Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Romokban a házasságom, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romokban a házasságom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Röviden próbálom meg leírni a lényeget:

10 éve vagyunk házasok, 3 gyermekünk van.

Kb. fél éve kiderült, hogy a feleségem megcsalt kb. 2 évvel ezelőtt, több alkalommal és több partnerrel.

Gondolom, hogy nem kell ecsetelnem, hogy mit éreztem, mikor megtudtam...

Ő, miután mindez kiderült közölte, hogy ezek után már nem tud a szemembe nézni tiszta lelkiismerettel, ezért jobb, ha elválunk. Én ebbe nem egyeztem bele, talán, mert még mindig szerettem, talán, mert féltem a változástól, talán, mert gyerekeink vannak...mindegy, lényeg, hogy (hihetetlen, de mégis igaz...) a történtek után még én voltam az, aki szinte térden kúszva könyörögtem, hogy próbáljuk meg helyrehozni az egészet és maradjunk együtt.

Sajnos később be kellett látnom, hogy nem tudok megbízni benne soha többé...Minden szavában kételkedek (ez azt hiszem, hogy érthető, hiszen éveken át hazudott nekem...), ez odáig vezetett, hogy egy idő után már rögeszmémmé vált, hogy biztosan nem mondott el mindent és most is folyamatosan a szemembe hazudik. Ez a tudat annyira felerősödött bennem, hogy egy idő után már úgy éreztem, hogy mikor kérdezek valamit tőle, nemcsak, hogy a szemembe hazudik, hanem még ki is röhög...úgy éreztem, hogy az van az arcára írva, hogy "te szerencsétlen balek, te akartál velem maradni, azt csinálok, amit akarok és te nem tehetsz semmit...".

Nagyon szégyenlem, de nem tudtam visszafogni az indulataimat és ma reggel a gyerekek előtt megpofoztam.

Úgy jöttem el reggel dolgozni, hogy közölte velem, hogy végeztünk, elválunk.

Miért van, hogy még én érzem magam szar alaknak a történtek után?

Nagyon el vagyok keseredve és nem tudom mit tegyek.

semmiképp sem akarok elválni. A gyerekek sem bírnák ki.

Minden tanács érdekel.

2012. jan. 19. 10:28
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Ne bántsd már szerencsétlen férfit, nem papucs, hanem az érzelmi élete ingott meg. Ettől még nem lesz papucs senki. Hitt valamiben, ami a szeme előtt dőlt össze, a házasságban. Ez egy olyan ember számára, aki nem trendi és nem tekinti divatnak a válást rettenetes. Egyetlen reakciója sem érthetetlen.

Nagyon sajnálom kérdező :(

2012. jan. 19. 13:13
 32/41 anonim ***** válasza:
Üsd be a google-ba, hogy szerelempróba vagy tűzálló és letöltés nélkül megnézheted ezt a filmet.Ha van rá mód , nézzétek meg együtt is.Sokak házasságát rendbe hozta.Nem dokumentum film, vagy hablaty, hanem egy k..va jó film.Mi a feleségemmel végig nevettük és sírtuk.Mindenki magára ill. kapcsolatára ismerhet.Komolyan segíteni akarok.Ennyit megér.Nézd meg előbb te!! SOK SZERENCSÉT!
2012. jan. 19. 13:13
 33/41 A kérdező kommentje:

Láttam már ezt a filmet. Sajnos az életben nem minden olyan, mint a filmeken....

Én mindig abban bíztam (és még most is), hogy egyszer csak rájön, hogy neki kell lépéseket tennie felém. Ő úgy érzi, hogy megtett mindent, és mégsem kapott teljesen új, tiszta lapot. Ebben igaza is van, tiszta lapot nem tudtam neki adni, de úgy érzem, hogy nem tett meg mindent azért, hogy újra kezdhesse, tiszta lappal. Mintha neki nem lenne olyan fontos ez az egész, mint nekem. És ez az, amit én nem tudok és nem is akarok megemészteni.

2012. jan. 19. 13:22
 34/41 anonim ***** válasza:
Nem értelek titeket. Ha engem a párom fűvel-fával csal, gyerekektől függetlenül úgy kivágom mint macskát... Nem hogy könyörgök neki csúszva-mászva. Persze lehet bennem van a hiba.
2012. jan. 19. 13:24
 35/41 anonim ***** válasza:

akkor itt egy tanács:

Húzzál el egy pszichiáterhez nagyon gyorsan, mielőtt teljesen megőrülsz és lemészárolod a családodat!

A többi egyelőre ráér.

2012. jan. 19. 14:28
 36/41 anonim ***** válasza:
0%

Én ezt nem értem. A párod más férfiakat kíván, melletted nem boldog. Ki tehet erről? Talán ő? Tudja az ember szabályozni, hogy kire vágyik, ki teszi boldoggá? Nem tudja. Viszont mindenkinek csak egy élete van. Senkitől sem lehet elvárni, hogy áldozza fel magát egy másik emberért.

Ha neked ő kell, és szereted, akkor fogadd el így, mondd meg neki, hogy neked így is kell, és a jövőben ne veszekedj vele, ha félrelép. Örülj, hogy melletted marad, annak ellenére, hogy ő már nem szeret téged. Még így is ő az, aki többet ad neked, hiszen te akarod őt, nem ő téged.

Ha meg ezt nem bírja elviselni az egód, akkor hagyd elmenni.

2012. jan. 20. 04:25
 37/41 A kérdező kommentje:

Bocs, de ez a legutolsó hozzászólás konkrétan baromság...

És ehhez nincs is kedvem semmi mást hozzáfűzni...

2012. jan. 20. 10:13
 38/41 anonim ***** válasza:
neked nagyon jó szived van. tudom min mész keresztul majdnem hasonló problémák csak fordítva a férjem részéről. Szerintem hallgass a szívedre, ne az indulatodra! te belül TUDOD mit kell tenned, és figyelj arra. Eggyelőre maradj a házasságban és plusz tanácsként: próbáljatok mindent megbeszélni bármilyen nehéz legyen és öszíntén. Te pedig tudod hogy Ö miket szeret és tedd at vele pl. meghívod egy udítőre pizzára és beszélgettek, virágot viszel, álmodoztok ha lehetetlen is az álmokat megalósítani.. és MÉG van remény szerintem , tarts ki, próbáld meg ujra!
2012. jan. 20. 16:06
 39/41 anonim ***** válasza:
Te nem szereted a feleséged, hanem csak birtokolni akarod. Ez az igazság.
2012. jan. 20. 16:11
 40/41 anonim ***** válasza:

"Bocs, de ez a legutolsó hozzászólás konkrétan baromság... "

Persze, hogy a számodra baromság. Ezért tartasz ott, ahol.

2012. jan. 20. 21:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!