Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek a helyében?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyében? Testvérem felesége egyik napról a másikra összecsomagolta a négy gyereket és elvitte 280km-e eső városba..

Figyelt kérdés

Persze ott már minden el volt rendezve, lakás, iskola, óvoda, stb. Azt mondta, már rég óta nem szereti. A furcsa az, hogy a negyedik gyerek még csak alig múlott 1 éves. Ha régóta nem szereti miért kellett a gyerek és miért kellett a 12 milliós lakáshitel, amit szintén egy éven belül vállaltak be és most itt maradt az öcsém nyakán,

a hatalmas házzal együtt, aminek ugye nem kevés a rezsije sem. Most még fizessen gondolom előbb-utóbb gyerektartást is. De miből?

2009. febr. 7. 17:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 A kérdező kommentje:
Az öcsém még most is szereti a nőt! A gyerekei pedig az élete. Nem tudom mit kellene tenni. Segítenék neki, de egyenlőre még magához kell térnie és én nem akarom a saját véleményemet ráerőszakolni. Nem is mondtam neki semmit, hogy ne befolyásoljam a döntésében, ill. elhatározásában. Köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek.
2009. febr. 7. 21:05
 32/87 anonim ***** válasza:
100%

Es azt tudod, hogy hova ment a csaj a gyerekekkel? Normalis korulmenyek koze vitte oket legalabb?

Kulonben az a hozzaszolo tenyleg nem a tesod felesege, aki irogat ide, es tett fel egy masik kerdest is?

2009. febr. 7. 21:11
 33/87 anonim ***** válasza:
26%
A privi-beállítást kinek mondtad? Melyik válasz írójának?
2009. febr. 7. 21:11
 34/87 anonim ***** válasza:
50%
bocsi, látom a kérdés írójának
2009. febr. 7. 21:13
 35/87 anonim ***** válasza:
62%

A privit egy valaszolo irta a kerdezonek. Az a valaszolo, aki beirta, hogy o az anya. Allitolag orola szol a tortenet, de a kerdezo azt irja, hogy nem.

Az a valaszolo, aki irta, hogy allitsd be a privit, kiirt egy kerdest, ami szinte ugyanerrol szol.

Most kevernek.

2009. febr. 7. 21:14
 36/87 A kérdező kommentje:
A félreértések elkerülése végett kiírom ide is, hogy nem ismerjük egymást, mert én pontosan tudom, hogy mennyi idős a sógornőm, nem írtam el a korát, ahogy ez a valaki állítja! A kérdésre válaszolva pedig igen, az igazi anya jó helyre vitte a gyerekeket, kicsi, de tiszta és teljesen felszerelt lakásban vannak most. Ez már mindenkinek egy kicsit megnyugtató, láttam képeket is a lakásról!
2009. febr. 7. 21:19
 37/87 anonim ***** válasza:
97%
Én elhiszem hogy jó helyen vannak, de az öcsédnek ennyi elég? Nagyon szomorú lennék tőle, komolyan. A két legidősebb gyerek már nem kicsi, neki(k) sulit is kéne váltani egy ilyen költözés alkalmával, ők egyáltalán mit szólnak ehhez? Milyen anyjuk a gyerekeknek a sógornőd?
2009. febr. 7. 21:24
 38/87 A kérdező kommentje:
A gyerekek sűrűn panaszkodtak, hogy az anya elveri őket, egyenlőre a két nagyobb fiút. Erre az anya azt mondta, hogy máshogy nem tudja őket fegyelmezni. Az apa elég volt, ha csak rájuk parancsolt, már vigyázzban álltak! Ezt többször is láttam. Nem tudom, hogy jó e ott a gyerekeknek!
2009. febr. 7. 21:33
 39/87 anonim ***** válasza:
97%

Huha, gondok lesznek, ha az anya nem tud parancsolni a gyerekeknek. Akkor viszont nagyon nagy hulyeseget csinalt a no!!!!!! Ezt meg megbanja! Hogyan is birna egyedul 4 gyerekkel, es plane meg szofogadatlanok is a gyerekek. Nem verheti oket mindig meg, mert akkor csak a gyerekek is ellene fognak fordulni, nem szeretnek majd hazamenni, inkabb mennek kujtorogni, csavarogni. Es nemsokara mar tinedzserek lesznek, sot a mai vilagban mar a 12-13 evesek nagyon ugy viselkednek. Hat, hogy a gyerekek ne romoljanak el, az anyjuk felkotheti a sarkat! De szerintem nem normalis.

Ha a testvered nem ivott, nem utotte verte a csaladjat, nem volt jozan bolond, egy bunko, szoval tudod milyen ffi-ra gondolok, ha dolgozott, es odafigyelt a csaladra, akkor a no nagyon nagy hulyeseget csinalt szerintem. De, az igazsagot csak ti tudjatok jobban, mi nem.

2009. febr. 7. 21:39
 40/87 A kérdező kommentje:
NEM IVOTT, NEM NŐZÖTT,NEM VERTE A CSALÁDJÁT! mint írtam a csaj kifogása annyi volt, hogy már nem szereti a bátyámat!
2009. febr. 7. 21:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!