Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyében? Testvérem felesége egyik napról a másikra összecsomagolta a négy gyereket és elvitte 280km-e eső városba..
Persze ott már minden el volt rendezve, lakás, iskola, óvoda, stb. Azt mondta, már rég óta nem szereti. A furcsa az, hogy a negyedik gyerek még csak alig múlott 1 éves. Ha régóta nem szereti miért kellett a gyerek és miért kellett a 12 milliós lakáshitel, amit szintén egy éven belül vállaltak be és most itt maradt az öcsém nyakán,
a hatalmas házzal együtt, aminek ugye nem kevés a rezsije sem. Most még fizessen gondolom előbb-utóbb gyerektartást is. De miből?
Nyomorult gyerekek!
De a no eleg fura csaladbol szarmazik ha a sajat anyja ilyet mond, kuldjetek ra a rendorseget. Akkor ugy latszik, a csaj nem tud rendesen elni, muszaj neki problemat gyartani. Szomoru tenyleg.
Amit a testvered tenni tud, ir a birosagnak egy levelet, amiben keri a gyerekek elhelyezeset. Par mondatban fogalmazzatok meg a problemat, es majd a birosag valaszolni fog!
Talan a birosagon van is valamilyen forma, amit ki lehet ilyenkor tolteni, nem tudom, nem voltam meg ilyen helyzetben.
Irjatok meg egyutt a levelet, es hetfon vigye be a tesod a birosagra, vagy ajanlva adjatok fel.
A csaj is ugyis intezkedni fog, gyerektartas miatt, mert a penz kelleni fog neki.
Ugyhogy irjon a tesod is levelet, es hetfon, tehat minel elobb adjatok postara!!!
Nem irtal a jogiforum.hu-ra esetleg???
Tudjátok, én a gyerekeket sajnálom a legjobban. Mindegy, mi és hogyan történt, nekik a nyugalom kéne, hogy aztán egészséges felnőttek legyenek, így pedig nagyon kicsi az esély rá, ha megy a cívódás a szülők között és a többi rokon is problémázik, téged és a másik tesódat kivéve. Az öcséd meg a neje is hülye volt, már bocsánat, itt most neked kell okosnak lenned, és a másik tesódnak.
Halihó, 4 gyerek sorsa van a kezetekben, és ilyenkor baromira nem számít, hogy a szülők mit éreznek. A gyerekem boldogsága árán nem akarok boldog lenni... Az én szüleim elkövették (ők nem váltak el, de... nem boldog a házasságuk, csak színjáték, apám visszaélt azzal, hogy anyunak gyengébb az idegrendszere, és még most is), és csak a Mindenhatóban bízok, hogy még nem helyrehozhatatlan, és van esélyem egy tiszta lapra, hogy mindez a gyerekkor már csak rossz emlék maradjon, és én azzal lehessek, akit szeretek, és ne kelljen a gyerekeimnek mindezt átélni, amit nekem kellett.
Tessék a gyerekeket figyelni, mindegy, hol lesznek, én egyik szülőnek se adnám így, hanem vagy más rokonhoz, nyugodt körülmények közé, vagy intézetbe (ennél a hercehurcánál még az is jobb), legalább addig, míg nincs nyugis helyük a családnál.
Az nagyon jo, hogy a nagybatyjad ugyved, remelem nagyon fog segiteni nektek! Azert en mindig azt mondom meg, hogy a not vissza kellene hozni a gyerekkel egyutt, gondolom ott van jo szobajuk, minden. El sem tudom kepzelni, hogy a no egyedul hogyan intezett el mindent, koltozkodes, es suli elintezese a gyerekeknek.
Hihetetlen. En meg sokszor az 1 gyerekemmel is bajban vagyok. De ez a noszemely nem nagyon foglalkozik szerintem a gyerekekkel, oszinten nekem elegge putris ahogy leirtad.
Az ocsed kulonben ffi letere szerinted eltudna lenni a gyerekekkel, mert tudod azert megiscsak ffi. En tudom, hogy sok ffi kulonbul ellatja es jobban szereti a gyerekeket mint egy no, de megiscsak ffi. Erted mire gondolok. Es a nagybatyjaddal joban vagy kulonben, o fog segiteni, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!