Mi a véleményed arról, ha a szülők sarokba térdepeltetik 2-3 éves gyereküket büntetésből?
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 12:35
1/15 anonim válasza:
Nem térdepeltetni, de ültetni egy bünti sarokba vagy helyre szerintem nem rossz módszer. Azt mondják addig szabad kérni, hogy ott maradjon(perc) és gondolkozzon mit csinált csendben, amennyi idős.
2/15 anonim válasza:
a térdepeltetéssel nem értek egyet,de a sarokba állással már igen! (de azt is csak pár pecig szoktam alkalmazni,pláne ilyen kicsinél)
3/15 anonim válasza:
Nálunk működik a sarokbaállítás, térdepeltetni nem szoktam, de a fiam magától letérdel, mert "úgy kényelmesebb". :D
4/15 A kérdező kommentje:
Ezek szerint csak nekem nem tetszik az ilyen módszer, nem állítanám ekkora fiamat a sarokba.
2011. júl. 26. 12:46
5/15 anonim válasza:
szerintem a sarokba állás jobb nevelési eszköz,mint a verés,és csak pár percről beszélünk nem órákról!
6/15 anonim válasza:
Én sem értek vele egyet, de még mindíg jobb, mint a testi fenyítés.
7/15 anonim válasza:
Térdeltetni nem térdeltetnék még nagyobb gyereket sem,szerintem megalázó. 2 évesemet nem jutott eszembe még sarokba állitani,szerintem kicsi hozzá,de a super nanny is ezt a módszert alkalmazza,majd kipróbálom.
8/15 anonim válasza:
Nálunk bünti fotel van. Ül benne és kényelmes, de így is hasznos, mert tudja, hogy ott kell maradnia, így csak ül és duzzog.
10/15 A kérdező kommentje:
Semmivel, mert a szép szóból is ért mindig, igazából nem is tudom mikor ti büntettek valamiért, azok milyen okból történnek? Írnátok eseteket, miért áll a gyerek a sarokba, büntifotelbe?
2011. júl. 26. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!