Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed azokról az anyákról, akik elhagyják a gyereküket egy férfiért?
Én az ilyen nőket nem mondanám anyának.
Ismerek egy ilyen nőt. A saját gyereke úgy beszél róla, mint egy senkiről, mióta elhagyta a nagy szereleme miatt.
Amúgy ha a gyerek akar az apjával maradni, az teljesen más téma, és akkor semmi rossz nem mondható el az anyáról.
Egyébként nem csak az a borzasztó, amikor egy anya hagyja el a gyerekét. Egy apa is képes ugyanúgy tönkretenni ezzel egy gyerek életét. És ezt sajnos a saját bőrömön tapasztaltam. Apám új felesége annyira utált engem (mert apám gyereke vagyok), hogy megmondta, hogy apám tegye pokollá az életemet. Sikerült neki: teljesen lerombolta a lelki világomat, önbecsülésemet, stb., majd utána lemondott rólam. 7 éves korom óta nem láttam. Remélem, boldog a felesége mellett.
azért anyuka új hapsijának is van némi vaj a füle mögött, ha ezt hagyja, illetve kéri a nőtől.
na persze akinek fontosabb egy új kukin ücsörögni, mint a gyerekeivel törődni, az nem is értem miért szült gyereket.
engem sem passzolt le anyukám, mikor megjelent a színen a hapsija. felnevelt normálisan, aztán mikor leérettségiztem, csak akkor költözött oda a párjához. neki fontosabb volt a gyereke mint egy bármikor lecserélhető pasi.
Én nem feltétlen ítélem őket el-ha már elválik egy pár, akkor a gyerek úgyis sérül (hacsak nem volt nagyon durva a helyzet), nem lesz neki nagyobb trauma, ha az anyja nem él vele többet, mintha az apja. Érdekes módon ilyenkor a nőket többen elítélik...
persze az más kérdés, ha:
1) nyíltan fontosabb neki a pasi, mint a gyerek
2) esetleg a gyerek velük él, és mindig a pasinak ad igazat, kirakja a gyereket az utcára
3) nem is törődik a gyerekkel
Na, akkor elítélem. De ha az van, hogy elköltözik otthonról, és "vasárnapi anyuka", vagy korlátlan láthatási joga van (amivel él is), akkor semmivel sem különb, mint egy ugyanilyen random apuka. És úgy vagyok vele, hogyha egy házaspár már nem szereti egymást, és nem képesek egymás mellett békében élni, akkor igenis váljanak el a gyerek érdekében (mert a gyerek nem hülye, látja, ha vmi nincs rendben), és akkor ilyen szempontból szinte mindegy, melyik szülő költözik el... főleg ha esetleg a gyerek dönt az apa mellett...
Ha leírnám az őszinte véleményemet, akkor a moderátorok törölnék az tuti.
Aki elhagyja a gyermekeit az nem ANYA, hanem csak egy NŐ. Egy igazi anya foggal-körömmel ragaszkodik a gyermekéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!