A házasságom romokban van. Kisfiam 14 hónapos. Eszem ágában sincs a gyermekemre fogni a magánéleti problémámat, hiszen azért ketten a férjemmel vagyunk felelősek, de úgy érzem, a baba érkeztével ment tönkre a kapcsolatunk. Más járt így?
Senki nem mondta hogy ok nélkül borultam ki.De az tény hogy terhesen az ember érzékenyebb!
Amúgy ha tovább olvastad kedves utolsó a soraim között ott volt hogy ketten rontottuk el, nem pedig csak ő.
Bár a mi esetünkben nagyobb részt ő volt a hibás.De nem fogom neked elemezni a kapcsolatomat hogy TE is tisztábban lásd, mert 1. nincs kedvem hozzá,2. semmi közöd hozzá.
Én meg a pont ilyen "támadós" embereket nem értettem soha.
Mindegy én legalább jól érzem magam:)
mikor elsö babánk megszületett nekünk is volt ilyen gondunk.Megoldottuk vagyis ugy döntöttem hogy inkább eggyüt mint egyedül.Ha szereted bizz abban hogy idövel jobb lesz.passzold le a kicsit valakinek hogy egyött lehessetek mégha otthon is.Ne hagyd hogy begubozzatok mert attol hogy gyerek van még életed is van és te döntöd el hogy a pároddal vagy nélküle.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!