Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik meg bocsatottak a ferjuknek a megcsalast, kesobb minden helyre jott?
Ebben csak az a csúnya, kedves Levici, hogy ha jól tudom épp babát terveztek... (Mondjuk a valentin napi akciód után elég gusztustalan dolog volt ez a férjedtől, hogy te mindent megteszel, ő meg így viselkedik...Arra már ki sem térek, hogy én ezek után milyen lelki nyugalommal engedném el a férjemet huzamosabb időre "munka ügyben"....)
Szerintem ez nem az a helyzet, amikor diszkókirálynőt kellene játszanod és iszogatni....
Én nem vagyok benne biztos, hogy nektek van közös jövőtök ilyen hozzáállással...
El kellene dönteni ki mit akar.
Khmmm... Csak nehogy kihasználja az időt ő is, amíg te diszkó királynősködsz.
Én nem tudnék megbocsátani, mert a bizalom ha nincs meg, akkor megette a fene az egészet.
Nem véletlen volt. Előre megfontolt szándékkal a szemedbe hazudott. A bizalom számomra már itt elveszik egy életre.....
És ha engem kérdezel, szerintem nem az első alkalom volt.
Szakíts vele!
3 éve vagytok együtt,és már ezt csinálja,pedig még megunni sem volt ideje, mi lesz 10-20-30 év után???
Fiatal vagy,könnyen találsz másik párt. Ha vele maradsz teljesen tönkre mész a kapcsolatban.
Eltudod valaha engedni úgy valahova,hogy nem aggódsz miatta?? Nem hinném..
Tudod,ha valaki belekerül egy szórakozóhelyen egy olyan helyzetbe,hogy valaki nyomul rá,és mondjuk elgyengül,az is nagyon erős...de így hogy hazudott,hogy hova ment,hogy mit csinál, tudsz majd benne bízni valaha??? Mert ezt az egészet eltervezte, és ha te nem jössz rá talán el sem mondja,hogy mi történt...de az is lehet,hogy csak hazudik,és lefeküdt a lánnyal...miért bízol benned, amikor szemrebbenés nélkül belehazudott a képedbe???
Olyan fiatal vagy még, a szerelem elmúlik, van időd elfelejteni, és újrakezdeni egy olyan emberrel aki MEGÉRDEMEL!!
Hidd el ennek nem lehet jó vége...lehet,hogy nem könnyű,de el kell engedned! Légy egy kicsit önzőbb,mert különben az életed semmit nem ér!
Különböző emberek vagyunk,de én ha egyszer ilyen helyzetben leszek egyszerre elköszönök,még ha belehalok akkor is! Sőt még egy csókot sem tudnék megbocsájtani...
Az ilyen ember csak azt érdemli,hogy egyedül maradjon,és a szexbarátnőin kívül más öröme ne is legyen az életben!!
Azért ha nem is szakítasz vele,azt kérdezd meg tőle,vagy magadtól,hogy fordított esetben ő megbocsájtott volna neked???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!