Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ha gyermekem édesanyja nem adja oda a kislányom útlevelét?
Szerintem senki nem indult be senki iránt, a kérdésre igyekezett mindenki válaszolni.
Egyszerűen csak felháborít, amikor azt látom, hogy sok nő a gyereket használja "fegyvernek" a volt férjével szemben.
Tisztelet persze a kivételnek, tudom, hogy fordítva is előfordul, meg azt is tudom, hogy van, ahol teljesen normálisan működnek a dolgok.
Csak a kérdés kapcsán most ezt a felállás merült fel.
Nekem elváltak a szüleim. Anyum nem félt engem Apámtól, szóval elenged vele, megmondta nekem, hogy akkor találkozok vele amikor akarok. Egyet kért, hogy ő nem akar ehhez asszisztálni (amit megértek). Bízik az én ítélőképességemben. Anyum a legjobb Anya marad nekem, de szükségem van Apára is, szóval szoktam vele találkozni.
Ehhez az kell, hogy a felnőttek félretegyék a sérelmeiket és kellőképpen intelligensek legyenek, hogy ne az önös érdekeiket nézzék, hanem a lányukét.
Jó, hogy te így kezeled és hogy szívesen nyaralnál a lányoddal. Szerintem 11évesen élvezné is. Sőt! :)
A volt feleséged hozzáállása talán majd változik. Remélhetőleg nyárra belátja, hogy egy lánynak az Apja is fontos és értékes mint az Anyja.
Nekem van már férjem és lányom is, és bármikor elengedném az Apjával (igaz, mi házasok vagyunk), hisz az Apja és nem egy idegen! És ha netán elválnánk (ami remélem nem következik be) akkor is az Apja marad, és úgy gondolom, hogy a legjobb Apja a lányomnak.
Sajnállak. Próbálj beszélni az exszel :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!