Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik meg bocsatottak a ferjuknek a megcsalast, kesobb minden helyre jott?
A férfi könnyekről csak annyit írnék, hogy a férjem is zokogott, mint egy anyaszamár, és fogadkozott, hogy nem történt semmi. Aztán másnap szemrebbenés nélkül ment a nőjéhez ismételten. (persze mindezt utólag tudtam meg) Ha sír, akkor valami nagyon-nagyot hibázott!!!
Mocskos szemét mind! Agyuk az nincs, csak f...uk.
Jól teszed, szórakozz, ahogy kedved tartja, és keress magad mellé egy olyan társat, aki még annak is örül, hogy a kezedet megfoghatja! Ennél sokkal többet érdemelsz! Fiatal vagy még! 32 éves nő
Kedves Kérdező!
Menyi ideje vagyok házasok?Sikerült jól megismerned az esküvő előtt?
Pedig azt hinné az ember lánya, hogy ennyi idős férfinek már benőtt a feje lágya.Ilyen fiatal vagy és simán megbocsájtasz neki, neked tényleg nagy szived van, remélem nem töri össze a férjed.
Vannak férfiak akik tényleg szépen tudnak bőgni, ha kell :) persze hogy sajnálja, mert lebukott.... Mindazonáltal nyilván szeret téged, csak ha alkalom van, nem hagyja ki. Ez úgy tűnik elég biztos...
Ezt eléggé meg kellett tervezni előre, és tudta hogy nőzni fog már jó előre. Megtervezte a haverokkal, megszervezték, ő is egy csomó előkészületet tett. Gondolkodj már! Ha valaki hirtelen felindulásból elcsábul, vagy elmegy valahova, iszik és valaki rámászik, akkor tényleg lehet hogy utána megbánja. De a férjed egyenes szándékkal akart megcsalni!!!! Ez azért nem ugyanaz. Kb olyan mint akinek hónapok óta van szeretője és miután lebukik akkor kezd síránkozni hogy mennyire megbánta.. na nem már!
Persze, ha nem akarod kiborítani a bilit, nem is kell. minek. Járj el szórakozni a barátnőiddel, és ne foglalkozz a hapsival, aztán majd csak lesz valahogy. Mindazonáltal én nem bíznék abban, hogy a férjem olyan nagyra becsüli az én megbocsátásomat, mint amilyen nagy tettnek én azt szánom.
32/N
"3 ve nem voltam sehol,mert hat ferjhez mentem esonnantol kezdve eltevolodtem tolluk,persze ok mindig hivtak,dehat en mindig vissza utasitottam oket!!!"
Nem értem az összefüggést. 3 éve nem voltál sehol a barátnőiddel, mert férjhez mentél? Ez most komoly? Úr isten...De miért?
Amikor rájöttem, hogy az exem félreqúr a barátnőmmel, akkor összepakoltam az összes ruháját meg a többi dolgait, ami otthon volt és kiraktam a bejárati ajtó elé! A barátnőm utána hívogatott, hogy bocsánatot kérjen, mert állítása szerint csak egyszeri alkalomról volt szó, de nem érdekelt, a telefonomon letiltottam a számát, így ha ő hívna automatikusan elutasítja a hívást a telefon.
És kellenek a barátnők, akik tényleg jó barátnők! Nem olyanok, mint az enyém, amelyik lefekszik a pasiddal...
Utána kibőgtem magam 1 hétig K.O. voltam, de talpra álltam és kihúztam az életemből ezt a 2 undorító mocskos szemét embert!
Szia! Bulizni járni,barátnőkkel találkozni már hamarabb kellett volna, én egyetértek az ötlettel. Bezárkóztál miatta, és ezt kapod. Én nem diszkóba ugyan, de viszonylag gyakran járok bulizni, és bocs, de mindig sajnáltam az olyan nőket,mint Te :( Akinek a férje ott van, iszik, bulizik, nemritkán csajozik, a "zasszony" meg otthon mos-főz-takarít, és nem is tud (vagy nem is akar tudni???) semmit, hogy a drága férje épp az én s.eggemet akarja megfogni... Az lenne a normális, hogy vagy mind a kettő visszafogja magát, vagy EGYÜTT járnak el bulizni, barátokhoz, stb. (Persze egyszer-egyszer külön is,de MIND A KETTŐ, nem az, hogy csak a férfi!!!!!!!!!!)
Sokszor környékeztek meg nős családapák, hányingerrel küszködve hajtottam el őket a p.icsába!!! (Most már amióta van párom, nincs ilyen, illetve kevesebb, és természetesen általában együtt bulizunk, megyünk társaságba.) Örülj neki, hogy legalább kiderült, és kirakhatod a pic.sába! (Én azt tenném...) Hány olyan van,hogy láttam, hogy megcsalja a feleségét, aztán meg kirakja facebookra, hogy "életem szerelme" Broáffffff.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!