Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményed arról, ha a...

Mi a véleményed arról, ha a szülők sarokba térdepeltetik 2-3 éves gyereküket büntetésből?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 12:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

felmászik az asztalodra, és a levélvágóval próbálja magát leszúrni? és ez aznap a 200.rászólás, hogy az asztal közelébe sem lehet.

hogy ugyan onnan a tolltartódból elcsent tollal épp a falat/bútort/kistesót dekorálja, pedig az is számtalanszor elmondatott, nem szabad.

hogy nem lépünk a tesóra, hogy nem ülünk bele a főzelékbe, hogy nem öntözzük ki a folyékony szappant, hogy nem mászunk fel a szekrényre/pelekázóra, hogy nem vágjuk magunkat földhöz, ha anya nem tud azonnal ugrani és inni/enni adni, zenét kapcsolni, rajzolni. És ezek olyan dolgok, amik a nem terrorizáljuk a gyereket módszerrel indultak, és ha a fejeden ugrálsz ő akkor is megcsinálja, mondhatod neki szépen. Legalább amíg romot takarítok, vigasztalok nem okoz több kárt.

Bünti végén jött adott egy puszit, én elmondtam millió+xedjére miért volt a bünti, hevesen bólogatott, bújt az ölembe, és volt 10-30percem lelkiekben felkészülni mivel áll elő a kisördög újra...

2011. júl. 26. 15:17
 12/15 anonim ***** válasza:

3 éves fiamnál épp ugyan ez a helyzet,,mintha én írtam volna le... (utolsó hozzászólásra gondolok) :) Én még azzal egészíteném ki a hozzászólást,hogy hiába szólunk neki X-edjére ezekért a dolgokért,elkezd csapkodni,rugdoskodik,kiabálni,majd a nagy hiszti közepette talán meghallja,h miért van rászólva.Oké,legnyugszik két percre,majd kezdődik minden előre. Ennyit ér neki a magyarázás.Ha bünti van,akkor addig köpdös,még emelkedik a bünti,vagy vmi kedves dolog megvonás...

Szóval kedves kérdező,szerintem tedd össze a két kezed,hogy szófogadó,nyugodt gyermeked van... Én egyenlőre nem tudom milyen az... Talán a kislányunk az ellentéte lesz a fiúnak... :)

2011. júl. 26. 16:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Én folytatom:nem dobáljuk a játékokat,nem tépkedjük le a fáról a levelet,el pakulunk magunk után stb.,stb.Az én fiam 3 éves,és elég önfejű.Én nem szoktam sarokba állítani,se térdepeltetni,hanem kiabálok,és beküldöm a szobába "gondolkodni".A bátyja sokkal egyszerűbb eset volt ennyi idős korában,de hát ez van.Minden gyerek más.
2011. júl. 26. 16:33
 14/15 anonim ***** válasza:
pakulunk=pakolunk.
2011. júl. 26. 16:33
 15/15 anonim ***** válasza:

én vagyok a büntifoteles. Nálunk többnyire akkor kerül sor rá, amikor hisztiből ordít. Elkezdi, odazavarom, egy darabig még ordít, aztán abbahagyja. Akkor eljöhet onnan. Ja, a hiszti meg a fenti okokból. Rosszat csinál, rászólok,és már megy is a hiszti. Vagy mert bántalmazza az öccsét és mással nem tudok rá hatni.

Most már kezdi kinőni a büntifoteles korszakot, szerencsére...3 éves. De az elmúlt egy év rémálom volt.

2011. júl. 26. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!