Férfiak, férjek? Ti a legszebbnek gondoljátok a párotokat vagy csak átlagosnak?
Párommal a minap beszélgetünk erről,hogy ö engem átlagosnak lát,de szeret a hibáimmal együtt.Neki nem a külsőm számít hanem a belsőm,hogy milyen ember vagyok.Bevallom hősiesen szíven ütött.Én öt a világon a legtökéletesebb pasinak találom(persze van nála jobb meg szebb de nekem ö a tökéletes pasi)
Sajnos nem vagyok vékony,4 évvel ezelőtt 55kg voltam első gyermekem után is hamar vissza fogytam aztán pajzsmirigy műtétem volt akkor híztam meg plusz 30kg.Orvos váltás óta kicsit fogytam ,azóta újból lett egy kisbabám a 8 kiló plusz 2hónap alatt lement.Tudom hogy nem vagyok szép,igaz mások csinosnak tartanak.De én azt akarom hogy a párom szépnek láson!Én fújtam fel ezt a témát?
Én a legszebb férfinak látom a páromat.
Természetes szerintem.
Számomra ő nem átlagos, hanem a legszebb és a legvonzóbb.
Külsőleg is.
Elhiszem, hogy rosszul esett, amit a férjed mondott.
Minden nő a leggyönyörűbb szeretne lenni a párja szemében.
Ez így a normális.
Nő vagyok,de a párom nem a legszebb férfi. Azért a szépségnek vannak obijektív ismérvei, aminek brad pitt jobban megfelel.
És azt sem akarom,hogy ő a legszebbnek tartson. Ahogy nem is tart,és én se magamat.
De én tökéletesen meg vagok elégedve magammal, és a férjemet szeretem, nagyon vonzónak tartom, vele akarok élni.
De ennek nem sok köze van a szépséghez
Szerintem te saját magaddal nem vagy megelégedve és ezért szeretnéd,ha ő azt mondaná,hogy te vagy a legszebb.
De nem vag az. Nem is kell,hogy az legyél.Elég ha ő téged - téged nem csak külsőleg, hanem belsőleg is - tart annak kit szeret,akivel le akarja élni az életét.
Nem mondom, hogy ő a legszebb az egész világon, de azt hogy átlagos, ezt sosem mondanám rá, és nem is gondolnék ilyenre, mert az biztos, hogy a gyönyörű kategóriába tartozik a feleségem.
Azért, mert párkapcsolatban élek, még nem vakultam meg, és néha az utcán bizony jár-kel egy-két nagyon szexi, vagy kifejezetten porcelánbaba kinézetű nő, akin jól esik végignézni, de sosem hasonlítgatom a feleségemet senkihez. Az újságokban, tvben látható kiretusált, agyonsminkelt nők nem érdekelnek.
30/F
Én férfi vagyok és a legszebbnek tartom a páromat,legalábbis az én szememben ő a legszebb és eszembe nem jutna olyat mondani neki hogy átlagosnak tartom őt!
Aki ilyen kijelentést tesz az nem szereti a párját igazán...és még mindig más nők után csorgatja a nyálát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!