Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed az ilyen nőről? Miért nem sajnálja senki az elvált apákat?
Szerinted hogy ment át a vizsgán te agyatlan ?
Úgy hogy a testvérem magántanárhoz hordta .És igen nyáron diákmunkával kereste meg a zsebpénzét.Látszik rajtad hogy téged már 2.ba kivágtak az iskolából ,viszont annyi hasznod volt hogy addig megtanítottak írni meg olvasni !
A kérdésemre köszönöm mindenkinek aki normálisan tudott válaszolni ,velük jót beszélgettem .A kérdésemet lezártnak tekintem részemről .A kis kötekedő meg had tomboljon tovább ,más szórakozása úgy sincs .
A 21:02-esnek üzenem, hogy én szívesen lennék havi 40 ezerért bébiszitter, sőt még ingyen is, csak nálam legyenek a gyerekek. De sajnos a bíróság az anyáknak szokta ítélni. Én vállalnám a gyerekek felnevelését, mert az anyjuk egy számító, pénzéhes ribanc, aki ráadásul, rendetlen, egoista, feminista, kompromisszumokra képtelen, bosszúszomjas perszóna.
Nekem nem kellene tőle semmi, és férfiként is szívesen vállalok minden gyerekneveléássel járó terhet, csak legyen rá lehetőségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!