Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt az ex?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A párom exe szerintem eldöntötte hogy kikészít, olyan dolgokat tesz, ami abnormális!! Mit tegyek? A 6 éves gyerekét arra tanítja hogy ha jön hozzánk, rugdossa és verje az én 8 hónapos babámat, nem merem már őket egyedül hagyni!! Utál engem meg a picit is, mert ezt hallja otthon, mindegy most ki mit gondol, én azért szeretem a gyereket, de az anyukája nem rendes:( Mit tegyek ha egyszer ellenünk beszél? Nekem az anyjával sincs bajom, miért lenne, de miért ellenségeskedik?? Lehet még szereti a páromat?? Kérlek normális hozzászólásokat írjatok, nem miattam váltak, más oka volt.
Ha eltűröd, hogy a párod ne tegyen semmit, akkor szakíts vele, egyrészt a közösgyerekedet is félrenevelheti, másrészt olyan éretlen mint az exe, ha azért nem neveli mert fél, hogy akkor nem fogja szeretni. Érdemi dolgokban nehéz lesz vele, éretlen, komolytalan és önző, na meg következetlen.
2011. márc. 28. 11:04
22/41 A kérdező kommentje:
Hát köszi a kommenteket mindenkinek, legalább azt már tudom hogy nem én vagyok flexes, és más is úgy gondol dolgokat ahogy én..
2011. márc. 28. 11:06
23/41 A kérdező kommentje:
Hol izgat engem az ex sárdobálása? Az érdekel hogy a gyerekemet egy másik ne rugdossa meg üsse fejbe!!
2011. márc. 28. 11:14
24/41 anonim válasza:
Akkor tedd is ezt!Vedd rá a férjedet,hogy legyen szíves és nevelje a saját gyerekét extől függetlenül is,mert a testvérek közötti jó viszonyban ő sokat tud tenni.Ne az ex legyen a bűnös a gyerek viselkedéséért,hanem tegyetek úgy,mint egy család,ahol a gyerekeket a szülők nevelik és itt történetesen arra,hogy szeretni kell a testvért.
2011. márc. 28. 11:21
25/41 anonim válasza:
A kérdésed nem jó, mert az érthető az exed miért viselkedik így, féltékeny, dühös, a kérdés az a párod miért viselkedik így és mit tehetnél.
2011. márc. 28. 11:23
26/41 A kérdező kommentje:
Erős paprikát reggeliztél? Ez egy normális hangvételű kérdés volt, mert tanácstalan vagyok. Nem kell itt sértegetni a másikat, gratulálok meg stb..
További szép napot
2011. márc. 28. 11:25
27/41 A kérdező kommentje:
Na összességében én is azt gondolom hogy a páromnak kéne lépnie, de nem fog, ez az ügy veszett fejsze.. Szereti a gyerekeit, persze megértem, csak azt nem érti hogy a nem neveléssel többet árt mint használ.
2011. márc. 28. 11:27
28/41 anonim válasza:
Gyűlölködő kérdés volt az ex felé és olyan válaszokra számítottál,hogy az ex egy szemét és jaj szegény te.Holott a legnagyobb hiba a férjedben van,mert nem foglalkozik a saját gyereke nevelésével és szó nélkül tűri,hogy verjék a kisebbet.Lehet abban a hitben ringatni magad,hogy az ex ellenetek neveli a gyereket és ti vagytok az áldozatok,de még mindig egy 6 éves gyerekről beszélünk,akit nem csak "ellen" lehet nevelni,hanem arra,hogy szeressen,csak ebbe időt és energiát kell fordítani és mondjuk úgy is kell viselkedni,mint egy szülő,nem pedig,mint egy áldozat.Legalább gondolkodj el azon,hogy kit kiálltottál ki bűnbaknak és kit kellene elővenni,hogy a helyzet változzon.A férjed lenne a megoldás és veled együtt úgy csinálni,hogy valóban család legyetek,ahol béke van.
2011. márc. 28. 11:29
29/41 A kérdező kommentje:
Gondold ezt, a lényegen nem változtat, engem nem sért, további szép napot, köszönöm a válaszokat mindenkinek!!
:)
2011. márc. 28. 11:33
30/41 anonim válasza:
*én már a nőre gondolok reggel-este, hogy egyet csettint a párom ugrik
Te mit mondanál nekem, ha magamról írnám ugyanezt? Nem azt, hogy a párom nem szeret és hagyjam ott?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!