem: hogyan jöttél rá a dolgaira?
2012. jan. 29. 20:19
 8/70 anonim ***** válasza:
96%
Te is jól tudsz tûrni.
2012. jan. 29. 20:20
 9/70 A kérdező kommentje:

Nagyon gyorsan kimondjátok rám itt az áment, elég sértő is, persze, én tárulkozom ki itt mindenkinek. Azt gondoljátok, hogy nem szenvedtem és nem szenvedek? És az 5 gyerek?

Egyébként ők már nagyok, nem kellene nekik a mi együttlétünk - hát hadd írjak ide Nektek valamit, amiről nem nagyon olvastam még sehol. Az egyik fiam azt találta egyszer mondani, hogy ő büszke a szüleire, mert minden barátjának elborzasztó a családi háttere (isznak, félreizélnek, szétmennek stb a szüleik). Itthon meg nyugi van, ahová a haverjai is szívesen járnak. Szóval nem olyan egyszerű erre a válasz. De a férfiakat kérdezem, a házasság hosszú évtizedeit kibírják félrelépés nélkül? Vagy csak nekem van ilyen kufircoló párom?

2012. jan. 29. 20:27
 10/70 anonim ***** válasza:
70%
csak a te párod féreg.
2012. jan. 29. 20:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!