Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek a helyében?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyében? Testvérem felesége egyik napról a másikra összecsomagolta a négy gyereket és elvitte 280km-e eső városba..

Figyelt kérdés

Persze ott már minden el volt rendezve, lakás, iskola, óvoda, stb. Azt mondta, már rég óta nem szereti. A furcsa az, hogy a negyedik gyerek még csak alig múlott 1 éves. Ha régóta nem szereti miért kellett a gyerek és miért kellett a 12 milliós lakáshitel, amit szintén egy éven belül vállaltak be és most itt maradt az öcsém nyakán,

a hatalmas házzal együtt, aminek ugye nem kevés a rezsije sem. Most még fizessen gondolom előbb-utóbb gyerektartást is. De miből?

2009. febr. 7. 17:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
97%

Nyomorult gyerekek!

De a no eleg fura csaladbol szarmazik ha a sajat anyja ilyet mond, kuldjetek ra a rendorseget. Akkor ugy latszik, a csaj nem tud rendesen elni, muszaj neki problemat gyartani. Szomoru tenyleg.

2009. febr. 7. 22:30
 52/87 anonim ***** válasza:
97%

Amit a testvered tenni tud, ir a birosagnak egy levelet, amiben keri a gyerekek elhelyezeset. Par mondatban fogalmazzatok meg a problemat, es majd a birosag valaszolni fog!

Talan a birosagon van is valamilyen forma, amit ki lehet ilyenkor tolteni, nem tudom, nem voltam meg ilyen helyzetben.

Irjatok meg egyutt a levelet, es hetfon vigye be a tesod a birosagra, vagy ajanlva adjatok fel.

A csaj is ugyis intezkedni fog, gyerektartas miatt, mert a penz kelleni fog neki.

Ugyhogy irjon a tesod is levelet, es hetfon, tehat minel elobb adjatok postara!!!

Nem irtal a jogiforum.hu-ra esetleg???

2009. febr. 7. 22:34
 53/87 A kérdező kommentje:
Nem írtam még! A nagybátyámat hívtam fel, ő ügyvéd, de külföldön tartózkodik és csak szerdán jön haza! Nagyon bízom benne is!
2009. febr. 7. 22:38
 54/87 anonim ***** válasza:
29%

Tudjátok, én a gyerekeket sajnálom a legjobban. Mindegy, mi és hogyan történt, nekik a nyugalom kéne, hogy aztán egészséges felnőttek legyenek, így pedig nagyon kicsi az esély rá, ha megy a cívódás a szülők között és a többi rokon is problémázik, téged és a másik tesódat kivéve. Az öcséd meg a neje is hülye volt, már bocsánat, itt most neked kell okosnak lenned, és a másik tesódnak.

Halihó, 4 gyerek sorsa van a kezetekben, és ilyenkor baromira nem számít, hogy a szülők mit éreznek. A gyerekem boldogsága árán nem akarok boldog lenni... Az én szüleim elkövették (ők nem váltak el, de... nem boldog a házasságuk, csak színjáték, apám visszaélt azzal, hogy anyunak gyengébb az idegrendszere, és még most is), és csak a Mindenhatóban bízok, hogy még nem helyrehozhatatlan, és van esélyem egy tiszta lapra, hogy mindez a gyerekkor már csak rossz emlék maradjon, és én azzal lehessek, akit szeretek, és ne kelljen a gyerekeimnek mindezt átélni, amit nekem kellett.

Tessék a gyerekeket figyelni, mindegy, hol lesznek, én egyik szülőnek se adnám így, hanem vagy más rokonhoz, nyugodt körülmények közé, vagy intézetbe (ennél a hercehurcánál még az is jobb), legalább addig, míg nincs nyugis helyük a családnál.

2009. febr. 7. 22:54
 55/87 anonim ***** válasza:
46%
normális vagy? hülyeségeket ne beszélj, légyszives, intézet? Amugy normális helyük van sztem most a gyerekeknek (a kisebbek még ugysem fogják ezt az egészet fel) a nagyok meg gondolom az apához akarnak menni, ha anyuci veri őket. 12 éves kor fölött dönthet a gyerek, hogy kivel akar maradni, és sztem simán meghallgatnak egy 10 évest is ilyen helyzetben. A kisebbeket meg el lehet perelni a megcsalás-gyerekverés-felelőtlen anya címszóval, és a bíróság nem szívesen választja szét a gyerekeket sem. A sógornőd anyja is a Ti oldalatokon áll, ha jól vettem ki, ez is plusz pont. Fontos, hogy a gyerekeket addig is látogassa rendszeresen az apa, amig anyánál vannak, de gondolom látogatni is akarja őket.
2009. febr. 7. 23:00
 56/87 anonim ***** válasza:
97%

Az nagyon jo, hogy a nagybatyjad ugyved, remelem nagyon fog segiteni nektek! Azert en mindig azt mondom meg, hogy a not vissza kellene hozni a gyerekkel egyutt, gondolom ott van jo szobajuk, minden. El sem tudom kepzelni, hogy a no egyedul hogyan intezett el mindent, koltozkodes, es suli elintezese a gyerekeknek.

Hihetetlen. En meg sokszor az 1 gyerekemmel is bajban vagyok. De ez a noszemely nem nagyon foglalkozik szerintem a gyerekekkel, oszinten nekem elegge putris ahogy leirtad.

Az ocsed kulonben ffi letere szerinted eltudna lenni a gyerekekkel, mert tudod azert megiscsak ffi. En tudom, hogy sok ffi kulonbul ellatja es jobban szereti a gyerekeket mint egy no, de megiscsak ffi. Erted mire gondolok. Es a nagybatyjaddal joban vagy kulonben, o fog segiteni, ugye?

2009. febr. 7. 23:03
 57/87 A kérdező kommentje:
Akarja látogatni, de miből látogassa őket sűrűn? 280km-ről beszélünk, az oda vissza 560. 10-12.000 Ft / 1 látogatás. Amint említettem a hitelek és a rezsije 160.000 és akkor még nem evett, nem ivott egy falatot sem! Persze üres kézzel sem mehet a gyerekekhez.
2009. febr. 7. 23:05
 58/87 A kérdező kommentje:
A nagybátyám fog segíteni, az öcsém pedig tutira el tudná látni a gyerekeket. Eddig is mindenről Ő gondoskodott. Mikor összeházasodtak, a felesége még főzni sem tudott. Az öcsém viszont igen! Kertet csinált és állatokat is tartott mindig. Szőlője is van és pincéje. Meg aztán mi is segítenénk amit tudnánk. Eddig is sokat voltak nálam a gyerekek, igaz, csak mindig egyesével, nyaralás címszóval, ezután is amikor tudom vállalom őket!
2009. febr. 7. 23:10
 59/87 anonim ***** válasza:
79%
Ezzel a ffi szöveggel mire akartál kijukadni? Én nem értem:) De gondolom ha nem tudná őket ellátni akkor alapból nem hozná fel az idősebb testvér (akiről még mindig nem tudjuk fiú-e vagy lány:)) hogy perelje el őket. Amugy a gyerekek milyen neműek?
2009. febr. 7. 23:16
 60/87 A kérdező kommentje:
A gyerekek 3 fiú, 1 lány, én pedig nő vagyok.
2009. febr. 7. 23:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!