Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a véleményed azokról az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed azokról az anyákról, akik elhagyják a gyereküket egy férfiért?

Figyelt kérdés
2011. okt. 26. 11:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
68%
Ordas qrva az ilyen nem anya!
2011. okt. 26. 16:25
 22/27 anonim ***** válasza:

Mi a véleményed azokról az APÁKRÓL, akik elhagyják a gyereküket egy NŐért?

AZ EGY ORDAS RIBANCFASZ! MIVEL EZ A JÓVAL GYAKORIBB....

2011. okt. 26. 16:29
 23/27 anonim ***** válasza:
Olyanannyira gyűlölöm az ilyet, hogy levegőnek nézem.
2011. okt. 26. 18:41
 24/27 anonim ***** válasza:
Az ilyen anya egy semmirekellő...
2011. okt. 31. 11:38
 25/27 anonim válasza:
Az én párommal az anyja nem törődött, miután összejött egy másik pasival. Tőle is lett egy gyereke. A második gyerek másik országban él az apjával. Azóta volt még egy rakat pasija. A mostanitól van egy fia, de kellett neki nemrég egy lány is, mert egyedül érzi magát... A párom meg az utcára került volna, ha én nem fogadom be (ami ugye természetes volt :)). És a mai napig az anyja akárkinek mutatkozik be, mindenkinek csak két gyereket mond. Kérdem én, és a másik kettő? Azok csak addig kellettek, amíg az apjuknak volt pénze? Utána már sem az apja, sem a gyereke?
2011. nov. 1. 10:29
 26/27 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy elhagyják? Átmeneti otthon? Ezek a nők szerintem nem érdemlik meg az anya nevet. Még fiatal vagyok, de soha nem lennék képes ilyenre. (15/L)
2011. nov. 8. 18:50
 27/27 anonim ***** válasza:

Ugyanaz mint azokrol az apakrol akik otthagyjak a gyerekuket egy noert.

Semmirevalo, jellemtelen, onzo alakok.

2014. jan. 22. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!