Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek a helyében?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyében? Testvérem felesége egyik napról a másikra összecsomagolta a négy gyereket és elvitte 280km-e eső városba..

Figyelt kérdés

Persze ott már minden el volt rendezve, lakás, iskola, óvoda, stb. Azt mondta, már rég óta nem szereti. A furcsa az, hogy a negyedik gyerek még csak alig múlott 1 éves. Ha régóta nem szereti miért kellett a gyerek és miért kellett a 12 milliós lakáshitel, amit szintén egy éven belül vállaltak be és most itt maradt az öcsém nyakán,

a hatalmas házzal együtt, aminek ugye nem kevés a rezsije sem. Most még fizessen gondolom előbb-utóbb gyerektartást is. De miből?

2009. febr. 7. 17:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
45%
Nemtudom minden esetre ha nem ismerjük egymást bocsi!De teljesen ugyanaz a situ is nálunk!Én is albérletben vagyok a négy gyerkekemmel.De beszéltem az ügyvéddel tegnap este mivel nekem is van ügyvéd ismerösöm!Ja és azt mondta jó nagy hülyeséget csináltam,ügyanias a lakás én meg a négy gyerkekm kapná meg ,és kérjem a lakáshasználati jogot a biróságtól!Az apának ilyenkor távoznia kell onnann,hiába van a nevén a lakás (mondjuk nálunk felesbe van).Ja és atól nem veszik el ha gyesen vagyok itthol ha tudom biztositani a megélhatéstüket(jó nekem segit anyukám igaz nem sokkal de tud).Ugyhogy azzal az indokkal nem veszik akkor sem el ha albérletbe ment ,és gyesen van vagy anyaságin(mindig az anya van elönyben).Ja és még anyi néha rájük kell ütni ha nem értenek a szoból!nem agypon verni kell öket!
2009. febr. 8. 08:20
 72/87 A kérdező kommentje:
Itt vagyok, köszönöm, hogy írtatok még véleményeket. Az öcsém a gyerekek előtt egyetlen egy hangos szót nem engedett el. Volt olyan haverja, aki azt tanácsolta neki, hogy jól el kellene verni ( már az asszonyt), hogy észhez térjen. Öcsém ezen teljesen felháborodott, nem az a típus. Ma elmegy megnézi a gyerekeket, amit tud visz nekik, ahogy ismerem ott sem fog cirkuszolni, mert neki a gyerekek az elsők és az anyjukat sem ócsárolná semmi körülmények között, már csak azért sem, mert a gyerekek anyja és hát még szereti is. Elkísérném, de nem tudom, hogy jó ötlet -e, mert én viszont hevesebb természetű vagyok, félek én megmondanám a véleményem neki a szavaim megválogatása nélkül. Lehetséges, hogy a férjem küldöm el inkább, ő biztos nem akar beleavatkozni semmibe, nyugodt tud maradni.
2009. febr. 8. 08:38
 73/87 anonim ***** válasza:
97%
Szia,ez egy kicsit "furcsa" eset!Te is no vagy,es tudod hogy mukodunk!!!Egyetlen egy no sem kattan be ennyire,minden ok nelkul!!!Raadasul gyerekekkel egyutt,ez egy hatalmas felelosseg!Es az hogy nem szereti mar a ferjet/testveredet/annak vmi NAGY oka lehet!Hidd el elobb-utobb kiderul mi is a problema...!Es tokeletes ferfi NINCS!,mint ahogy tokeletes no sincs!En a te helyedben normalisan megprobalnek elbeszelgetni a sogornommel/mint no a novel/es ha lehet segiteni neki visszatalalni a csaladhoz!Tudom hogy duhos,csalodott vagy es minden mas,de probalj higgadtan gondolkodni,segits nekik!Titokban menj oda a nohoz,es beszelgessetek!SOKMINDEN ujat fogsz megtudni ,szerintem!!!Sok sikert!
2009. febr. 9. 01:47
 74/87 anonim ***** válasza:
100%
es meg mi tortent irjatok
2009. febr. 12. 07:54
 75/87 anonim ***** válasza:
100%
én is kíváncsi lennék
2009. febr. 12. 14:30
 76/87 A kérdező kommentje:

Történések amióta nem írtam: Nagy hamar elfogyott a pénz, amit elvitt a sógornőm és telefonált az öcsémnek, hogy küldjön pénzt, mert kell a gyerekek tankönyveire.

Ami persze szerintem nagy kamu, mert 4 gyerek esetén tudomásom szerint ingyenesek a tankönyvek. Meg azt sem hiszem el, hogy az innen vitt könyvekből semmit nem tudnak ott használni. Öcsém persze küldött megint 20.000Ft-ot a tőlem kapott pénzből. Ma telefonált a csaj, hogy lejönnek hétvégére az öcsémhez mind, mert az apehben van dolga. Hétvégén? Kérdem én? Szerintem megint nincs pénz! Mindenesetre én ma beszélek a sógornőmmel, du.4kor találkozom vele! Megpróbálok higgadt maradni, de lehetséges, hogy ma a gyerekek nélkül fog távozni!

2009. febr. 14. 12:37
 77/87 anonim ***** válasza:
74%
csak vigyázz nehogy te kapjál valamit amiert beleszólsz ket felnöt ember dolgába.En a helyedben hallgatnák.A tesodnak van egyedül beleszólása
2009. febr. 14. 14:32
 78/87 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne ha a gyerekek az öcsédnél maradhatnának, mert a bíróság figyelembe veszi, hogy hol vannak a gyerekek a váláskor! Mindenképpen maradjanak ott! Amúgy meg 3-gyerektől ingyenes a tankönyv, de legalábbis kapnak tankönyvtámogatást. És ha az öcséd nem szerzi meg a gyerekeket, akkor sztem a bíróság úgy veszi, hogy nem is kellenek neki (tök mindegy hogy lesz e gyerekelhelyezési per vagy sem). Mert szerintem nem szakítják őket ki a környezetükből MEGINT (mint ahogy az anya tette) maradjanak ott öcsédnél ,ez fontos!!
2009. febr. 14. 15:51
 79/87 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azert kert penzt, hogy letudjon jonni a gyerekekkel most hetvegen, meg gondolom ennivalo se volt mar otthon. Nem kell a konyvekre, ha tudta, hogy hetvegen lejonnek hozzatok, akkor miert kert elotte penzt?

Visszafog koltozni a testveredhez, latod mar most, 1 het alatt lemerult anyagilag. Ez a no nem normalis. Nincs ra mas szo! Nem normalis ennyi. Kepes lennek megmondani neki, hogy szedje a satorfajat, mert gondolom elege van mar talan az egesz eletbol, szerintem megbanta, hogy ennyi gyereket a vilagra hozott, es menjen, csinaljon amit tud. A testvered ellesz majd a gyerekekkel, dolgozik majd felnonek a gyerekek. Ez a no csak a problemat csinalja. Direkt.

Komolyan mondom ez egy orult!!! Nyomorult gyerekek.

A no irhatna egy konyvet, hogyan tegyuk tonkre a gyerekeink eletet ez lenne a konyvenek a cime.

4 gyerekkel elindulni egy masik varosba??????!!!!! Megorult a no!!!!!

Irjal mit okoskodott delutan.

2009. febr. 14. 16:12
 80/87 anonim ***** válasza:
100%
Mi ujsag, visszamentek, vagy ittmaradtak a testverednel?
2009. febr. 14. 22:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!