Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt az ex?
Sziasztok! A párom exe szerintem eldöntötte hogy kikészít, olyan dolgokat tesz, ami abnormális!! Mit tegyek? A 6 éves gyerekét arra tanítja hogy ha jön hozzánk, rugdossa és verje az én 8 hónapos babámat, nem merem már őket egyedül hagyni!! Utál engem meg a picit is, mert ezt hallja otthon, mindegy most ki mit gondol, én azért szeretem a gyereket, de az anyukája nem rendes:( Mit tegyek ha egyszer ellenünk beszél? Nekem az anyjával sincs bajom, miért lenne, de miért ellenségeskedik?? Lehet még szereti a páromat?? Kérlek normális hozzászólásokat írjatok, nem miattam váltak, más oka volt.
Köszi :)
A kisgyerek féltékeny.Vele is lehet rendezni a dolgokat (bár ez a nehezebb út)úgy,hogy megértetitek vele,hogy az apja ugyan úgy szereti mint a kisebb gyermekét.Az anyával,az apának kell megértenie,hogy elsősorban a gyereke életét teszi tönkre,és csak másodsorban a tiéteket.
Ami nekem nem tetszik a történetedben.OK anya vagy,véded a gyermeked mint egy anyatigris...de viszont a párod gyermeke is csak egy egészen pici gyerek a felnőttek csatározásainak kereszttüzében.Ha nem is én szültem én a te helyedben nagyon sajnálnám őt és felelősséget éreznék iránta is,és nem csak a sajáton testi-lelki egészségét tartanám szem előtt.... Ő csak egy áldozat.....
Ez már nem szülés utáni depi.
Nálunk is így ment egy darabig csak idősebb volt a gyerek.
Ott akartam hagyni mert féltem kárt tesz a piciben.
Azóta annyit változott a helyzet, hogy nem hozza el a gyereket mert ő is félti.
Nálunk is katasztrófa volt, felrakta konyhaszekrényre és elengedte, csavargatta a kezét..stb.
Ugyanez volt, napi telefonos kapcsolatban álltak..stb.
Én azt mondom, ülj le és beszéld meg a pároddal, hogy mit érzel, mit gondolsz mert valóban rajta áll az egész.
A hozzáállásán és hogy ő hogyan látja ezt az egészet.
"párom azt mondja ebben a 2 napban ő nem hajlandó nevelni a gyereket, mert akkor nem fog majd kötődni hozzá"
Felelősségteljes apa,gratulálok.Vagyis vigye el a balhét a gyerek viselkedése miatt az anyja,mert az apa nem hajlandó rászólni,nehogy a gyerek megutálja? Akkor az ex helyett előbb a férjedet vedd elő,hogy viselkedjen úgy,mintha két gyereke lenne és tegyen azért,hogy jó legyen köztük a viszony,az ex sározásával ráértek később is foglalkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!