Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik meg bocsatottak a ferjuknek a megcsalast, kesobb minden helyre jott?
Én megbocsátottam. 1 év után végre túltettem magam rajta.
Utána rájöttem még egy megcsalásra, majd a harmadikra is.
Elváltunk.
Megfogadtam, ha megcsalnak, nem adok második lehetőséget soha többet.
Hát én nem tudnék ismét bízni a férjedben, sajnálom.
Valószínűleg előre eltervezték az egészet, hiszen hazudott neked a bulival kapcsolatban, hogy még csak ne is sejtsd hogy hol van.. Ha nem akart volna semmi rosszat, miért nem volt őszinte? Ezen kívül tényleg csak részletkérdés, hogy éppen olyan nőt választott magának, aki az utolsó lépcsőfoknál meggondolta magát.
Most biztosan érzi, hogy megbánta, hiszen az, amit kapott nem sült el olyan jól, hogy megérje a lebukást, hogy meginogjon a bizalmad..
De vágyik rá, és ha lesz még egyszer alkalma rá, meg fogja tenni a hátad mögött. Megbánta, bizony, hogy rosszul szervezte meg a dolgot. A haverok meg csak olcsó kifogás.. Kényszerből nem csalja meg senki a feleségét! Minek ment oda, hogy nem akart félrelépni? Miért hazudott? Miért szedte fel a csajt? Miért ment el a motelba? Biztos nem fogtak pisztolyt a fejéhez! És legközelebb vajon mire fogják így "rávenni"?!
Én nem tudnék vele tovább együtt élni..
Az elég kamunak tűnik,hogy a csaj meggondolta magát.
Ha abba belement, hogy kivegyenek egy szobát, utána nem rohan el, hogy -jaj, mégsem akarom!
Gondolom nem akarja az egészet elmondani, hátha ezen könnyebben túlteszed magad.
Nem akarlak dühíteni, de szeintem szépíteni akart, a csajdumával.
Hasonlóképp jártam én is, hidd el, te jobban jártál, mint én. Nálunk a sztoriban ő volt az aki észhez tért! Persze-persze.
Én rá egy hónapra tudtam meg, mivel nőgyógyászati szűrésen voltam. Trippert kaptam...
Most válunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!