Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A házasságom romokban van....

A házasságom romokban van. Kisfiam 14 hónapos. Eszem ágában sincs a gyermekemre fogni a magánéleti problémámat, hiszen azért ketten a férjemmel vagyunk felelősek, de úgy érzem, a baba érkeztével ment tönkre a kapcsolatunk. Más járt így?

Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 12:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
67%
Igen hasonló helyzetben vagyok. Már az első gyerekem kihordásánál akadtak problémák (lassan két éve). Egyszerűen nem értjük meg egymást. Én elkezdtem lemondani dolgokról, hogy a családdal lehessek, ő meg egyre többet volt el otthonról. Lassan- lassan közös nevezőre jutottunk. Aztán a második gyerek születése megint betette a kaput. Egyszerűen nem tudom mi történt velünk. Ő megint elhúzott minden lehetséges időpontban otthonról, nem értette, hogy mit görcsölök a gyerekeken stb..., én meg két pici gyerek mellett (14 hónap korkülönbség) hulla lettem. Sokszor betelik a pohár. Akkor kiöntöm a bánatom, ő is elmondja a magáét. Igyekszünk állítani magunkon, ami tart kb. 3 hónapig, aztán kezdődik minden előröl. De egy valamiben még mindig egyetértettünk, nem akarunk elválni, és még véletlenül sem szeretnénk, hogy a gyerekek sérüljenek a mi hibánkból. Hiszen nekik Apára és Anyára van szükségük, meg egy normális családra, ahol biztonságban szeretetben felnőhetnek.
2010. márc. 24. 13:52
 12/24 anonim ***** válasza:
46%
Ez a legtévesebb felfogás, hogy a gyerek miatt együtt kell maradni. Ha bajok vannak és elmúlik a szerelem, akkor igenis sokkal jobban sérülnek a gyerekek ha együtt szenvedtek, mintha szétmentek.... Ez akkora nagy tévhit.
2010. márc. 24. 14:51
 13/24 anonim ***** válasza:
48%
Az utolsónak üzenem, utolsó előtti vagyok. Nálunk sosem volt a gyerekek előtt vagy mögött hangos szó, nem mondunk sosem egymásról rosszat a gyerekeknek. De biztos sokkal jobb lenne egy totál egyedül élő, depressziós anyukával felnőni, és apát 2 hetente hétvégén látni. Na meg megszokni később egy új nőt és egy hapsit.
2010. márc. 24. 15:37
 14/24 anonim ***** válasza:
46%
Attól még a gyerek megérzi... Hidd el. Én is ilyen családban nőttem fel. Azért mert elválsz a férjedtől, még nem kell hogy depressziós légy. Ellenben ha valami nem jó az előbbutóbb igenis valahol mutatkozni fog. De persze ez a te döntésed.
2010. márc. 24. 15:39
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképpen mondd meg neki, hogy próbáljátok meg megmenteni a kapcsoaltotokat, mert valami nagyon megváltozott. Ezzel kezzd. Aztán főzz vacsit, meg még amiket mondtak. De kommunikáció nélkül nem fog menni, főzhetsz akármennyit!
2010. márc. 24. 15:42
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is elromlott minden.

10 hós a kislányom, és születése óta kb 4x volt szex.

Ennek pl az az oka,hogy teljesen más ritmusban kezdtünk élni. Pl ő reggel felkel fitten, megfürdik, elmegy munkába. Napközben nincs itthon, valamikor hazajön késődélután, aztán a gyerekkel játszunk. Vagy főzünk, vagy mikor mi. Estére ő már hulla fáradt, nekem akkor van időm magamra és minden másra is, így ő már szundít mikor ébn végre megfürdök, és lenne időm és erőm bármire.

Igazából mi eljárunk ketten egy hónapban egyszer legalább egy vacsora vagy bármi,és figyelünk egymásra meg éppenséggel nem tervezünk válást vagy ilyesmi, tulajdonképpen csak a szexuális életünk halt meg.

