Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férfiakat kérdezem: igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat kérdezem: igaz lehet az, hogy a félrelépések csak testi igényt elégítenek ki? Attól még a feleség a fontos?

Figyelt kérdés
Szeret a férjem - mondta és mondja mindig, több évtizede. Művész, nagy a korkül. köztünk, két évtized. De gyakorlatilag minden arra járó nővel lefeküdt, a második gyerekemmel voltam otthon, amikor 5 éves kapcsolatára véletlenül rájöttem. El akartam válni, 1 év türelmet kért, én meg újra beleestem. Nagyon jó lett megint. S azóta is majdnem mindig van valakije. Most éppen profikhoz járt - mert már öreg. Pasik, tényleg semmit nem jelentenek ezek a félre....? Ő azt mondja - semmi érzelmi szál nincs. Lehet, hogy velem sem?

2012. jan. 29. 19:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj, de azért volt nyugalom, mert te elfogadtad, hogy évtizedekig alázzanak téged. Ez nem normális.
2012. jan. 29. 20:33
 12/70 anonim ***** válasza:
83%
Biztosan nemcsak a te férjed ilyen, nyugodt lehetsz.
2012. jan. 29. 20:35
 13/70 anonim ***** válasza:
91%

" a házasság hosszú évtizedeit kibírják félrelépés nélkül?"

Igen kibirjuk, van önuralmunk. Nem vagyunk állatok.

Ahol apuka férelép ráadásul hivatásosokkal is az számít rendes családnak? Nagyon elvagy tévedve.

2012. jan. 29. 20:36
 14/70 anonim ***** válasza:
97%
Az én férjem is ezt tette 3 gyerek mellett,én meg áltattam magam,abéke, a család érdekében. Aztán beleszeretett egyikbe, és úgy ott lettem hagyva, ahogy kutyát sem szoktak. Na ez is benne van a pakliban. Igazi szeretet irányodban nem hiszem hogy van, inkább megszokás,kényelem,haverként funkcionálhatsz.
2012. jan. 29. 20:50
 15/70 anonim ***** válasza:
100%

Valami biztos van a háttérben, ha még FIZET is másnak a szexért, mikor ott vagy te is, tulajdonképpen ingyen. Nincs gond a libidóddal? Odafigyelsz a párodra?

Ettől még persze féreg, de azért számomra fura.

2012. jan. 29. 20:51
 16/70 A kérdező kommentje:
Nem féreg a férjem. Akárhogy is alázod. Sokféle férfi van - megtapasztaltam.Velem - amikor a legjobb éveimben voltam - szó szerint szinte minden - velem valami módon kapcsolatban lévő - férfi (munkatárs, szervező, paplanos...) szóval mind kikezdett. Nősek voltak mind, vagy kapcsolatban éltek. Ehhez mit szóltok, férfiak? Az apám is ilyen volt, az apósom is, sőt, az öcsém is. Biztosan vannak olyanok is, akik nem teszik. Rendben. Elhiszem. de engem valóban szeret a férjem, csak a nagy fene férfiasságával, hiúságával nem tud mit kezdeni. Nem vagyok már mai csirke. De még mindig vannak a munkahelyemen is férfiak, bocs, csak egy, akinek bejönnék - ha mennék. Szóval, a prosti pedig állítólag a prosztatagondok miatt kellett. Merthogy már nem érzi magát férfinak. Ott úgy látszik, még jó.
2012. jan. 29. 20:53
 17/70 anonim ***** válasza:
100%
Ha körülötted minden férfi verné a feleségét te is hagynád, hogy ő verjen? Évek óta folyamatosan megaláz te tűrőd. Akkor minek teszel fel olyan kérdést, hogy vannak e feléd érzelmei? Te megaláznád azt akit szertesz? Neki -ahogy sok férfinak- nagyon kényelmes, hogy van egy nő aki mellett bármit megtehet. Aki ezt hagyja meg is érdemli az ilyen "féfit".
2012. jan. 29. 21:12
 18/70 A kérdező kommentje:

Ó, de tudjátok,ti tiszták, ti hűségesek, ti tökéletesek. Az élet tele van ilyen házasságokkal. Csak nem menek szembenézni vele.

Azért finomítanám az általam leírtakat: már kb 20 éve nem volt félrelépése.

Ami engem most idehozott, az a profikkal való próbálkozása. Egyszerűen szájjal elélveztették - mindenki ilyeneket néz most a moziban, meg az interneten. Hát közel a 80-hoz ő is kipróbálta - most váljak el Tőle 38 év után? Ugyan. Éljetek csak Ti is egy kapcsolatot végig - majd nem ugráltok ennyit, mint itt némely nagyképű. Igen, eltűrtem Neki, mert közben nagyon is jó volt Vele a szex. Valóban megöregedett, s nem megy már olyan jól de még ma is megy. És most én kényeztetem.

De ami igaz igaz, nagyon kikeltem magamból

2012. jan. 29. 21:23
 19/70 anonim ***** válasza:
100%

"Az élet tele van ilyen házasságokkal. Csak nem menek szembenézni vele."

Ezt írtam én is. Hogy vannak olyan emberek akikkel bármit meglehet tenni, mert mindent eltűrnek. Te is ilyen vagy. Azt nem értem ez miért 20 év után okoz gondot.

2012. jan. 29. 21:27
 20/70 anonim ***** válasza:
73%
hülye vagy....-.-
2012. jan. 29. 21:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!