Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A feleségem megcsalt, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem megcsalt, és vinni akarja a gyereket is. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A feleségemmel 5 éve vagyunk házasok, 3 éves most a kislányunk. Nem rózsás a kapcsolatom a feleségemmel már egy ideje, mégis mindenben számíthatott rám. Napi 10-14 órát dolgoztam, hogy ő és az imádott kislányom ne szenvedjen semmiben sem hiányt. Többek között most szereztem neki egy munkahelyet is. Mindezt annak ellenére tettem, hogy ő nem engedett apává válni a mai napig, a szüleimet meg nagyszülőké, stb. Kisajátította magának a kislányomat. Megtehette, mert én azzal voltam elfoglalva, hogy legyen pénzünk megélhetésre. Szóval bármennyire is rossz volt a kapcsolatunk én végig támogattam mindenben.

Hónapok óta viszont nagyon furán viselkedett. Mindig dugdosta a telefonját, egyértelműen hazudozott, volt, hogy munkakeresés címszó alatt eltűnt egész napra, én meg fontos dolgok miatt akartam őt hívni de napokig nem tudtam napközben elérni. Este meg jött a magyarázkodás. Például azt sem tudtam vele közölni, hogy végre felvették a munkahelyemre, mert ezt is elintéztem neki. Mint kiderült a jövendőbelijével volt. Most hétfőn viszont annyira belemerült a chatelésbe, hogy nem vette észre, hogy mögötte állok. Csak annyit láttam, hogy "Drága Szerelmem". Nem vagyok hülye egyből tudtam miről van szó. Az volt az első mondatom hozzá, hogy kap öt percet, hogy átgondolja, hogy kit választ, ha nem engem akkor mehet. Persze ő engem választott. Jó mondom neki akkor lehet kezdeni a bizonyítást hívhatod a pasit, mond meg neki, hogy vége. 4 órán keresztül könyörögtem neki, ő meg csak azt szajkózta, hogy higgyem el ha nem hívja fel is vége vele. Jött a második nap ugyanúgy folytatta a titokzatosságát. Este megint könyörögtem neki, hogy hívja fel, nem tette meg, megint azt mondta, hogy bízzak benne. Harmadik nap véletlenül kiderült, hogy van egy titkos telefonja is. Akkor azt mondtam neki, hogy jól van gondolkodjon vasárnapig mit is akar, de utána mennie kell. Ja azt még hozzá kell tennem, hogy szolgálati lakásban élünk, amit 10 évnyi munkaviszony után érdemeltem ki. Úgyhogy sok választása nincs, engem tovább nem húzhat. Hozzá kell tennem elfogadta az ajánlatomat, de ennek ellenére a mai napig chatel és telefonálgat, stb.

Csak itt jön a gond, a kislányom, akit mindennél jobban imádok Ő meg nem hajlandó nélküle elmenni. Arra jutottam, hogy ha cirkusz nélkül megakarom úszni, vigye aztán majd a bíróság dönt. Azt még tudni kell a történethez, hogy a választott párja 120 km-re lakik innen, akivel állítólag csak 1 hónapja tartja a kapcsolatot, személyesen meg még csak egyszer találkoztak. Úgyhogy úgy néz ki, hogy 7 nap munkaviszony után felmond és elmegy a vadidegen emberhez a kislányommal. Azt még elfelejtettem írni eddig, hogy alapvetően semmilye sincs, se családja, senkije rajtam kívül. Úgyhogy elég hajmeresztő döntés, főleg azok után, hogy én végig normális voltam vele. Engem ez az egész nagyon zavar, nem én voltam házasságtörő, nem én voltam az aki annyira akarta, hogy elmenjen, most meg egy olyan ember fogja nevelni a kislányomat aki lehet a texasi láncfűrészes is. Nem tudom, hogy ezt a büntetést mivel érdemeltem ki. Úgy vélem nem bírt a hormonjaival, menjen akkor költözzön, de ne vegye el tőlem a kislányomat, ne húrcolja át az ország másik felébe szegényt. Ráadásul képes ezért felmondani, szóval bevállalja a munkanélküliséget is ezért az emberért. Szerintem ez elég nagy felelőtlenség.

A lényeg, hogy én harcolni fogok a kislányomért, és úgy érzem elég jó eséllyel indulok.

Csabi

2011. szept. 8. 21:22
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
81%

Utolsó: ez butaság.

Miért kéne nagyon indokolt eset, hogy lánygyermeket elvegyenek az anyjától?

Pont ugyanolyan joga van az apának, mint az anyának, és minden körülményt értékelnek.

Régen volt már, amikor az anyák kapták a gyereket gondolkodás nélkül.

Minket is apukánk nevelt fel, két lányt. Anyukánk nem drogos, nem alkoholista, semmi. Mégis így volt ésszerűbb, és mindenkinek jó volt. Azt nézik, melyik otthon biztosabb, nyugodtabb, jobb környezet a gyereknek. Persze, ha az apa 14 órát dolgozik, és a gyerek így egész nap egyedül van, vagy mit tudom én, az hátrány, de nem azért, mert ő az apa, hanem mert a gyereknek nem az az érdeke, hogy egyedül vagy idegennel legyen. Ez így lenne fordított esetben is.

