Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért csinálja ezt az ex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt az ex?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A párom exe szerintem eldöntötte hogy kikészít, olyan dolgokat tesz, ami abnormális!! Mit tegyek? A 6 éves gyerekét arra tanítja hogy ha jön hozzánk, rugdossa és verje az én 8 hónapos babámat, nem merem már őket egyedül hagyni!! Utál engem meg a picit is, mert ezt hallja otthon, mindegy most ki mit gondol, én azért szeretem a gyereket, de az anyukája nem rendes:( Mit tegyek ha egyszer ellenünk beszél? Nekem az anyjával sincs bajom, miért lenne, de miért ellenségeskedik?? Lehet még szereti a páromat?? Kérlek normális hozzászólásokat írjatok, nem miattam váltak, más oka volt.

Köszi :)

2011. márc. 28. 10:28
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

A kisgyerek féltékeny.Vele is lehet rendezni a dolgokat (bár ez a nehezebb út)úgy,hogy megértetitek vele,hogy az apja ugyan úgy szereti mint a kisebb gyermekét.Az anyával,az apának kell megértenie,hogy elsősorban a gyereke életét teszi tönkre,és csak másodsorban a tiéteket.

Ami nekem nem tetszik a történetedben.OK anya vagy,véded a gyermeked mint egy anyatigris...de viszont a párod gyermeke is csak egy egészen pici gyerek a felnőttek csatározásainak kereszttüzében.Ha nem is én szültem én a te helyedben nagyon sajnálnám őt és felelősséget éreznék iránta is,és nem csak a sajáton testi-lelki egészségét tartanám szem előtt.... Ő csak egy áldozat.....

2011. márc. 28. 10:46
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

Ez már nem szülés utáni depi.

Nálunk is így ment egy darabig csak idősebb volt a gyerek.

Ott akartam hagyni mert féltem kárt tesz a piciben.

Azóta annyit változott a helyzet, hogy nem hozza el a gyereket mert ő is félti.

Nálunk is katasztrófa volt, felrakta konyhaszekrényre és elengedte, csavargatta a kezét..stb.

2011. márc. 28. 10:47
 13/41 A kérdező kommentje:
nekem is van egy nagy gyerekem, tudom hogyan kell irányítani..miből gondolom ezt? nem egyszer mondta a páromnak hogy nem kiváncsi rám se és a gyerekünkre sem, esténként hívogatja őt hogyéppen milyen pletyit hallott, ja és köszönni is elfelejt, de persze nem írom ide az összes részletet. Véleményeket kértem arról mit tegyek, nem pedig hogy én fantáziálok..tudom mi a baj, csak tanácstalan vagyok, érted?
2011. márc. 28. 10:49
 14/41 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt, napi telefonos kapcsolatban álltak..stb.

Én azt mondom, ülj le és beszéld meg a pároddal, hogy mit érzel, mit gondolsz mert valóban rajta áll az egész.

A hozzáállásán és hogy ő hogyan látja ezt az egészet.

2011. márc. 28. 10:52
 15/41 A kérdező kommentje:
persze, írtam is hogy szeretem a gyerkőcöt, és én is gondoltam rá hogy féltékeny. Am.sokat van velük foglalkozva, van még egy kis huga is, ő nem csinálja ezt, szereti a lánykámat, csak akkor bántja amikor a nagy mondja neki. Nem tudom, többet legyenek együtt, vagy éppen kevesebbet hogy lenyugodjon? Azért próbáljuk ezt helyre tenni, remélem sikerül. Köszönöm a hozzászólásokat:)
2011. márc. 28. 10:53
 16/41 anonim ***** válasza:
70%
Szóval konkrétan nem hallottad soha,hogy az ex erre nevelné a fiát,csak úgy gondolod,hogy így van.Ha tudod,hogy kell irányítani egy gyereket,akkor tanítsd meg az apjával,hogy hogyan tudná megnevelni a saját gyerekét,hogy ne legyen féltékeny a féltestvérére.Az exet ki is lehet zárni az ügyből,most a gyerek a lényeg.Ha ti normálisan álltok a dologhoz és a gyerekre koncentráltok,hogy hogy lehetne a féltékenységét legyőzni,akkor lesz előre lépés és ahogy az egyik kommentelő is írta,ne csak a saját gyerekedet nézd.
2011. márc. 28. 10:54
 17/41 anonim ***** válasza:
61%
személyiségzavaros éretlen anyának van egy szadizós hisztis lánya, a párod dolga ezt lerendezni
2011. márc. 28. 10:59
 18/41 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem csak őt nézem, de azért ez kicsit bonyolultabb. Nem viccből írtam ide. A történethez azért hozzátartozik, hogy a párom azt mondja ebben a 2 napban ő nem hajlandó nevelni a gyereket, mert akkor nem fog majd kötődni hozzá. Persze ez nem így van, de ő így gondolja. Amúgy egy egyszerű helyzet lenne az egész, de még itt is falba ütközöm, hát akkor hol kezdjem el?
2011. márc. 28. 11:00
 19/41 anonim ***** válasza:
46%
Utolsónak igaza van!
2011. márc. 28. 11:00
 20/41 anonim ***** válasza:
78%

"párom azt mondja ebben a 2 napban ő nem hajlandó nevelni a gyereket, mert akkor nem fog majd kötődni hozzá"

Felelősségteljes apa,gratulálok.Vagyis vigye el a balhét a gyerek viselkedése miatt az anyja,mert az apa nem hajlandó rászólni,nehogy a gyerek megutálja? Akkor az ex helyett előbb a férjedet vedd elő,hogy viselkedjen úgy,mintha két gyereke lenne és tegyen azért,hogy jó legyen köztük a viszony,az ex sározásával ráértek később is foglalkozni.

2011. márc. 28. 11:04
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!