Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom 5éve vált el, nekünk most született közös gyermekünk. Az előző házasságából született 2lánya után meghatározott összegű gyrektartást fizet. Igazolt jövedelme nincs. Kérhetjük a gyermektartás csökkentését?
27-es! 13.59-es!
Ismersz engem hogy így ki mered jelenteni hogy hülye vagyok?
Képzeld el drágám, nincs baj az eszemmel és tudod a szívem is a helyén van.
Halkan megsúgom, de csak neked jó?!
Azért nem mentem/megyek bíróságra mert az apai nagyszülők nagyon sokat segítenek anyagilag (az unokájuk a mindenük) és tudod ha bíróságra megyek és megállapítanak x összeget, azt nem az exem fogja nekem kifizetni.. de nem ám! Hanem fut apucijához és tőle kéreget...
Ha eddig jó viszonyt ápoltam az apai nagyszülőkkel, bármikor számíthatok rájuk,pl. a gyerek születésnapjára ad 100.000-et hogy vásároljak be neki mindent amit szeretne (ruhák stb.) akkor minek csináljam a zűrzavart és a fesztivált? Nem a nagyszülők dolga lenne hogy kifizessék amit a bíróság megítélne, de tudom hogy ők fizetnék.
Remélem most már azért érted.
Iskolai menza:
Ha kér tízórait, ebédet, uzsonnát: egy napra 414,-
Ha csak ebédet: egy napra 254,-
Nem kell minden nap főzni, és nem kell minden hónapban 60 ezret költeni a gyerekekre. Nem kell minden nap ruhákat venni és iskolai felszerelést sem...
Ne csináljunk már mártírt az anyukából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!