Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat kérdezem: igaz lehet az, hogy a félrelépések csak testi igényt elégítenek ki? Attól még a feleség a fontos?
" a házasság hosszú évtizedeit kibírják félrelépés nélkül?"
Igen kibirjuk, van önuralmunk. Nem vagyunk állatok.
Ahol apuka férelép ráadásul hivatásosokkal is az számít rendes családnak? Nagyon elvagy tévedve.
Valami biztos van a háttérben, ha még FIZET is másnak a szexért, mikor ott vagy te is, tulajdonképpen ingyen. Nincs gond a libidóddal? Odafigyelsz a párodra?
Ettől még persze féreg, de azért számomra fura.
Ó, de tudjátok,ti tiszták, ti hűségesek, ti tökéletesek. Az élet tele van ilyen házasságokkal. Csak nem menek szembenézni vele.
Azért finomítanám az általam leírtakat: már kb 20 éve nem volt félrelépése.
Ami engem most idehozott, az a profikkal való próbálkozása. Egyszerűen szájjal elélveztették - mindenki ilyeneket néz most a moziban, meg az interneten. Hát közel a 80-hoz ő is kipróbálta - most váljak el Tőle 38 év után? Ugyan. Éljetek csak Ti is egy kapcsolatot végig - majd nem ugráltok ennyit, mint itt némely nagyképű. Igen, eltűrtem Neki, mert közben nagyon is jó volt Vele a szex. Valóban megöregedett, s nem megy már olyan jól de még ma is megy. És most én kényeztetem.
De ami igaz igaz, nagyon kikeltem magamból
"Az élet tele van ilyen házasságokkal. Csak nem menek szembenézni vele."
Ezt írtam én is. Hogy vannak olyan emberek akikkel bármit meglehet tenni, mert mindent eltűrnek. Te is ilyen vagy. Azt nem értem ez miért 20 év után okoz gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!