Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyében? Testvérem felesége egyik napról a másikra összecsomagolta a négy gyereket és elvitte 280km-e eső városba..
Persze ott már minden el volt rendezve, lakás, iskola, óvoda, stb. Azt mondta, már rég óta nem szereti. A furcsa az, hogy a negyedik gyerek még csak alig múlott 1 éves. Ha régóta nem szereti miért kellett a gyerek és miért kellett a 12 milliós lakáshitel, amit szintén egy éven belül vállaltak be és most itt maradt az öcsém nyakán,
a hatalmas házzal együtt, aminek ugye nem kevés a rezsije sem. Most még fizessen gondolom előbb-utóbb gyerektartást is. De miből?
Történések amióta nem írtam: Nagy hamar elfogyott a pénz, amit elvitt a sógornőm és telefonált az öcsémnek, hogy küldjön pénzt, mert kell a gyerekek tankönyveire.
Ami persze szerintem nagy kamu, mert 4 gyerek esetén tudomásom szerint ingyenesek a tankönyvek. Meg azt sem hiszem el, hogy az innen vitt könyvekből semmit nem tudnak ott használni. Öcsém persze küldött megint 20.000Ft-ot a tőlem kapott pénzből. Ma telefonált a csaj, hogy lejönnek hétvégére az öcsémhez mind, mert az apehben van dolga. Hétvégén? Kérdem én? Szerintem megint nincs pénz! Mindenesetre én ma beszélek a sógornőmmel, du.4kor találkozom vele! Megpróbálok higgadt maradni, de lehetséges, hogy ma a gyerekek nélkül fog távozni!
Szerintem azert kert penzt, hogy letudjon jonni a gyerekekkel most hetvegen, meg gondolom ennivalo se volt mar otthon. Nem kell a konyvekre, ha tudta, hogy hetvegen lejonnek hozzatok, akkor miert kert elotte penzt?
Visszafog koltozni a testveredhez, latod mar most, 1 het alatt lemerult anyagilag. Ez a no nem normalis. Nincs ra mas szo! Nem normalis ennyi. Kepes lennek megmondani neki, hogy szedje a satorfajat, mert gondolom elege van mar talan az egesz eletbol, szerintem megbanta, hogy ennyi gyereket a vilagra hozott, es menjen, csinaljon amit tud. A testvered ellesz majd a gyerekekkel, dolgozik majd felnonek a gyerekek. Ez a no csak a problemat csinalja. Direkt.
Komolyan mondom ez egy orult!!! Nyomorult gyerekek.
A no irhatna egy konyvet, hogyan tegyuk tonkre a gyerekeink eletet ez lenne a konyvenek a cime.
4 gyerekkel elindulni egy masik varosba??????!!!!! Megorult a no!!!!!
Irjal mit okoskodott delutan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!