Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat kérdezem: igaz lehet az, hogy a félrelépések csak testi igényt elégítenek ki? Attól még a feleség a fontos?
> igaz lehet az, hogy a félrelépések csak testi igényt elégítenek ki?
Igen.
Nagyon gyorsan kimondjátok rám itt az áment, elég sértő is, persze, én tárulkozom ki itt mindenkinek. Azt gondoljátok, hogy nem szenvedtem és nem szenvedek? És az 5 gyerek?
Egyébként ők már nagyok, nem kellene nekik a mi együttlétünk - hát hadd írjak ide Nektek valamit, amiről nem nagyon olvastam még sehol. Az egyik fiam azt találta egyszer mondani, hogy ő büszke a szüleire, mert minden barátjának elborzasztó a családi háttere (isznak, félreizélnek, szétmennek stb a szüleik). Itthon meg nyugi van, ahová a haverjai is szívesen járnak. Szóval nem olyan egyszerű erre a válasz. De a férfiakat kérdezem, a házasság hosszú évtizedeit kibírják félrelépés nélkül? Vagy csak nekem van ilyen kufircoló párom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!