Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért csinálja ezt az ex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt az ex?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A párom exe szerintem eldöntötte hogy kikészít, olyan dolgokat tesz, ami abnormális!! Mit tegyek? A 6 éves gyerekét arra tanítja hogy ha jön hozzánk, rugdossa és verje az én 8 hónapos babámat, nem merem már őket egyedül hagyni!! Utál engem meg a picit is, mert ezt hallja otthon, mindegy most ki mit gondol, én azért szeretem a gyereket, de az anyukája nem rendes:( Mit tegyek ha egyszer ellenünk beszél? Nekem az anyjával sincs bajom, miért lenne, de miért ellenségeskedik?? Lehet még szereti a páromat?? Kérlek normális hozzászólásokat írjatok, nem miattam váltak, más oka volt.

Köszi :)

2011. márc. 28. 10:28
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
0%
Az ex szemét, ha nem lenne az, nem is tenne ilyet a gyerek sem.
2011. márc. 28. 11:34
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem megsérteni akartalak,hanem elgondlkodtatni,de ezek szerint téged nem lehet.Tényleg bonyolult a helyzet,mivel nagy a gyűlölet és a megoldás,ami kézenfekvő ,vagyis a gyereknevelés szóba sem jöhet,csak az ex kiiktatása.Az apának nevezett egyén pedig nézi a nők és gyerekek harcát,a lényeg neki az,hogy őt mindenki szeresse.

Ha téged ez valóban nem gondolkodtat el,akkor neked is további szép napot! :)

2011. márc. 28. 11:39
 33/41 A kérdező kommentje:
Én azt mondanám hogy annyira szereti a gyerekeit, hogy bármit megtesz értük, jó, ugorjon, szeresse őket ez jó így, de amikor bántják az enyémet igenis szóljon rá, ne pedig azt mondja hogy még ő ezt nem érti hogy nem lehet..Jó, én nyelek meg tűrök, de kövezzetek meg: Bárki is közületek, nem esne rosszul?
2011. márc. 28. 11:40
 34/41 anonim ***** válasza:
38%

Azért kiváncsi lennék, miért véditek az exet és hibáztatjátok a férjet??

Szerintetek, hogy lehet megnevelni egy gyereket a szombati napokon? Pénteken elhozza és vasárnap visszaviszi.

Fogjátok már fel, hogy nem lehet pár óra alatt megnevelni azt a gyereket, ha a hét 5 napját az anyjával tölti aki ellenük hangolja.

2011. márc. 28. 11:48
 35/41 A kérdező kommentje:
Mást se csinálok mint gondolkodok,nem sértettél meg, csak máshogy látjuk a dolgokat, én benne vagyok nyakig, talán te is, de azért ne bántsuk a másikat. Egyértelmű hogy mindenkinek első a gyereke, így jó, azért próbálok én is megoldást találni, és néha idegen emberek mondják a legnagyobb okosságokat:)
2011. márc. 28. 11:48
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Nevelésen itt azt értettem, hogy szóljon rá, ha bántalmazó magatartást tanusít, ha ebben a korban nem fegyelmezi az ilyesmiért, a gyerek egész életében deviáns lesz.

Senki nem védte az exet, csak avval nem nagyon megy semmire, ha azon mérgelődik vagy elkezd éretlen játszmákba vele, a párjának a kötelessége rendezni ezt a helyzetet.

2011. márc. 28. 11:53
 37/41 A kérdező kommentje:
Az exet se bántom, csak tudom hogy utál minket. Nem tudom ideírni az összes történést, de tényeket írok. Amikor megérkeznek a lányok, a nagyobbik ok nélkül nekiesik a kicsimnek, próbálja ütni és rugdosni amikor nem látja senki, én figyelek, nehogy baja legyen, azért tudom. Tudom hogy türelem kell hozzájuk, és talán ha nagyobb lesz, megért hogy őt is úgy szeretjük mint a többit, de addig is együtt kell élni békességben, ami jóóó nehéz :)
2011. márc. 28. 11:55
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

De honnan tudod,hogy ellenük hangolja? A gyerekben a féltékenység "belenevelés" nélkül is kialakul és valamilyen szinten normális is,hogy így érez.De az apának abban a 2 napban is kutya kötelessége lenne arra anevelni a gyerekét,hogy szeresse a testvérét.Ezt persze nem elég szóval tenni,úgy is kellene viselkedni,mint egy család,amiben nem a kicsi a szemünk fénye,hanem minden gyerek.Bevonni őt is mindenbe és azt mutatni neki,hogy itt mindenki fontos és ő sincs háttérbe szorítva.

De annál nagyobb hibát nem követhet el senki,mint hogy hagyja az ilyen viselkedést és nyiltan kikiálltja az anyát a hibásnak,akit ez a 6 éves ugyanúgy szeret,mint az apját.Itt csak a gyerek a lényeg és a vele való bánásmód,az pedig nem nevelés hogy ráhagyunk mindent és védjük a kicsit.

2011. márc. 28. 11:56
 39/41 anonim ***** válasza:
31%
Az exet kell megnevelni :)
2011. márc. 28. 11:57
 40/41 A kérdező kommentje:
ÓÓÓ, tudom, és ebben értek én is egyet, hogy azzal teszel a gyerekért a legtöbbet, ha neveled, na végre megértettél, ez a bajom, hogy leszerelnek annyival hogy őt még nem lehet nevelni mert..... És innen gyökerezik a probléma. hagyjuk az exet, még ha utál is, itt a párom tudná a gyerekét jó irányba terelni, pf..de esélytelen..
2011. márc. 28. 11:59
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!