Nemrég elutaztunk úgy hogy a nagyinál volt a kislányom, a hétvége alatt csak ketten voltunk, de akkor sem volt szex. Elszoktunk tőle.

Minden más fontosabb.

2010. márc. 24. 15:49
 17/24 anonim ***** válasza:
A mi problémánk az utolsóra hasonlít nagyon. 5 hóanpos volt a kislányom, de még csak host hétvégén voltunk együtt először :(, azt is csak azért mert már nagyon kibuktam és közöltem vele, hogy elválok tőle ha nem tekint nőnek, csak anyának és házvezetőnőnek, és úgy élünk, mint a testvérek. Amúgy kapcsolatunk jó, a babát is imádjuk, de egyszerűen a szex eltünt az életünkből. Remélem ez most változni fog, mert ez így nekem nem okés.
2010. márc. 24. 16:36
 18/24 anonim ***** válasza:
73%

mi szexelünk rendesen, nálunk az a gond, hogy egyre többet veszekszünk. Természetesen mindíg kibékülünk, ma például sírva kaptam a puszit meg a bocsánatkérést, pedig csak valami banális dolgon vesztünk össze, nem értünk időben az orvoshoz az oltásra.

Iszonyú sok türelmünk kell legyen egymás felé. De a szex szerencsére jó gyógyír bármire :)

2010. márc. 24. 16:38
 19/24 anonim ***** válasza:

Az én helyzetem a kérdezőétől annyiban különbözik, hogy kislányom van és nem fiam.

Mi most válunk. Nem tudtunk semmit megbeszélni, nincs szex sem január óta. Azt, hogy miért nem tudunk semmit megbeszélni, még nem tudom. keresem az okokat. de már alig várom, hogy elmenjen, és nyugodt legyek. akkor teljesen máshogy fogom felépíteni az életem, és nem leszek idegbeteg, hogy két napja nem látja a gyereket, mert reggel, mit reggel, inkább délelőtt még alszik, mi sétálni megyünk, délután már nincs otthon, mi akkor jövünk haza,és már javában alszik a baba, mire hazajön.

mi 8 évig voltunk együtt

2010. márc. 24. 16:50
 20/24 anonim ***** válasza:
45%

Mi 5 éve vagyunk/voltunk együtt.

A kislányom 19 hónapos.A kapcsolatunk szuper volt, amig terhes nem lettem(hozzáteszem terveztük).Nem tudta kezelni hormonok miatti kiborulásaimat.Amikor megszületett a csöppség,kb 4 hónapig jó volt sokat segitett.Aztán már úgy elkopott,ő dolgozik, ő fáradt stb..

Szóval én tök egyedül éreztem magam ebben a kapcsolatban amit nyilván ketten szúrtunk el.Aztán már csak a veszekedés maradt, a szünetek(amiket ő tartott amikor elfáradt, ilyenkor haza költözött az anyjához)ez 2szer volt.Amikor újrakezdtük tiszta lappal 2 hónapig jó volt minden.Aztán újra szünet.Most januárban tartotta az utolsó szünetet, mert a sarkamra álltam és mondtam hogy ez már végleges.Átgondoltam, jobb egyedül nevelni egy gyereket, mint feszültségben de párban.Mérlegeltem és jó döntés volt.Hetente jön,2 hetente elviszi és abszolult normálisan tudunk egymással beszélni, ha valamiben a segitségére szorulok nagyjából számithatok rá mert a lányét imádja.

Ja szex az nem volt ill. csak nagyon ritkán, nem voltam nő a szemében,csak anya:(

Ami azért furcsa mert mióta egyedül vagyok sportolok, kikapcsolódom,és igen van aki már be is próbálkozott.Persze nem akarok senkit egy jó darabig de az önbizalmamat növelte.

Én inkább attól az időszaktól tartok amikor a gyerek szeptembertől bölcsibe megy én meg vissza dolgozni.Az nehéz lesz egyedül.Szóval a gyerekkel takarózni nem szabad,meg kell próbálni megmenteni a kapcsolatot de ha nem megy, nem kell kétségbe esni.

2010. márc. 24. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!