Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a véleményed az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed az ilyen nőről? Miért nem sajnálja senki az elvált apákat?

Figyelt kérdés
15 éve váltak el (nem 3.miatt),ahol tud keresztbe tesz a volt férjnek az utolsó utáni bőrt is lehúzná róla .A férfi erejéhez méltón támogatta mindig a gyerekét ,és támogatja most is .
2010. nov. 30. 16:30
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Ja és mielött elkezd valaki kombinálni én csak az apuka testvére vagyok ,nem a szeretője vagy ilyesmi .Ő azóta családot alapitott lett még 2 gyönyörű gyereke ,és egy dolgos felesége .
2010. nov. 30. 17:46
 12/24 anonim ***** válasza:
26%

Ha nem érdekel,akkor mit foglalkozol vele,hogy mennyit kap az ex?

Na ugye,hogy érdekel,pedig közöd nincs hozzá.Hiába a nővére vagy,attól még egy sz@rkavaró.Az a pénz a gyereknek megy ,nem "anyukának".

Esetleg gondolkozz el,mennyi részed van abban,hogy az a kapcsolat gallyra ment.

Aztán maradj egyedül egy gyerekkel és próbálj normális kapcsolatot teremteni bárkivel....ocsmány egy fajta vagy....aaz öcsikéd meg lehet meglenne most ex-szel ugyanúgy,mint a jelenlegivel,hisz cirka 10 évvel idősebbek,tehát bölcsebbek is,de te még mindig ugyanott tartasz.

Remélem az új asszony közelébe nem engednek.

2010. nov. 30. 17:52
 13/24 A kérdező kommentje:

kedves utolsó !

Nagyon primitív vagy ezt írásod bebizonyította .

Egyébként csak hogy tudd ,mindenkinek ilyen testvért ,apát ,és ilyen mostani sógornőt kívánok mint amilyen nekem van !

2010. nov. 30. 18:04
 14/24 anonim ***** válasza:
77%

Azt a férfit, aki nem csalta meg a feleségét, de elválnak, és a volt nej még a válás után is piszkálja, sajnálom.

Viszont, elég kevés ilyen férfi van az elváltak között.

Ha én elválnék a férjemtől (még egyedül vagyok), mert mondjuk, megcsalt, akkor nem piszkálnám, de sokáig haragban lennénk. Engem nem igazán lehet kiengesztelni, ha v.ki becsap és elárul. Nálam a becsület komoly dolog.

Ha meg azért válnánk, mert tényleg nem jó már együtt és nem v.ki 3. miatt, nem haragudnék rá.

2010. nov. 30. 18:33
 15/24 anonim ***** válasza:

1. A ilyen egy bosszúálló, undok nő, aki szeret másokon élősködni.

2. Az olyan elvált apukákról (de általában bárkiről), akik mások sajnálatát szeretnék kivívni sincs azért túl jó véleményem. Gondolom, inkább együttérzésre gondoltál.

2010. nov. 30. 19:00
 16/24 A kérdező kommentje:
Én együtt érzek vele és igen is sajnálom .Nem lehet könnyű sem egy apának sem egy anyának ,ha a másik fél a gyereket felhasználva zsarolja ,rögtön az ellenkezőjét teszi ,csak piszkálódásból is ,még ha az nem is a legjobb megoldás .Hiába mondta anyukának,ne küldje gimnáziumba a gyereket mert álltalánosba sem tanult túl jól ,ő azért is mert az az apa mondta .Szerencsétlen gyerek meg osztályt ismétel,minden félévkor bukik mert erős neki a suli .És a gyerek is hiába kérleli az anyát vigye át másik suliba ,ő azért se mert nehogy apukának legyen igaza .Na én az ilyeneket Ítélem el mélységesen legyen az Anya vagy Apa !
2010. nov. 30. 19:44
 17/24 anonim ***** válasza:
30%
Miért nem sajnálja senki az elvált apákat? Kérdezed, Te. Mégis mit sajnáljak rajta? Csinált belőlem havi negyvenért egy éjjel-nappalos bébiszittert...ő meg éli világát, mert rájött, hogy mégsem akar családot, meg gyereket. (Mondjuk én ennek ellenére nem húzom le anyagilag, nem packázok vele, de néha szívesen beledöngölném a földbe.
2010. nov. 30. 21:02
 18/24 anonim ***** válasza:
86%

Ismerős a szitu, én is most válok egy ilyen nőtől.

Addig kellettem neki, amíg jól ment a vállalkozás és volt pénz. Most egy taxissal jár. Persze a válóper alatt is végig itt lakik az én házamban, amiben sajnos van tulajdonrésze is, kitenni emiatt meg a gyerekek miatt nem tudom, de én fizetek minden rezsit, törlesztést, stb, a gyerekek közös felügyelet alatt vannak és közösen látjuk el őket, de állandóan bepanaszol, hogy nem fizetek gyerektartást, holott nem is kellene, mert közös felügyelet van még, és én is akarom a gyerekeket. Most egyik hitelkártyájából tömi be a másikat, illetve az új pasija pénzeli, mert az igényeiből leadni nem akar, viszont iszonyatosan pazarol. Megbeszélni vele nem lehet semmit, mert mindenre az a válasza, hogy majd a bíróság eldönti.

2010. dec. 1. 08:16
 19/24 anonim ***** válasza:

Na megvan a véleményem.És minek tanulna az a gyerek?Van ötlete?Diákmunkázik?

Egyébként ha bukásra áll mindig,akkor szuperapu miért nem fogad korepetítort mellé?

Ha csak nincs tanulási problémája,akkor egyszerűen lusta.Azt meg nem úgy kell kezelni,hogy jajj édes fiam,akkor elég egy könnyebb suli...vagy szuperapu majd eltartja 20,30,40 évesen is,mert szegénynek nehéz lesz a munka?

2010. dec. 1. 17:29
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként meg nem az anyja íratta be,hanem a gimi felvette.

Sőt,ahhoz némi eredmény kellett általánosba,hogy bejusson.

Tudom mi a véleményem?Hogy egy aluliskolázott család vagytok,akiknek nem tetszik,hogy az anya többet akar a fiának.Tipikus nyolcosztályos féltékenység.

2010. dec. 1. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!