Férfiak, férjek? Ti a legszebbnek gondoljátok a párotokat vagy csak átlagosnak?
Párommal a minap beszélgetünk erről,hogy ö engem átlagosnak lát,de szeret a hibáimmal együtt.Neki nem a külsőm számít hanem a belsőm,hogy milyen ember vagyok.Bevallom hősiesen szíven ütött.Én öt a világon a legtökéletesebb pasinak találom(persze van nála jobb meg szebb de nekem ö a tökéletes pasi)
Sajnos nem vagyok vékony,4 évvel ezelőtt 55kg voltam első gyermekem után is hamar vissza fogytam aztán pajzsmirigy műtétem volt akkor híztam meg plusz 30kg.Orvos váltás óta kicsit fogytam ,azóta újból lett egy kisbabám a 8 kiló plusz 2hónap alatt lement.Tudom hogy nem vagyok szép,igaz mások csinosnak tartanak.De én azt akarom hogy a párom szépnek láson!Én fújtam fel ezt a témát?
Én amikor megismertem a feleségemet a szememben ő volt a legszebb nő.Szerelmes is lettem.Azóta eltelt 10 év.Ő is hízott,majdnem 20 kilót(rákbetegként,a gyógyszerek mellékhatása miatt) De még ma is ha ránézek a legszebb nőt látom,akibe még most is szerelmes vagyok.
Látom,hogy mindig csinos,ápolt,és fogyózik.De nekem tetszik így is ahogy van.Imádom minden porcikáját.Imádom a humorát,a vagányságát,és hogy sosem unatkozom mellette.Voltaképpen ki se tudom ismerni,mert ezer arca van..nem unatkozom mellette,ez tény..Ha nem ő lenne a legcsodálatosabb nő,akkor nem élnék vele..
31/F
A párom nekem a legszebb a világon és minden ami leg-gel kezdődik pozitív értelemben. Szerintem te fújod fel a témát. :P
29/F
A párom nekem mindig azt mondja,számára én vagyok a legtökéletesebb nő,soha nem kéne neki más.Elmondása szerint ugyan úgy szeretett plusz 20kg-val,mint most a 20kg nélkül.Számomra is ő a tökéletes férfi,vonzó,izgató,gyönyörűnek találom a testét.Belsőleg is ő a tökéletes számomra,nagyon jól kezeli az én nehéz természetemet,pedig nem kicsit vagyok makacs :)
Én nem látom magamat a legszebbnek a világon,de nagyon jól esik,amikor azt mondja,különleges arcom van,nagyon szeret csak úgy bámulni.Pedig én tudom magamról,hogy nem túl fotogén az arcom,ő mégis különlegesnek és szépnek tartja.
Átlagosnak sosem nevezne,egy vad idegennek biztos az lennék,ha csak úgy látna az utcán,de neki biztos nem vagyok az és ő sem nekem.
Most irigy vagyok jó néhányotokra, aki olyan szépeket írt!
Én nem is tudom mit gondol rólam a párom. Már 5 éve vagyunk együtt, jó néhány kg-ot felszedtem magamra az idő során. :S Ő nagy ritkán meg is jegyzi, vagy célozgat rá, hogy kicsit husi vagyok. De szerintem soha nem csalna meg. Na az meg, hogy az utcán megnéz más lányokat...csak ne legyek éppen mellette, mert akkor robban a bomba! :)
Este el is beszélgetek vele erről a témáról, hogy ő mit gondol valójában rólam. :)
Egyébként ha az én véleményem kell, nagyon szeretem a páromat, és igazán csak sármos (nem azt mondom hogy nincs nála sármosabb) az összes pici rigolyájával. :)
De jó férfiaktól ezt olvasni, hogy a legszebbnek tartjátok a párotokat!
Ilyen egy igazi szerető férfi.
Örülhet a párotok nektek!
Most kicsit irigykedek:)
Persze örülök ,hogy őszinte velem a párom,meg tudom,hogy szeret.Mert sokszor el is mondja.De ott van a DE én neki a legszebb szeretnék lenni,még ha nem is vagyok az!!!
Szerintem ezzel minden nő így van!
Sokkal jobban esne az a tudat ,hogy engem nem átlagosnak tart még ha az is vagyok másnak.
Igazad van, igazad van kedves Kérdező!
Megértelek!
És hidd el, bár nem ismerlek, de a magad módján biztosan gyönyörű vagy!
Úgy, ahogy vagy, túlsúllyal, vagy anélkül!
És igen, megérdemelnéd, hogy a férfi, akivel élsz a legesleggyönyörűbbnek lásson.
Mi az, hogy "átlagos"?
Ha szeretünk valakit, akkor soha nem látjuk átlagosnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!