Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed az ilyen nőről? Miért nem sajnálja senki az elvált apákat?
Bosszúszomjas és megkeseredett.
Szánalomra méltó teremtés.
Számít az hogy kinek mi a véleménye?Attól nem változik semmi.
Az iylen nők tetűk
Nem ő tehet róla, ilyen rohadt szemétládának született.Nem tudom, miért van ez, de egyesek élvezik, ha megkeseríthetik valaki életét, vagy abba is belekötnek, hogy levegőt vesz.
Azt nem tudom, hogy az elvált apákat(inkább férjeket) miért nem sajnálják.Gondolom, azért, mert sokan hiszik,hogy a pasi megcsalta a csajt és akkor válás, stb....De ez nem ilyen egyszerű.Eleve oka van annak, ha valaki megcsal vkit (feltéve, hogy nem egy tetű), de azért ha nem a pasi a hibás, én még akkor is csak olyat hallottam, hogy szegény asszony mi lesz vele....Ez hülyeség, a házasság/válás két emberen áll....
Na, azért nem kellene látatlanba elítélni a nőt. Van egy mondás: Hallgattassék meg a másik fél is!
Biztos lenne neki is hozzátennivalója.
Valóban szánalomra méltó és erősen bosszúálló. Valószínűleg azóta sem szeretik vagy ha talált párt magának, akkor az ugyanolyan lehet mint ő.
Nem sok öröme van az biztos. Az ilyen nőt egy kiegyensúlyozott férfi tudja normális mederbe terelni. Neki sem jó, gyakorlatilag egy tönkrement ember, aki segítségre szorul. De nem segít már neki senki.
Ne röhögtess,az a pasi,akit sajnálgatni kell,az nem férfi.
Ha hagyja,hogy az ex 15 éve belekotyogjon az életébe,akkor baromi trehány,vagy egyáltalán nem zavarja.
Az erejéhez méltó támogatás,meg lehet egy pár cipőre nem elég,az meg ugye teljesen"normális",hogy apukák minimálbérre bejelentve fizetnek havi 10000-et,aztán még nekik áll feljebb,hogy mit akar az ex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!