A házasságom romokban van. Kisfiam 14 hónapos. Eszem ágában sincs a gyermekemre fogni a magánéleti problémámat, hiszen azért ketten a férjemmel vagyunk felelősek, de úgy érzem, a baba érkeztével ment tönkre a kapcsolatunk. Más járt így?
Nem, én nem. Talán nem volt elég időtök egymásra ezért romlott meg a kapcsolat, ilyet már hallottam.
Biztosan menthető a dolog.sok sikert!
Ismerőseim is így jártak. Amíg nem volt baba, minden szép és jó, amint lett baba... Hú, rengeteg probléma, amit anno meg tudtak oldani, azt már nem, csak a balhé ment.
És nem egy olyan pár voltak, akikre azt mondta volna bárki, hogy nem lesz tartós a kapcsolat.
Plusz itt is rengetegen vannak.
igen!!! :( Mióta megszületett a kicsikém a kapcsolatunk tropa, még a közérten kívül sehol nem voltunk kettesben, mindig veszekszünk, ha nem a bébi miatt akkor azon, hogy miért nincs itthon soha...
mindketten hibásak vagyunk.
igen...
A második baba (3 hónapos) óta rémálom a házasságom. Fáradt vagyok és kimerült, ő nem érti hogy a napi 4-5 óra alvás hosszú távon kimerít engem... Türelmem nem sok van már, és ő meg egyre jobban kimutatja, hogy nem érdekli mi van velem... Hiába szeretem, nem viszonozza, úgyhogy nálunk hamarosan kalap-kabát...
Sajnos igen...
Azt hiszem, nem értjük egymás álláspontját.
A férjem nem hajlandó lemondani dolgokról (sport, koncert, stb.). Szeretne úgy élni, mint a baba előtt, mégis azt mondja, sosincs semmire ideje.
Én mindenről lemondtam, mindig én vagyok a babával. Fáradt vagyok, néha kikapcsolódnék, csak olyan dologra vágyom pl. hogy beleüljek egy kád vízbe 20 percre.
Ő nem ért engem, én nem értem őt... Veszekszünk, feszültek vagyunk, és úgy látom, nem tudjuk megoldani a problémáinkat...
Sajnálom a helyzeteteket!
Leírom nálunk hogy van!
Apa hétfőtől szombatig dolgozik,hétköznap 6-18.30között.
Szombaton 6-15 között.
Szerda foci így csak este 20.00 ra ér haza.
De mi este mindig együtt fürdetünk 21-kor, kisfiam 1 éves kb. 5 alakalommal fürdettem egyedül.
Mindig van időnk szexre, ha letettem a gyereket.
Szombat délután pihenés, vasárnap közös program.
Imádjuk a gyereket és egymást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!