Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyereket hetente többször akarja látni, de pénzéhesnek tart. Nem értem, mért?
3hónapos a pici,apával szétmentünk, engedem hogy hetente többször lássa, és szóltam hogyha elviselem heti többször akkor legalább pelust hozhatna neki meg pár ruhát.
Erre közölte hogy egy pénzéhes qrva vagyok....
ft ot sem ad a gyereknek, nem is kell pénz, csak alap dolgoka ehetne néha
Érdemes bíróságra menni,mert az nem ok,hogy felmondott és nincs munkahelye..Az én volt férjem mielőtt elváltunk szándékosan felmondott,mert abban a hiszemben volt,hogyha nincs állása akkor nem kell semmit sem fizetnie.Tévedett.A bíró a következőt szabta ki függetlenül attól,hogy van-e állása vagy nincs.
1 gyerekre az apa fizetésének 20%- a VAGY a mindenkori minimálbér 20%-a. A bírót nem érdekli,hogy az apa munkanélküli.A gyerek nem nélkülözhet,és a felelősség nem csak az anyukának van..
AZ én exférjem bár nem volt munkahelye minden hónapban becsületesen kifizette a minimálbér 20%át..
Szóval érdemes bírósághoz fordulnod..
NEM PÉNZT KÉRTEM(direkt azért hogy ne mondja hogy magamra költöm) pelust ill, babaruhát kértem tőle..Pénzt soha egy ft-ot sem!!!
Azért mentünk szét, mert megcsalt.Egyértelmű hogy nem maradtam vele
Ő is akarta ezt a babát,vagy csak te? Egy rosszul működő kapcsolatban nem lett volna szabad gyereket vállalni!
Ha megítélik is a tartásdíjat,az nem lesz elég szinte semmire. Miből akarod felnevelni a picit?
Mindketten akartuk,terhességem alatt nagyon jó volt a kapcsolatunk, és előtte is...
Közös döntés volt a baba.
Egyenlőre elbírom tartani,(csak szűkösen) aztán 1,5-2évesen megy bölcsibe a kisfiam, én meg vissza dolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!