Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom 5éve vált el, nekünk most született közös gyermekünk. Az előző házasságából született 2lánya után meghatározott összegű gyrektartást fizet. Igazolt jövedelme nincs. Kérhetjük a gyermektartás csökkentését?
Figyelt kérdés
Arra a tárgyalásra sajnos nem ment el, ahol az összeget megállapították. Így a bírónő tanácsára a volt felesége a lehető legmagasabb összeget kérte! Amit szeretnénk most csökkentetni.2012. jan. 18. 13:31
71/92 anonim válasza:
Már az elején megírta valaki, hogy hiába keres a férj 2 milliót, akkor sem kérhetsz gyerektartásra a BÍRÓSÁGON 400ezer forint gyerektartást, neked is hozzá kell tenni az 50%-ot! De bíróságon kívül abban egyeztek meg, amiben akartok!
72/92 anonim válasza:
ott fentebb hogy a 78% os dolgozik a bíróságon....
komolyan már ennyi szemed nincs...??
73/92 anonim válasza:
Végre feltűnt valakinek, hogy én dolgozom a bíróságon! :-)
74/92 anonim válasza:
feltünt a 67%nek is csak rámhúzta az állást:-)
75/92 anonim válasza:
Na, mert ti sosem néztek el semmit, igaz? :)
76/92 anonim válasza:
Kár volt belefolyni ebbe a témába, most jól le lett húzva az arányom! A kérdező meg lesz@r minket! :-)
77/92 anonim válasza:
Igen, ez már kezdett nekem is gyanús lenni, hogy a kérdező teljesen eltűnt. Nem baj, az ujjaim fainul bemelegedtek. :)
78/92 anonim válasza:
Mit érdekel az arány?
Az csak egy szám...ugyse lehet mindenkinek megfelelni.
79/92 anonim válasza:
Ja, gyertek és pontozgassuk fel egymást! :D
80/92 anonim válasza:
mert szerintem jó vitaalap volt a kérdés, lehet szegény elment zokogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!