Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményed arról, ha a...

Mi a véleményed arról, ha a szülők sarokba térdepeltetik 2-3 éves gyereküket büntetésből?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 12:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem térdepeltetni, de ültetni egy bünti sarokba vagy helyre szerintem nem rossz módszer. Azt mondják addig szabad kérni, hogy ott maradjon(perc) és gondolkozzon mit csinált csendben, amennyi idős.
2011. júl. 26. 12:42
 2/15 anonim ***** válasza:
a térdepeltetéssel nem értek egyet,de a sarokba állással már igen! (de azt is csak pár pecig szoktam alkalmazni,pláne ilyen kicsinél)
2011. júl. 26. 12:43
 3/15 anonim ***** válasza:
Nálunk működik a sarokbaállítás, térdepeltetni nem szoktam, de a fiam magától letérdel, mert "úgy kényelmesebb". :D
2011. júl. 26. 12:45
 4/15 A kérdező kommentje:
Ezek szerint csak nekem nem tetszik az ilyen módszer, nem állítanám ekkora fiamat a sarokba.
2011. júl. 26. 12:46
 5/15 anonim ***** válasza:
szerintem a sarokba állás jobb nevelési eszköz,mint a verés,és csak pár percről beszélünk nem órákról!
2011. júl. 26. 12:52
 6/15 anonim ***** válasza:
Én sem értek vele egyet, de még mindíg jobb, mint a testi fenyítés.
2011. júl. 26. 12:52
 7/15 anonim ***** válasza:
Térdeltetni nem térdeltetnék még nagyobb gyereket sem,szerintem megalázó. 2 évesemet nem jutott eszembe még sarokba állitani,szerintem kicsi hozzá,de a super nanny is ezt a módszert alkalmazza,majd kipróbálom.
2011. júl. 26. 13:09
 8/15 anonim ***** válasza:
Nálunk bünti fotel van. Ül benne és kényelmes, de így is hasznos, mert tudja, hogy ott kell maradnia, így csak ül és duzzog.
2011. júl. 26. 13:16
 9/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, te mivel büntetsz?
2011. júl. 26. 13:17
 10/15 A kérdező kommentje:
Semmivel, mert a szép szóból is ért mindig, igazából nem is tudom mikor ti büntettek valamiért, azok milyen okból történnek? Írnátok eseteket, miért áll a gyerek a sarokba, büntifotelbe?
2011. júl. 26. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!