Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férfiakat kérdezem: igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat kérdezem: igaz lehet az, hogy a félrelépések csak testi igényt elégítenek ki? Attól még a feleség a fontos?

Figyelt kérdés
Szeret a férjem - mondta és mondja mindig, több évtizede. Művész, nagy a korkül. köztünk, két évtized. De gyakorlatilag minden arra járó nővel lefeküdt, a második gyerekemmel voltam otthon, amikor 5 éves kapcsolatára véletlenül rájöttem. El akartam válni, 1 év türelmet kért, én meg újra beleestem. Nagyon jó lett megint. S azóta is majdnem mindig van valakije. Most éppen profikhoz járt - mert már öreg. Pasik, tényleg semmit nem jelentenek ezek a félre....? Ő azt mondja - semmi érzelmi szál nincs. Lehet, hogy velem sem?

2012. jan. 29. 19:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Először is a hűtlenség jellemhiba nem függ össze az iskolai végzettséggel vagy a munkakörrel. Az, hogy a te környezetedben ez természetes nem azt jelenti, hogy mindenhol az. De erre nem tudok mást mondani, mint hogy mindenki maga választja meg a társaságát.

Én is azt tudom tanácsolni, hogy hanyagold egy kicsit a férjedet. Járj el barátokkal közösen színházba, moziba ahova tetszik. Költs magadra, vegyél új dolgokat (ruhát, táskát, könyvet ami örömet okoz). Hátha a férjed észbe kap.

Sírj nyugodtan. A sírás jó dolog, utána tisztábban látja az ember a világot. És most neked több év fájdalmát kell kisírnod ami sokáig tarthat. Szerintem az a bajod, hogy te hosszú ideig vártad, hogy a férjed majd megváltozik. Most jöttél rá, hogy valószínűleg soha nem fog.

2012. jan. 30. 16:09
 42/70 A kérdező kommentje:
Igen, magam is így gondolom, jellemhiba. Olyan érzéketlen bizonyos helyzetekben, rengeteg balhém volt vele ilyenek miatt, de egyszerűen lepereg róla. Lépjél már túl! Igen, mondja, gyenge voltam, ígéri, hogy nem lesz többé ilyen (még jó, ha már azt se ígérné?) - és ennyi. Hallgat, időnként megsimogatja a hajam, s mivel elkapom a fejem, ő tovább vár, tesz-vesz, csinálja a dolgát, elmegy, hazajön, hozza, ami szokásos a boltból, még főz is a kedvemre, terít nekem, édességgel kedveskedik, leteszi az asztalomra - és nem beszélünk. Én meg megőrülök, mert ezt nekem ki kellene beszélnem, ha egyáltalán túl akarok ezen jutni. Ő hallgat. Ő nem beszél. Utál ezekről beszélni. Bármikor lefeküdne velem - ezt várja, várja, hogy olyan legyen minden, mint azelőtt. de hát ez nem lehet. Tudod, az ajánlatotokhoz kapcsolódva - vele a legjobb színházba járni, mert járunk. Hangversenyre a Müpába, moziba - néha. Sétára is vele menni a legjobb. Neki is - tudom. De akkor mi a fenének kellettek ezek? nem értem, nem értem.
2012. jan. 30. 17:44
 43/70 anonim ***** válasza:
95%

"Az apám is ilyen volt, az apósom is, sőt, az öcsém is."

Na szép. Gondolom a kölykeid is ilyen hulladékok. Tartsátok távol magatokat a normális értékrenddel rendelkező emberektől.

52/F

2012. jan. 31. 12:52
 44/70 A kérdező kommentje:
Te kedves hozzáíró, tapasztalatlannak tűnsz, bizonyára fiatal vagy, netán még nem volt hosszú elkötelezett kapcsolatod. Igen, ezt tapasztaltam, amit már leírtam. És tudd, hogy nagyon rendesen nevelik és nevelték a gyerekeiket. Nem hagyták el a családjukat, az asszonyaik pedig szenvedésekkel, de bölcsességgel és türelemmel megbocsátottak. s éltek mindennek tudatában tovább a sebeikkel. Ne mondd, hogy nem kapunk és nem adunk sebeket. Ki így, ki máshogyan. Mégis, mit gondolsz, a műalkotások, a filmek, de még a lapok is miről beszélnek? Nézz jobban körül - és készülj az életre. Persze van olyan férj, aki nem teszi, már nem teszi, netán sose is tette. Nem látok az életük mélyére - azokról írok most, akiket ilyeneknek ismerek a felületen - de nem is kellenének, mert fura mód, puhányoknak vagy életteleneknek hatnak. Na, ez vagyok - ítélkezz, ha tetszik.
2012. jan. 31. 16:21
 45/70 anonim ***** válasza:
100%

