Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom 5éve vált el, nekünk most született közös gyermekünk. Az előző házasságából született 2lánya után meghatározott összegű gyrektartást fizet. Igazolt jövedelme nincs. Kérhetjük a gyermektartás csökkentését?
"Van a fickónak 2 gyereke, nem baj én is szülök neki egyet, aztán ha megvan majd elkezdünk gondolkodni miből tartsuk el.
Miért kellett akkor a gyerek kérdező?"
Ja, egyetértek!
Majd elvonjuk a pénzt a másik két kislánytól, elvégre már nem velük él az apuka!
Azok a lányok is az ő gyerekei!
Nehogy már sajnálja tőlük a pénzt!
"Kedves" 14-es: Ez a válasz provokatív, a válaszadó csak veszekedni akar
Vagyis, pubi az ...
"Ha egy férfi elválik, akkor az már egy utolsó szemétláda, aki aljas módon elhagyta a gyermekeit????"
igy van. magára hagyott egy családot, az ilyen tipus idő kérdése mikor lécel le megint.
Hiszen: ugyanazok a gondok (gyerek, pelus, pénz, pénz, pénz, szoptatós fáradt anya, járkálni a másik családhoz - ha megteszi egyáltalán- ) háromfelé fizetni a gyerek után.
Igen ez a mai apapéldakép. Megcsináltam a fészket hát ha nem jön be belesz.rok.
Csodás. És majd csodálkozunk hogy a gyerekeink NORÁMLIS apakép nélkül ugyanez fogják csinálni...
Ezért kéne felfogni már a psiknak végre ha MEGCSINÁLOM azt a gyereket akkor az FELELŐSSÉGEL is gondokkal problémákkal jár. Onnantól nincs nyugalom és egymás hátának vakarása. Aki ugy érzi ezt nem tudja felvállani kössön csomót a ....ra!! És ne csináljon máshová még egy gyereket!!!
"Mi így élünk most már hárman havi 77ezerből"
és áruld már arany bogár ERRE minek kellett egy gyerek....atyaúristen...
Ne haragudj, de ha ekkora a párod jövedelme, és ebből még fizet gyerektartást is, akkor te mire szültél gyereket?
Átgondoltátok?
16-os: Szerintem Téged vagy nagyon csúnyán elhagytak vagy apa nélkül nőttél fel, hogy ennyire eltalánosítasz.
Az meg sem fordul a fejedben, hogy a pasi az ártatlan és asszonyka ke.élt félre és indította el a válást?? Hogy akarjon apuka a fészekben maradni, hagy mezei egyszerűséggel kitessékelik onnan?? És ettől az embertől csak azért mert elvált és már van egy gyereke, már megfosztanál a család adta boldogságtól mert az exneje egy ri.anc?? Nem minden fekete vagy fehér!!
Mi az hogy minek kellett a kérdezőnek és a párjának a gyerek???
Atyaúristen! Ti felfogjátok egyáltalán miket írogattok????
Had döntse el már mindenki saját maga hogy kell-e neki gyerek vagy sem!
Egy nő aki összejön egy elvált férfival, majd pont azért lemond a saját gyerekről mert ti itt osztjátok az észt hogy minek neki gyerek, ha a férfinek van már az előző házasságából! Ébredjetek már fel az álomvilágból és ne fröcsögjön a szátokból és a kezetekből ennyi rosszindulat!
Elég volt!
Igen, sok gyerektartást fizet a párod. oké hogy kell fizetnie, ezt aláírom, de nem hiszem hogy a feleségnek havonta 60 ezer Ft-ba kerül a 2 gyerek eltartása.
Mondom ezt úgy hogy én gyerekem az exférjemtől nem kap semmiféle gyerektartást, mert direkt úgy dolgozik hogy nincs bejelentve.
Amíg volt normális munkahelye addig is 10.000,- volt a gyerektartás. És? nem panaszkodtam nem ócsároltam senkit. Pedig azt hiszem ha valaki, hát én igenis fröcsöghetnék itt hisz az exférjemnek is van már másik gyereke az élettársától, a közös gyerekünket meg le se ...-ja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!