Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párom 5éve vált el, nekünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom 5éve vált el, nekünk most született közös gyermekünk. Az előző házasságából született 2lánya után meghatározott összegű gyrektartást fizet. Igazolt jövedelme nincs. Kérhetjük a gyermektartás csökkentését?

Figyelt kérdés
Arra a tárgyalásra sajnos nem ment el, ahol az összeget megállapították. Így a bírónő tanácsára a volt felesége a lehető legmagasabb összeget kérte! Amit szeretnénk most csökkentetni.
2012. jan. 18. 13:31
 41/92 anonim ***** válasza:
100%
Itt a legnagyobb kérdés az, hogy mennyi az édesapa TÉNYLEGES jövedelme, de erről a kérdező mélyen hallgat. Mert így csak összeveszés lesz, hogy sok-kevés 30000-es gyerektartás.
2012. jan. 18. 14:19
 42/92 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, hol a kérdező?
2012. jan. 18. 14:21
 43/92 anonim ***** válasza:
70%
770000 ből élnek, ugy vettem ki ebben a rezsi nincs benne. Nem tudjuk milyen házban lakásban laknak. 60 a két gyerekre. anyuka most szült szóval tgyás, vagy gyed. Mondjuk legyen 60.000.+csp. de jó lennének konkrétumok...
 44/92 anonim ***** válasza:
41%
A menzapártiaknak mondom,hogy amit a suliban adnak azzal nem fog jól lakni és abban nincsenek benne a hétvégék...
 45/92 anonim ***** válasza:
32%

45-ös!

Az a baj hogy nem érted a lényeget.

Azt írtad hülye vagyok ha nem megyek bíróságra. Én leírtam miért nem megyek.

Erre nekem támadsz hogy nem értem az egyedülálló anyák helyzetét. Már megbocsáss, nem minden hónapban kapok támogatást de amikor a nagypapának olyanja van küld.

És tudod én nem fogom neki azt mondani hogy: ááá ne küldjön mert had értsem meg az egyedülálló anyák helyzetét...

De azt hiszem teljesen mindegy hogy 20 ezret, 50-et, 100-at, vagy 200-at írtam volna, a lényegen nem változtat--- egyszerűen minden áron kötekedni akarsz és így jobban érzed magad.

Hát én nem fogom a kedved elrontani.

2012. jan. 18. 14:22
 46/92 anonim ***** válasza:
36%

Miért ne lakna jól a menzával???

Úram Atyám!!! Mennyire nagy a Te állatkerted és mennyire alacsony a kerítése...

Ebben az országban tényleg komoly probléma van az emberek tájékozottságával és értékrendjével.

2012. jan. 18. 14:24
 47/92 anonim ***** válasza:
60%

Miért ne lakna jól a menzával???

Ennyi erővel akkor otthon nem is kell a gyereknek enni adni emrt az iskolában úgyis eszik.Nos ez nagyon nem így van...

2012. jan. 18. 14:25
 48/92 anonim ***** válasza:
23%

14.22-es vagyok!

Ez lemaradt:

Azt még hozzátenném hogy én évente max. 2-3-szor kapok ekkora összeget. tehát amit te támogatásnak mondasz azt egy elvált nő, 2 hónapban megkapja TÁMOGATÁSKÉNT (=gyerektartás) és akkor ő sem érti az egyedülálló anyák helyzetét?

2012. jan. 18. 14:26
 49/92 anonim ***** válasza:
68%

Te ettél már menzát??

Egy fejlődő szervezetnek a petrezselyemfőzelék szerinted kielégítő táplálék?

Szólj ha ugy gondolod napi párszázból befizetlek egy hónapra. De csak azt kapsz mást nem!

2012. jan. 18. 14:26
 50/92 anonim ***** válasza:
24%
Ki mondta, hogy a menza mellett nem kap vacsorát a gyerek??? Félelmetes itt néhány válaszoló.
2012. jan. 18. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!