Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párom 5éve vált el, nekünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom 5éve vált el, nekünk most született közös gyermekünk. Az előző házasságából született 2lánya után meghatározott összegű gyrektartást fizet. Igazolt jövedelme nincs. Kérhetjük a gyermektartás csökkentését?

Figyelt kérdés
Arra a tárgyalásra sajnos nem ment el, ahol az összeget megállapították. Így a bírónő tanácsára a volt felesége a lehető legmagasabb összeget kérte! Amit szeretnénk most csökkentetni.
2012. jan. 18. 13:31
 81/92 anonim ***** válasza:
41%
késő már jól le lettetek pontozva:-P
2012. jan. 18. 14:47
 82/92 anonim ***** válasza:
14%
ahogy az elején nekiugrottak néhányan, nem csodálkoznék rajta
2012. jan. 18. 14:47
 83/92 anonim ***** válasza:
36%
van ez igy, itt a gyakorin számitani kell rá.
2012. jan. 18. 14:48
 84/92 anonim ***** válasza:
84%

OFF: Olyan jó látni, hogy más is annyira ráér mint én :) Ti nem dolgoztok? :))

Én annyira sajnálom szegény kérdezőt, aki csak a három gyerekre arányosítani szeretné a férje fizetésének meghatározott részét.

Az szerintem abszolút mellékes ennél a kérdésnél, hogy a férj miért vált el a volt feleségtől. Koránt sem biztos, hogy a gyerekek miatt, lehet hogy egyszerűen már csak nem passzoltak. Teljesen irreleváns.

Szerintem kérheted a gyermektartás csökkentését, nem hinném, hogy a lányai éhen halnának ha 5-8 e forinttal fejenként csökken a tartásdíj összege. Most egy újabb gyermeke született, akinek főszabály szerint "ugyanannyi" járna mint a másik kettőnek.

Én javaslom nektek a jogi tanácsadást vagy egy bírósági "panasznapot", ahol felvilágosítást tudnak adni abban a kérdésben, hogy ilyenkor mi az eljárás.

Annyi, nem formális procedúrát én még megejtenék, hogy közölném a volt feleséggel a szándékot, ne érje meglepetésként és számíthasson is rá.

Sok sikert.

2012. jan. 18. 14:55
 85/92 anonim ***** válasza:
10%
Az előttem írónak igaza van.
2012. jan. 18. 15:25
 86/92 anonim ***** válasza:
71%

Az ork! ahány kérdésnél olvasom a válaszod, mindig egyetértek veled!:)

Beleolvasgattam én is a hozzászólásokba, hát...

1.Nem tudjuk miért váltak el(legalábbis én nem olvastam, hogy írta volna). Lehet a volt feleség hibájából. Most akkor ezért is paraszt a férfi? :S

2. Attól, hogy a férfinak van 2 gyereke, miért is nem lehetne a kérdezőnek? Mi közötök nektek ehhez?

3.Nem csak apjuk van annak a gyerekeknek, nem havi 30-30 ezerből kell eltartani őket. Gondolom dolgozik az édesanyjuk is, sőt lehet már van új párja is.

4. Nagyon sokan gyereknek még ennyi se jut havonta,azért ne essünk már túlzásba.

2012. jan. 18. 16:07
 87/92 anonim ***** válasza:
30%
Jav.: nagyon sok gyereknek
2012. jan. 18. 16:08
 88/92 anonim ***** válasza:
60%

Miért kellene csökkenteni amit a két lány kap? Azért adják lejjebb az életszinvonalukat, mert apuka sorba csinálja fel a nőket? Gondolom amikor beválaltátok a babát akkor is ennyit fizettettek. Akkor miért nem számoltatok vele?

Egyébként a tárgyalásra miért nem ment el? Ennyire nem érdekli a lányai vagy, hogy mennyit fizet utánuk?

2012. jan. 18. 16:23
 89/92 anonim ***** válasza:
66%
Szívből örülök, hogy nem csak én gondolkodom így :)
2012. jan. 18. 16:34
 90/92 anonim ***** válasza:
39%

Egyesek elképesztőek.

Tipikus volt feleségek. Bazzeg, ennyire ráértek??

Nem tudom sírjak-e vagy nevessek :D

A jog erre lehetőséget ad, nem véletlen, szóval bár már gondolom mondta más is, lehetséges.

2012. jan. 18. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!