Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat kérdezem: igaz lehet az, hogy a félrelépések csak testi igényt elégítenek ki? Attól még a feleség a fontos?
Akkor, ha ennyire véded a férjedet, most mi a probléma, ha mindenkit letámadsz?
Ha 80 éves, akkor meg hagyjad, hadd bizonyitson magának, engem biztosan nem érdekelne.
Viszont, ha jól olvastam, te most 60 éves lehetsz, menj te is csald meg, ahogyan a férjed teszi, biztosan vannak profik,akik bevállalják.
Lehet, mégis azt gondolom, a gyerekeinkért megérte.
Az életemet nem úgy éltem, ahogyan valaha elterveztem - tisztán, igazul - de ahogy körülnézek, másutt rosszabbakat látok: a gyerekek csak a szétűzekedett, sértődött, megbocsátás nélküli, anyuka mással él - apuka mással él -kapcsolatokban nőnek fel. Én meg letettem valamit - ennyi.
De itt csak egy-két férfiválaszt kaptam.
Ebben igazad van, hogy a gyerekek boldogságáért sok mindent eltûrûnk mi anyák, feleségek, de közben valóban azt mondjuk, hogy nem igy képzeltük el.Ez van!
A férfiak ilyenkor lapitanak!
"Én meg letettem valamit - ennyi."
Igen letettél valamit. Azt,hogy a gyerekeid hazugságban nevelted (idilli család)miközben a háttérben mentek a dolgok. Ez semmivel sem jobb, mint az általad említett negatív példák. Arra gondoltál a gyerekeid, hogy fognak reagálni ha esetleg megtudják az igazságot? Hogy az általuk példaképként látott kapcsolat tele volt félrelépéssel, megalázással?
Én pont ilyen miatt ápolom most a barátnőm lelkét. Egy családon kivüli ember felvilágosította, mit művelnek a szülei. Az ő kapcsolatukat gondolta követendő példának és ez most összetört.
A válaszokból arra gondolok, hogy vagy nem gyermekes házasságban éltek, vagy egyáltalán nem éltek házasságban vagy fogalmatok sincs az életről. Egyszerűen csak ezen a honlapon kellene körülnéznetek. Hol éltek? Mióta világ a világ, a pasiknak mindig is nagyobb volt a sex utáni vágyuk - általában. Nézzetek már körül.
Azért nem volt ez mindennapos téma, a gyerekeinket nem avattam és nem avatom be a kettőnk ilyenfajta dolgába. Igen, lehet ezt hülyeségnek nevezni - talán tényleg naiv voltam, és mindig bíztam. Talán túloztam is, hiszen a férjemet minden barátunk hűséges, kedves és odaadó családapának ismeri - csak én tudom ezeket a dolgait, na meg az elvált asszonka meg a fizetős némberek.
Nagyon diszkréten csinálta, de hát rájöttem, jó orrom van. Lehet, jobban járnék, ha nem tudnám.
De a választ nem kaptam meg.
Lehet-e így , kedves pasik?
Kedves kérdező tévedsz. Három gyerekes családaanya vagyok. Én megmondtam a férjemnek a kapcsolatunk elején, hogy ha megcsal azonnal vége. Ha nagyobb a szex igénye ( nem igaz, hogy a férfiaké nagyobb csak a nőkbe belenevelik, hogy nem lehet nagy étványuk, a férfiakat pedig erre biztatják) arra nem a félrelépés a megoldás.
Egyébként ha te rájöttél honnan tudod, hogy más nem jött rá vagy nem fog rájönni? (pl.: a gyerekeitek)
Azért gondold végig mit éreznél ha a lányod (nem tudom milyen nemüek a gyerekeid) azzal állítana haza, hogy a férje/barátja csalja vagy ha fiad közölné, hogy természetes, hogy megcsalja a feleségét/barátnőjét. Mit reagálnál abban a helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!