Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Van fogalmatok arról,...

Szülők! Van fogalmatok arról, hogy az "ártatlan" gyermeketek mit is művel a szobájában? (Amikor azt gondoljátok, hogy tanulja a leckét? )

Figyelt kérdés

A szomszédom rendkívül szigorúan neveli a 14 éves kislányát.

Még biciklizni sem engedi ki...

A múltkor ez a kislány megkérdezte, hogy tudok-e titkot tartani?

Ezután ragyogó arccal elmesélte, hogy már több mint 120 fiúbarátja van az interneten.

A 14 évestől, a 64 évesig!!

Majd így folytatta:

"csak azt unom már, hogy a webkamerán, mindegyik meg akar nézni ruha nélkül"!!!

A szülők, meg azt gondolják, hogy a széltől is megóvták a kislányukat...

2011. jan. 29. 12:00
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a szülők a hibásak. Ha bezárják a házba a gyereket, akkor nem kell csodálkozni hogy ez történik. Az ember vágyik barátok után és ha kint a szülei megakadályozzák ennek a lehetőségét, akkor utolsó lehetőségként keres az interneten. Persze 14 évesen lehet agyilag még nincs ott, de a teste már fejlett, és így könnyen talál magának "barátokat", vagy legalábbis azt hiszi róluk hogy azok, de igazából mást akarnak.
2011. jan. 29. 15:57
 22/32 anonim ***** válasza:
95%

Én 14 vagyok, és van annyi eszem h nem megyek bele semmi vetkőzésbe és nem is chatelek idegennel.

A barátnőmet sem engedték el sehova és igy ha nincs otthon senki elmegy cigizni inni, stb... szóval szem nem szabad egy tinit rövid láncon tartani.

2011. jan. 29. 16:31
 23/32 anonim ***** válasza:
58%

Ne haragudj, de ezzel a sztorival mi a gond? Ez olyan, mintha azt rónád fel egy kamasznak, hogy folyton a pin@n jár az esze.

Képzeld el, még a vonaton, villamoson együtt is utaznak. Lehet beszélgetnek is. Minden korosztállyal. Te vedd ki a képernyőt a gyerek számítógépéből, kapcsold ki az áramot, és még a ceruzáját is vedd el, nehogy valami csúnyát rajzolhasson. Csak üljön, és imádkozzon.

2011. jan. 29. 17:49
 24/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Látom, hogy van aki fel sem fogja a veszélyeit a dolognak...sőt helyeseli is...

Az apjával nem lehet beszélni, mert egy öntörvényű "kigyúrt áll@t", aki egy biztonsági cég főnöke.

(A verekedéshez ért, a számítógéphez nem.

Tehát nem tudja megnézni az előzményeket.)

Természetesen megpróbáltam lebeszélni a kislányt,

de az volt a válasza, hogy az osztályban, a többiek is ezt csinálják.

Versenyeznek, hogy kinek van minél több és idősebb pasija.

Aki azt írta, hogy nem vetkőzik le a kamera előtt,

sajnos téved.

A kislány azt mondta, hogy "megválogatom, hogy kinek mimet mutatom meg" !!

Aki azt írta, hogy ez a sztori kitaláció,

az sajnos téved, vagy más bolygón él.

Még annyi, hogy időnként randizgat is a lány,

de mivel időre otthon kell lennie, ezért a suliból lóg el,

vagy a barátnőivel fedezik egymást, délutáni tanulást szimulálva.

2011. jan. 30. 09:46
 25/32 anonim ***** válasza:

Miért nem beszélsz te vele?

Mi nem tudunk semmit tenni!

2011. jan. 30. 12:20
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

biztonsági cég főnöke.

Nem sokat tud a biztonsagrol, legalabbis nem a lanyarol

Irj egy nevtelen levelet neki a ceghez. Fogadjunk, hazafut es megfogja nezni mit csinal a kislany a szamitogepen. Egyebkent rendorsegnek is bejelentheted, nevtelenul. A lany neveben fognak csettelni, es el fogjak/tudjak kapni a beteg pedokat/perverezeket.

2011. jan. 30. 12:28
 27/32 anonim ***** válasza:
94%

Ez pont azért van, mert a szülő túlságosan tiltja a lányát mindentől.Nekem nem engedték meg általánosban h. legyen barátom, ha megmondtam ki voltak akadva és tiltottak.Ezért persze h. titokban tartottam mindent és évente biztos h. volt vagy 3 barátom.Bár tény h. nem csináltam olyat amit megbántam volna, és nem mentem túl azon a bizonyos határon.

Szerintem minél jobban tiltják a gyereket annál inkább fogja csinálni.Mivel alány csak a neten tud társaságot szerezni ezért egyértelmű h. belefut ilyenekbe, ha az anyja elengedte volna akkor nem lenne ez.

2011. febr. 2. 06:52
 28/32 anonim ***** válasza:
68%
Csak csetel, nincsen ebben semmi rossz. Nem biztos, hogy le is vetkőzik nekik. Ha meg igen, hát nagy hülyeséget csinál a lány, de kára nem származik belőle, legfeljebb a becsülete lesz oda. A kérdést olvasva azt hittem valami durvább dolog lesz ebből. Több tizenévesről tudok, akik délutánonként a szobájukban piálnak, drogoznak, amig a szülők azt hiszik tanulják a leckét. Na ez már inkább gáz. Azt kell mondanom, csetelni minden kamasz, fiatal felnőtt szokott. A 120 fiú barát szerintem meg csak felvágás.
2011. febr. 2. 08:40
 29/32 anonim ***** válasza:
Ez egy kamu kérdés.Ha igaz lehet Te vagy a szomszédbácsi.?Te kis huncut !
2011. febr. 2. 09:55
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Én nem a szülőket sajnálom, hanem a kislányt. Bezárják a szobájába, nem csodálom, hogy csak virtuális barátai vannak, pedig valódiakkal sokkal többre menne, és sokkal veszélytelenebb is lenne.

Egyértelműen a szülő hibája az ilyesmi.

2011. febr. 2. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!