Szülők! Van fogalmatok arról, hogy az "ártatlan" gyermeketek mit is művel a szobájában? (Amikor azt gondoljátok, hogy tanulja a leckét? )
A szomszédom rendkívül szigorúan neveli a 14 éves kislányát.
Még biciklizni sem engedi ki...
A múltkor ez a kislány megkérdezte, hogy tudok-e titkot tartani?
Ezután ragyogó arccal elmesélte, hogy már több mint 120 fiúbarátja van az interneten.
A 14 évestől, a 64 évesig!!
Majd így folytatta:
"csak azt unom már, hogy a webkamerán, mindegyik meg akar nézni ruha nélkül"!!!
A szülők, meg azt gondolják, hogy a széltől is megóvták a kislányukat...
nekem elég fals a sztori.
egy 14 évesnek már van annyi agya, hogy ha ilyet csinál, nem számol be róla a szomszédnak.
A szülőkkel beszélnék, ha ez tényleg így van...
hát valamit nagyon elrontottak:-S
sajnálom a kislányt...
Én a helyedben szólnék a szülőknek. Tudom, hogy titoktartás, meg minden, de ez az ő érdeke is lenne.
Egy 14 éves kislány általában elég befolyásolható még, ki tudja, nem sikerül-e valamelyik "fiúbarátjának" a beszélgetésnél többet elérni.
Nem azt mondom, hogy tiltsák el a nettől ezentúl, meg legyen még nagyobb szigorban, csak el kellene vele beszélgetni ezekről a dolgokról, hogy egyáltalán tudja-e, mik lehetnek a következményei az ilyen barátkozásnak. Ha megtiltják neki, csak még érdekesebb lesz a dolog számára, őt magát kellene ráébreszteni, hogy ez nem valami jó dolog, erre nem kellene büszkének lennie.
Szerintem említsd meg a dolgot a szülőknek, vagy esetleg beszélj te a kislánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!