Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek a helyében?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyében? Testvérem felesége egyik napról a másikra összecsomagolta a négy gyereket és elvitte 280km-e eső városba..

Figyelt kérdés

Persze ott már minden el volt rendezve, lakás, iskola, óvoda, stb. Azt mondta, már rég óta nem szereti. A furcsa az, hogy a negyedik gyerek még csak alig múlott 1 éves. Ha régóta nem szereti miért kellett a gyerek és miért kellett a 12 milliós lakáshitel, amit szintén egy éven belül vállaltak be és most itt maradt az öcsém nyakán,

a hatalmas házzal együtt, aminek ugye nem kevés a rezsije sem. Most még fizessen gondolom előbb-utóbb gyerektartást is. De miből?

2009. febr. 7. 17:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:
71%
EZT MINDENKÉPPEN OLVASSÁTOK EL:Én voltam hasonló szituban csak azért irok most!A tankönyvet nem hazudott neki kellett kifüzetnie !Ugyanis év közben nem rendelnek másikat!Aháhy iskola annyiféle tankönyv!Ebben nem hazudott!Nekem is több gyerekem van ,és is átraktam másik suliba öket,ez egy matekkönyv kivételével a többi nem volt jó!Rádásul nekem kellett elmenni a tankönyvboltba megvenni!És nem volt olcsó mulatság!Sajnos megmonták az iskolába év közben nem rendelnek két-vagy három gyereknek könyvet!Ugyhogy nem hazudott igazat mondott az anyuka!
2009. febr. 15. 08:06
 82/87 anonim ***** válasza:
100%
AZ ELÖZÖ VAGYOK!AMUGY INGYENESEN KAPTUK VOLNA A TANKÖNYVET MI IS!CSAK AZ ISKOLA NEM RENDELTE MEG 3 GYEREK MIATT!
2009. febr. 15. 08:09
 83/87 anonim ***** válasza:
100%
mi történt azóta?
2009. febr. 26. 10:59
 84/87 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kerdezo!Tortent ez ido alatt vmi pozitiv fordulat?

Koszonjuk!

2009. febr. 26. 15:31
 85/87 anonim ***** válasza:
100%
Hol vannak a gyerekek? Visszajottek a testveredhez?
2009. febr. 27. 19:37
 86/87 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok, hogy érdeklődtök. Közben ami történt: A gyerekek közül a legnagyobb elsírta magát, hogy ő inkább az apukájával maradna, a kislány pedig azt mondta, hogy elmegy vissza az anyukájához, de csak egy napra, másnap menjen az apja érte. Na, ekkor betelt a pohár és hatalmas patáliát csapott az öcsém. Jelenleg a helyzet 2 gyerek itt, kettőt elvitt az anyjuk. Rendezzük a helyzetet, a bátyám közben váltott egy jobb munkahelyre és amint tudja, ill. tudjuk visszahozzuk a másik két gyerkőcöt is. Egyenlőre itt tartunk.
2009. febr. 28. 18:22
 87/87 anonim ***** válasza:
100%
És azóta? A lány is már az öcséddel van? Illetve a két kisebb?
2009. márc. 13. 17:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!