Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párom 5éve vált el, nekünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom 5éve vált el, nekünk most született közös gyermekünk. Az előző házasságából született 2lánya után meghatározott összegű gyrektartást fizet. Igazolt jövedelme nincs. Kérhetjük a gyermektartás csökkentését?

Figyelt kérdés
Arra a tárgyalásra sajnos nem ment el, ahol az összeget megállapították. Így a bírónő tanácsára a volt felesége a lehető legmagasabb összeget kérte! Amit szeretnénk most csökkentetni.
2012. jan. 18. 13:31
 11/92 anonim ***** válasza:
67%

"Van a fickónak 2 gyereke, nem baj én is szülök neki egyet, aztán ha megvan majd elkezdünk gondolkodni miből tartsuk el.

Miért kellett akkor a gyerek kérdező?"

Ja, egyetértek!

Majd elvonjuk a pénzt a másik két kislánytól, elvégre már nem velük él az apuka!

Azok a lányok is az ő gyerekei!

Nehogy már sajnálja tőlük a pénzt!

2012. jan. 18. 13:43
 12/92 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy ennyire rossz lennék. Volt feleség gyermekenként kap 30ezer forintot, amit fizetünk is törvény szerint. Mi így élünk most már hárman havi 77ezerből. Emellett szeretjük a 2kislányt, gondoljon bárki bármit. Van aki 60ezret keres egy hónapban, mi ennyit fizetünk a volt feleségnek.
2012. jan. 18. 13:45
 13/92 anonim ***** válasza:
0%

"Kedves" 14-es: Ez a válasz provokatív, a válaszadó csak veszekedni akar

Vagyis, pubi az ...

2012. jan. 18. 13:47
 14/92 anonim ***** válasza:
40%

"Ha egy férfi elválik, akkor az már egy utolsó szemétláda, aki aljas módon elhagyta a gyermekeit????"

igy van. magára hagyott egy családot, az ilyen tipus idő kérdése mikor lécel le megint.

Hiszen: ugyanazok a gondok (gyerek, pelus, pénz, pénz, pénz, szoptatós fáradt anya, járkálni a másik családhoz - ha megteszi egyáltalán- ) háromfelé fizetni a gyerek után.

Igen ez a mai apapéldakép. Megcsináltam a fészket hát ha nem jön be belesz.rok.

Csodás. És majd csodálkozunk hogy a gyerekeink NORÁMLIS apakép nélkül ugyanez fogják csinálni...

Ezért kéne felfogni már a psiknak végre ha MEGCSINÁLOM azt a gyereket akkor az FELELŐSSÉGEL is gondokkal problémákkal jár. Onnantól nincs nyugalom és egymás hátának vakarása. Aki ugy érzi ezt nem tudja felvállani kössön csomót a ....ra!! És ne csináljon máshová még egy gyereket!!!

2012. jan. 18. 13:48
 15/92 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, a lényeg az, hogy a párod mennyit keres vagyis, hogy mennyi jövedelemből fizeti a 2x30ezret.
2012. jan. 18. 13:48
 16/92 anonim ***** válasza:
59%

"Mi így élünk most már hárman havi 77ezerből"

és áruld már arany bogár ERRE minek kellett egy gyerek....atyaúristen...

2012. jan. 18. 13:50
 17/92 anonim ***** válasza:
61%

Ne haragudj, de ha ekkora a párod jövedelme, és ebből még fizet gyerektartást is, akkor te mire szültél gyereket?

Átgondoltátok?

2012. jan. 18. 13:51
 18/92 anonim ***** válasza:
67%

16-os: Szerintem Téged vagy nagyon csúnyán elhagytak vagy apa nélkül nőttél fel, hogy ennyire eltalánosítasz.

Az meg sem fordul a fejedben, hogy a pasi az ártatlan és asszonyka ke.élt félre és indította el a válást?? Hogy akarjon apuka a fészekben maradni, hagy mezei egyszerűséggel kitessékelik onnan?? És ettől az embertől csak azért mert elvált és már van egy gyereke, már megfosztanál a család adta boldogságtól mert az exneje egy ri.anc?? Nem minden fekete vagy fehér!!

2012. jan. 18. 13:51
 19/92 anonim ***** válasza:
88%
19-es ez az oldal is van természetesen... nem vitatom!
2012. jan. 18. 13:55
 20/92 anonim ***** válasza:
42%

Mi az hogy minek kellett a kérdezőnek és a párjának a gyerek???

Atyaúristen! Ti felfogjátok egyáltalán miket írogattok????

Had döntse el már mindenki saját maga hogy kell-e neki gyerek vagy sem!

Egy nő aki összejön egy elvált férfival, majd pont azért lemond a saját gyerekről mert ti itt osztjátok az észt hogy minek neki gyerek, ha a férfinek van már az előző házasságából! Ébredjetek már fel az álomvilágból és ne fröcsögjön a szátokból és a kezetekből ennyi rosszindulat!

Elég volt!

Igen, sok gyerektartást fizet a párod. oké hogy kell fizetnie, ezt aláírom, de nem hiszem hogy a feleségnek havonta 60 ezer Ft-ba kerül a 2 gyerek eltartása.

Mondom ezt úgy hogy én gyerekem az exférjemtől nem kap semmiféle gyerektartást, mert direkt úgy dolgozik hogy nincs bejelentve.

Amíg volt normális munkahelye addig is 10.000,- volt a gyerektartás. És? nem panaszkodtam nem ócsároltam senkit. Pedig azt hiszem ha valaki, hát én igenis fröcsöghetnék itt hisz az exférjemnek is van már másik gyereke az élettársától, a közös gyerekünket meg le se ...-ja.

2012. jan. 18. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!