Tévedsz. Lassan 30 éve élek házasságbanés felneveltem két gyereket. És mint épeszű szülő távoltartanám a gyerekeimet a ti fajtátoktól

" Nem hagyták el a családjukat, az asszonyaik pedig szenvedésekkel, de bölcsességgel és türelemmel megbocsátottak. s éltek mindennek tudatában tovább a sebeikke"

Ezek szerint igazam volt. A gyerkeitek is párzanak össze-vissza, mint az állatok.

Erkölcsileg nulla a családotok, ilyenek bomlasztják a társadalmat.

2012. jan. 31. 16:29
 46/70 anonim ***** válasza:
100%

Szóval nálatok családi hobby a megcsalás és ezek után még te álsz neki sírni, hogy milyen rossz neked?

Szánalmas...

2012. jan. 31. 18:07
 47/70 anonim ***** válasza:
Semmi gond kérem szépen! Vannak olyanok is akik partyba csinálják svinger klubokba járnak , párcsere és ilyesmi! Van akit ez hoz lázba, és így tudnak megmaradni egymás mellett , mert van egy legalizált megcsalási lehetőség. Szerintem az oké akkor, ha mindkettőnek ez az igénye, de , ha egyik konzervatív értékrenddel rendelkezik akkor az nagy fájdalom! Kedves kérdező: jól érzem azt, hogy a félrekettyintés számodra erény egy pasinál, mert meg meri tenni és nem puhány? Ugye nem komoly amit írtál? Amennyiben őszintén így érzel akkor , ne sírj és bánkódj, hanem amint írtam van 20 év előnyöd használd ki, minden ami belefér! Ezek után nem hiszem , hogy lelkiismeret furdalásod kellene legyen!
2012. jan. 31. 18:24
 48/70 anonim ***** válasza:
100%
WOW Szóval nálatok sportot űznek feleségcsalásból? Ez már tényleg a legalja. De ha neked ez az igazi férfi, az sokat elárul rólad.
2012. jan. 31. 21:49
 49/70 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, te nemes egyszerűen szánalmas vagy. Az ilyen nők meg is érdemlik, hogy hülyére vegyék őket. Idejössz sírni és mivel a férjed szidják, előjön a bárgyú feleség éned és nemhogy mindent rózsaszín színben tüntetsz fel férjed hűtlenségével kapcsolatban, hanem mindenkit hülye, tapasztalatlan senkinek titulálsz, mert azt hiszi, a hűség még létezik. Talán jobban esik abban a hitben ringatnod magad, hogy ez a normális, ezért megnyugtatna a tudat, hogy mindenki másnál is így van? Nem, nem fogod kiforgatni az alapfelállást: az ember hűséges a párjához. Vannak kivételek, elég sokan, de még mindig a normális emberek vannak többen, csak sajna abba a ti családotok nem tartozik bele!
2012. jan. 31. 22:19
 50/70 anonim ***** válasza:
84%

Komolyan ennyi az erkölcsi életed? Szóval nálad az a rendes férfi aki először a szeretőjével hetyeg aztán bebújik az asszony mellé? Akkor a dicsőség annak jár aki nemibetegséget is hazavisz? Orgiákat is rendeztek ha már nálatok mindenki ágyról ágyra jár?

Bármennyire is áltatod magad ha az ember szereti a párját nem csalja meg. A hozzád hasonlók pedig megérdemlik a sorsukat, ne sajnáltasd magad. Ha már ilyen a férjed legalább a gyerekeidbe nevelhettél volna egy kis gerincet. Dehát nem esik messze az alma a fájától... Ahol férges a fa ott a gyümölcs is az lesz.

2012. jan. 31. 23:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!