Nehogy már csak azért, mert nő valaki, bármit megtehessen, zsarolhassa a férfit a gyerekével, és még utána el is zárhassa!! Ez őrület.

2011. szept. 8. 21:38
 12/62 anonim ***** válasza:
Elnézést, azóta írt más is, tehát: utolsó előtti.
2011. szept. 8. 21:38
 13/62 anonim ***** válasza:
64%

(Az elvált nő vagyok... :)) )

Sokáig kerestem új partnerkapcsolatot, mire végre találtam... 2 és fél évig.

De azt látom, hogy ha egy férfi elválik sokkal jobb nőt kaphat majd, mint amilyen a felesége volt!!

A kapcsolatod tapasztalatait pedig vondd le, az is segíteni fog egy sokkal jobb kapcsolat kialakításában.

Az meg, hogy sokat dolgozol nem biztos, hogy hátrány, mert lehet, hogy egy nő akinek egy link férje volt, aki nem akart dolgozni, kifejezetten értékelni fogja, hogy te dolgozni akarsz. Szóval kinek a pap, kinek a papné... vagy zsák a foltját megtalálja :))

2011. szept. 8. 21:39
 14/62 anonim ***** válasza:
86%

most nagyon alpári leszek, ezért külön elnézést kérek mindenkitől, de...

...a jó büdös k urva anyját a döntéshozó testületnek, ha ezek után a gyermek ahhoz a ribanchoz kerül! Milyen normálatlan értékrendre vallana az? Pfuj!

2011. szept. 8. 21:40
 15/62 anonim ***** válasza:
100%

: ma 21:38

joga sokmindenkinek sokmindere van csak sajnos az előző ügyek gyakorlatai szerint járnak el meg a "közmegítélés" szerint.. Ilyen hülyék a bíróságok, ez a precedens.

A bíró meg bizonyos keretek között úgy dönt ahogy neki tetszik, és az állatpógárnak nem nagyon van joga vitatni...

2011. szept. 8. 21:40
 16/62 anonim ***** válasza:
100%

21.33

Az én párom is ennyit dolgozik, és tökéletes a kapcsolatunk, ez egy hülye indok :/

HA napi 12 órát vagy együtt valakivel akivel régóta házasok vtok, abból is csak max 2-3 lesz érdemlegesen eltöltött idő!! 2-3 órája meg 12 óra munka után is van mindenkinek! Minden attól függ h a felek hajlandóak-e alkalmazkodni, v inkább sajnáltatják magukat!! Szóval én nem sajnálom a nőt pusztán ezért, a többit persze nem tudhatjuk!

2011. szept. 8. 21:42
 17/62 anonim ***** válasza:
43%

A butaságot emlegetőnek ( :)) ):

Hát, nem akarok személyeskedni, de valami bibi csak lehetett anyukátok körül, ha apukátok nevelt fel...

Az, hogy "idegen" van egy gyerek mellett törvényszerű, ha csak nem marad egyedül valaki elváltként... nem hinném, hogy az jó lenne...

2011. szept. 8. 21:43
 18/62 anonim ***** válasza:
100%

Ismerem a bíróságokat, és azt gondolom, hogy lehet esélye simán az apának is.

Konkrét esetről viszont nem nyilatkozom, mert ahhoz tényleg nem tudunk eleget.

De azt nem lehet kijelenteni, hogy apa sosem kap meg gyereket, mert ez egyszerűen nem igaz.

Tény, hogy %-ban többször helyezik el anyánál... De többek között ennek az is az oka, hogy a válások nagy része közös megegyezéssel történik, és ilyenkor általában maguk a szülők is így rendezik a dolgokat.

Amikor vita van, akkor már sokkal vegyesebb a kép.

2011. szept. 8. 21:43
 19/62 anonim ***** válasza:
28%
De igen, az anyának nagyobb joga van a gyerekhez, ha tetszik, ha nem!! Hát csak gondolj bele, mikor elválik két szülő, mindig az anya kapja a gyereket. Az apa meg kuncsoroghat az anyának, hogy láthassa a gyerekét. Pl egyik ismerősöméknél úgy van, h a nő nem akarja, h az apa lássa a gyereket, de a bíróságon kimondták, h 2 hetente 1x! 3 órára kötelezően biztosítania kell a gyerek láthatását az apámnak. Érted? 2 hetente 1x pár órára.. Nah, ez marhára azt mutatja, h ugyan olyan joga van egy apának. Cseppet sincs olyan joga. Ha az anyuka nem nem egy elmebeteg, van valamennyi jövedelme, tud hol lakni a gyerekkel, akkor az apuka lehet bármennyivel jobb ember, s adhatna bármennyivel jobb körülményeket a gyerekének, akkor is az anyát védi a jog!!!
2011. szept. 8. 21:45
 20/62 anonim ***** válasza:
76%

Semmivel nem volt több bibi anyukánkkal, mint másnak az apukájával.

Nem tudom, miért gondolja bárki is, hogy apánál csak akkor helyezik el a gyereket, ha az anya valami lehetetlen szörnyeteg. Erről szó sem volt, most sincs.

De nem tudom, miért kéne bárkit is meggyőznöm erről, a magánéletemhez semmi köze senkinek.

Mellesleg, több ismerősöm is van, akik apukájukkal éltek.

2011. szept. 8. 21:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!