Férfiak, férjek? Ti a legszebbnek gondoljátok a párotokat vagy csak átlagosnak?
Párommal a minap beszélgetünk erről,hogy ö engem átlagosnak lát,de szeret a hibáimmal együtt.Neki nem a külsőm számít hanem a belsőm,hogy milyen ember vagyok.Bevallom hősiesen szíven ütött.Én öt a világon a legtökéletesebb pasinak találom(persze van nála jobb meg szebb de nekem ö a tökéletes pasi)
Sajnos nem vagyok vékony,4 évvel ezelőtt 55kg voltam első gyermekem után is hamar vissza fogytam aztán pajzsmirigy műtétem volt akkor híztam meg plusz 30kg.Orvos váltás óta kicsit fogytam ,azóta újból lett egy kisbabám a 8 kiló plusz 2hónap alatt lement.Tudom hogy nem vagyok szép,igaz mások csinosnak tartanak.De én azt akarom hogy a párom szépnek láson!Én fújtam fel ezt a témát?
Hm. Érdekes ez, mert férfi létemre én sem mondanék soha olyat a feleségemnek, hogy átlagos!
Szerintem mindenki úgy van párválasztással, házassággal, hogy neki nem az átlagos kell, hanem a számára tökéletes. És most a "számára" szón van a hangsúly.
Vannak nagyon szép nők, természetesen, de a feleségem gyönyörű, csodás természettel, és lelkivilággal. Régen, mikor megismerkedtünk, nem is értettem, hogy mit eszik rajtam egy ilyen tökéletes nő. Persze, neki is vannak hibái, tehát mégsem tökéletes, de én imádom őt!
Nem értem a férjenek ezt a kijelentését. Talán nincs teljesen kibékülve a plussz kilóiddal, és így szerette volna a tudomásodra adni. Vagy nem tudom.
Hisz azért 30 kiló valljuk be, tényleg igen sok. És kérlek ne érts félre, nem szeretnélek megbántani!! Tudom, hogy nem tehetsz róla, de a férjed meg arról nem tehet, ha zavarja a súlyfelesleg. Viszont ekkor sem azt kellett volna mondania, hogy átlagos vagy, hanem találni valami megoldást közösen a problémára.
32/F
Ja elnézést! Most olvasom, hogy már így ismerkedtetek meg!
Hát, akkor 2 választás van. Imádja a személyiséged, de szeretné, ha karcsúbb lennél, vagy nem akarja, hogy fogyj, csak szimplán tényleg átlagosnak tart. Szerintem beszéld meg vele.
32 férfi voltam
Én van, hogy megkérdem a páromat,miért is van velem, mikor vannak sokkal szebb lányok,stb.Ekkor mindig azt mondja,hagyjam a hülyeséget, ha nem tetszenék neki, nem lenne velem.
Tudom, hogy nem vagyok szép, átlagos vagyok.
Mi nem pont így beszélgettünk a barátommal erről a kérdésről, de azt tudom, h ő, ha nem is tart gyönyörűnek, vagy hasonlók, így szeret, ahogy vagyok...nem akarja, h változzak semmiben...hogy agyon sminkeljem magam, a hajam fessem, meg hasonlók...Nagyon aranyos amúgy, soha nem mond rosszat, legfeljebb viccelődik, hogy kócos vagyok, vagy ha van egy pattanásom...hús-vér ember ezeket nem tudja elkerülni...
Amúgy én is 168/169 cm vagyok, nem tom pontosan és 60 kg és nekem még ez is kicsit soknak tűnik, szóval szerintem még faragj le pár kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!