Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek a helyében?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyében? Testvérem felesége egyik napról a másikra összecsomagolta a négy gyereket és elvitte 280km-e eső városba..

Figyelt kérdés

Persze ott már minden el volt rendezve, lakás, iskola, óvoda, stb. Azt mondta, már rég óta nem szereti. A furcsa az, hogy a negyedik gyerek még csak alig múlott 1 éves. Ha régóta nem szereti miért kellett a gyerek és miért kellett a 12 milliós lakáshitel, amit szintén egy éven belül vállaltak be és most itt maradt az öcsém nyakán,

a hatalmas házzal együtt, aminek ugye nem kevés a rezsije sem. Most még fizessen gondolom előbb-utóbb gyerektartást is. De miből?

2009. febr. 7. 17:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/87 A kérdező kommentje:
18:04-nek. Az öcsém pontosan úgy gondolkozik, ahogy leírtad. Nekem viszont nagyon nem tetszik ez a helyzet. A nő akarta ezt a nagy lakást, a hiteleket, most meg itt hagyta a tesómat egy fillér nélkül. Havi 160ezer csak a hitelek és a rezsi.
2009. febr. 7. 18:28
 12/87 anonim ***** válasza:
96%
Hány évesek a gyerekek? Az öcséd nem mondta mit akar tenni?
2009. febr. 7. 18:35
 13/87 A kérdező kommentje:

12, 10, 4, és 1,5

Az öcsém egyenlőre maga alatt van, mert ez a múlt héten történt, elég friss még, ami biztos, hogy a gyerekeket szeretné támogatni amennyire tudja, de ilyen körülmények között nem tudom mennyire fogja tudni.

2009. febr. 7. 18:41
 14/87 anonim ***** válasza:
94%

Az öcséd ott hibázott hatalmasat, hogy 20 évesen (gyerek fejjel) elvett egy 16 éves kislányt! Mindketten gyerekek voltak még!

(Lehet lepontozni a válaszomat!)

2009. febr. 7. 19:00
 15/87 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le a válaszodat, de jól látod, ott hibázott, hogy elvette, mert terhes volt, mert direkt nem vette be a gyógyszert, terhes akart maradni és ezt a lány anyja is megmondta. Szerintem csak becsületes volt, de ráadásul szerette is!
2009. febr. 7. 19:10
 16/87 A kérdező kommentje:
viszont ha utánaszámolsz, hogy most 12 éves a fiú aki miatt elvette az öcsém a lányt, akkor azt hiszem a most 31 éves nő, nem 16 volt akkor, hanem 18, de igen, fiatalok voltak még!
2009. febr. 7. 19:13
 17/87 anonim ***** válasza:
83%
Mi? Támogatni? Normális? perelje el, de RÖGTÖN! Neki nem fontosak a gyerekei? Mennyivel lenne jobb helyük egy ilyen nőnél, mint nála? Küldd már fel ide azt a szerencsétlent...
2009. febr. 7. 19:23
 18/87 anonim ***** válasza:
34%
Sziasztok.Itt vagyok.Tessék, mondjátok csak a véleményeteket!Sokmindent nem tudtok ti!
2009. febr. 7. 19:47
 19/87 anonim ***** válasza:
69%
Meséld el akkor, hogy tisztábban tudjunk látni (Te az apa vagy?:))
2009. febr. 7. 19:50
 20/87 anonim ***** válasza:
27%
Nem én az anya vagyok,de azt hiszem rólam van szó!Csak kicsit elirták a koromat!
2009. febr. 7. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!