Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ha gyermekem édesanyja nem adja oda a kislányom útlevelét?
Ha te ilyen rohadtul ragaszkodsz ahhoz a külföldi nyaraláshoz, akkor az inkább már neked fontos és nem a gyerek miatt teszed. Egy normális ember elfogadja azt, h az anyák félnek a nagyon fiatal gyermeküket túlságosan távol engedni maguktól.
Érdekes, de az én apám sem vitt el minket külföldre, de még belföldi hosszabb útra sem, pedig szeretett volna. Ha anya azt mondta, h nem egyezik bele, akkor ő tiszteletben tartotta.
Én az ilyen "Anyáktól" hányok, már bocsánat. (Megint csak fenntartom, hogy csak az egyik oldalt ismerem, ezen leírás alapján válaszolok.)
Úgy tűnik, hogy olyan kifogások mögé bújva, hogy "aggódik", meg ő "Anya, és nem bírja a gyereke nélkül" egyszerűen élvezi, hogy ellehetetleníti az apát - amihez egyébként jogerős ítélet hiányában semmi joga, hisz pontosan ugyanolyan jogod van közös felügyeletnél elhelyezés hiányában a gyerekhez, mint az anyjának!!
Amúgy meg nem tudom, milyen hülyeség az, hogy itt sokan kategorikusan kijelentik, hogy az ő gyerekük se menne az apával külföldre. TESSÉK??????
Az apa csak spermadonor és pénzeszsáknak kell, vagy mi???
Fel nem foghatom ezt a hozzáállást, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!