Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párom 5éve vált el, nekünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom 5éve vált el, nekünk most született közös gyermekünk. Az előző házasságából született 2lánya után meghatározott összegű gyrektartást fizet. Igazolt jövedelme nincs. Kérhetjük a gyermektartás csökkentését?

Figyelt kérdés
Arra a tárgyalásra sajnos nem ment el, ahol az összeget megállapították. Így a bírónő tanácsára a volt felesége a lehető legmagasabb összeget kérte! Amit szeretnénk most csökkentetni.
2012. jan. 18. 13:31
 31/92 anonim ***** válasza:
42%
És miért is kell naponta főzni? Két napra nem lehet? Ne vicceljünk már.
2012. jan. 18. 14:05
 32/92 anonim ***** válasza:
69%
60.000 ből te nem főzől meg minden nap két gyerekre azaz napi 2000ft ból és ebbe még nincs benne a reggeli uzsonna meg azért a gyerek kér édességet is + ruházkodás iskolai felszerelés + rezsi
2012. jan. 18. 14:06
 33/92 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom mit szólnál, ha az exed becsöngetne, csak, hogy meglátogassa a gyerekeit (nem takarítani). Sokan lázadnak még azért is mert egyáltalán el szeretné vinni és mindenféle mondvacsinált okkal nem engedik az apához a gyereket. Ne csak az egyik oldalt lássuk már.
2012. jan. 18. 14:07
 34/92 anonim ***** válasza:
32%
Két napra 2000 ből mit főzöl?
2012. jan. 18. 14:07
 35/92 anonim ***** válasza:
42%

27-es! 13.59-es!

Ismersz engem hogy így ki mered jelenteni hogy hülye vagyok?

Képzeld el drágám, nincs baj az eszemmel és tudod a szívem is a helyén van.

Halkan megsúgom, de csak neked jó?!

Azért nem mentem/megyek bíróságra mert az apai nagyszülők nagyon sokat segítenek anyagilag (az unokájuk a mindenük) és tudod ha bíróságra megyek és megállapítanak x összeget, azt nem az exem fogja nekem kifizetni.. de nem ám! Hanem fut apucijához és tőle kéreget...

Ha eddig jó viszonyt ápoltam az apai nagyszülőkkel, bármikor számíthatok rájuk,pl. a gyerek születésnapjára ad 100.000-et hogy vásároljak be neki mindent amit szeretne (ruhák stb.) akkor minek csináljam a zűrzavart és a fesztivált? Nem a nagyszülők dolga lenne hogy kifizessék amit a bíróság megítélne, de tudom hogy ők fizetnék.

Remélem most már azért érted.

2012. jan. 18. 14:08
 36/92 anonim ***** válasza:
59%
Kapaszkodj csak a szavakba nyugodtan. Pl. napi 2000 forintból, sőt még ennyi sincs, be lehet fizetni az iskolai menzára is. Nem? De.
2012. jan. 18. 14:09
 37/92 anonim ***** válasza:
69%
39-es válaszoló! Ha titeket nem támogatna senki, akkor miből élnétek? Akkor már rá lennél szorulva a gyerektartásra! De így könnyű, hogy százezreket kapsz a nagyszülőktől! Így nem is értheted meg az igazán EGYEDÜLÁLLÓ anyák helyzetét!
2012. jan. 18. 14:13
 38/92 anonim ***** válasza:
63%
Gondolkodjatok már. Ha egy házasságban már van gyerek, és születik még egy, akkor az egy gyerekre jutó összeg is csökken. Ugyanez az ábra: az apának mostmár nem 2, hanem 3 gyerekről kell gondoskodnia. Logikus, hogy kéri a gyerektartás csökkentését.
2012. jan. 18. 14:16
 39/92 anonim ***** válasza:
59%

Iskolai menza:

Ha kér tízórait, ebédet, uzsonnát: egy napra 414,-

Ha csak ebédet: egy napra 254,-

Nem kell minden nap főzni, és nem kell minden hónapban 60 ezret költeni a gyerekekre. Nem kell minden nap ruhákat venni és iskolai felszerelést sem...

Ne csináljunk már mártírt az anyukából!

2012. jan. 18. 14:16
 40/92 anonim ***** válasza:
92%
Mennyivel könnyebb lenne, ha mindenki kiírna egy nevet a kommenthez, úgy sokkal könnyebb veszekedni! Most már kezdem elveszíteni a fonalat! :-)
2012. jan. 18. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!