Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat kérdezem: igaz lehet az, hogy a félrelépések csak testi igényt elégítenek ki? Attól még a feleség a fontos?
Kedves kérdező! Először is a hűtlenség jellemhiba nem függ össze az iskolai végzettséggel vagy a munkakörrel. Az, hogy a te környezetedben ez természetes nem azt jelenti, hogy mindenhol az. De erre nem tudok mást mondani, mint hogy mindenki maga választja meg a társaságát.
Én is azt tudom tanácsolni, hogy hanyagold egy kicsit a férjedet. Járj el barátokkal közösen színházba, moziba ahova tetszik. Költs magadra, vegyél új dolgokat (ruhát, táskát, könyvet ami örömet okoz). Hátha a férjed észbe kap.
Sírj nyugodtan. A sírás jó dolog, utána tisztábban látja az ember a világot. És most neked több év fájdalmát kell kisírnod ami sokáig tarthat. Szerintem az a bajod, hogy te hosszú ideig vártad, hogy a férjed majd megváltozik. Most jöttél rá, hogy valószínűleg soha nem fog.
"Az apám is ilyen volt, az apósom is, sőt, az öcsém is."
Na szép. Gondolom a kölykeid is ilyen hulladékok. Tartsátok távol magatokat a normális értékrenddel rendelkező emberektől.
52/F
Tévedsz. Lassan 30 éve élek házasságbanés felneveltem két gyereket. És mint épeszű szülő távoltartanám a gyerekeimet a ti fajtátoktól
" Nem hagyták el a családjukat, az asszonyaik pedig szenvedésekkel, de bölcsességgel és türelemmel megbocsátottak. s éltek mindennek tudatában tovább a sebeikke"
Ezek szerint igazam volt. A gyerkeitek is párzanak össze-vissza, mint az állatok.
Erkölcsileg nulla a családotok, ilyenek bomlasztják a társadalmat.
Szóval nálatok családi hobby a megcsalás és ezek után még te álsz neki sírni, hogy milyen rossz neked?
Szánalmas...
Komolyan ennyi az erkölcsi életed? Szóval nálad az a rendes férfi aki először a szeretőjével hetyeg aztán bebújik az asszony mellé? Akkor a dicsőség annak jár aki nemibetegséget is hazavisz? Orgiákat is rendeztek ha már nálatok mindenki ágyról ágyra jár?
Bármennyire is áltatod magad ha az ember szereti a párját nem csalja meg. A hozzád hasonlók pedig megérdemlik a sorsukat, ne sajnáltasd magad. Ha már ilyen a férjed legalább a gyerekeidbe nevelhettél volna egy kis gerincet. Dehát nem esik messze az alma a fájától... Ahol férges a fa ott a gyümölcs is az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!