Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "párom"kitalálta hogy már nem közös a kassza, ti hogy gondoljátok?
Na,egyre többet írsz le magatokról,azért ebből már lehet leszűrni valamit.Szerintem fordulj ügyvédhez,mert ha 5 évig közösen fizettétek az Ő lakása részleteit,plusz a berendezést is közösen vettétek,akkor nem hiszem,hogy üres kézzel kellene távoznotok.
Azt viszont továbbra sem értem,hogy hogyan élhetsz élhettél együtt egy olyan emberrel,akinek Te adsz még zsebpénzt is,és főleg cigire.Az én gyerekeim csp-ját nem cigizné el senki az tuti.Azért ez nagyon furi,hogy ezek a dolgok nektek fontosabbak mint a gyerekek szükségletei.Neked is,mert Te adod rá a pénzt.
Költözz külön mihamarabb a gyerekeiddel,a bíróság meg majd eldönti mi jár onnan neked.
Abban igazad van,hogy pont cigire....De a gyerekeimtől semmit nem tagadok meg,nekem csak ők vannak abben a k..életben,én mér annyit csalódtam,sok mindent csak ő miattuk csinálok végig.Amit most leírok.kb 1 órája történt.haza jött,és mondtam neki beszélni akarok vele.Kérdezte mit,én meg mondtam neki hogy próbáljuk meg azt hogy minden marad régiben,míg 1 lakásban vagyunk,mert egyikőnk sincs abban a helyzetben,hogy mindent külön.Erre az volt a válasza,hogy nem mindegy mikortol kell mindent vennie magának?Én meg ugy voltam vele,rendben megpróbáltam....
Kenyér annyi van "itthon"hogy a gyerekeknek reggelire elég,a suliba zsömit visznek.Erre most felháborodottan kérdezte hogy nem vettél kenyeret?Mit eszek meg mit viszek?Csak annyit mondtam neki te akartál külön kasszát.....Ja fizut nem tudni mikor kap!Mondtam neki hogy hogy képzelte madj ha már lesz pénze akkor lehet külön kassza....addig meg.....?Ugyhogy ennyi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!